Home

Таро як метод пізнання себе та своїх таємних бажань

матеріал підготувала Катерина Груднєва


Чи є Таро магією? Яке їхнє справжнє призначення? Що Ви зможете дізнатися завдяки картам? Хто може Вам у цьому допомогти? Відповіді на ці запитання Ви зможете дізнатися у цьому матеріалі!

 

Таро - інструмент, за допомогою якого фахівець допомагає звичайній людині побачити неочевидні речі, про які вона може навіть не здогадуватися. За допомогою карт можна краще пізнати себе, свої таємні бажання і страхи, а також зрозуміти, як краще вчинити в тій чи іншій ситуації.


Таролог може запропонувати Вам два види розкладу:


- Загальний розклад - не є індивідуальним, а отже не всім може підійти;

- Оособистий розклад - робиться під конкретну ситуацію і з великою ймовірністю здійснюється.


Однак не варто забувати, що Таро не пророкують, а лише вказують перспективу ваших дій. Так само, існує таке поняття, як сигніфікатор - певна карта, яка описує клієнта або характеризує ситуацію, про яку йдеться. Таких існує чотири:

 

- Король/королева жезлів - овен, лев, стрілець;

- Король/королева кубків - рак, скорпіон, риби;

- Король/королева мечів - ваги, близнюки, водолій;

- Король/королева пентаклів - телець, діва, козерог.


Таро являє собою колоду з 78 карт, але кожна карта має не одне значення. Тому, завдання таролога правильно звести всі карти і розтлумачити їх кінцеве значення. Цей процес не є магією, скоріше ворожінням, яке зараз проживає пік своєї популярності.

 

 Чимало важливо є провести енергетичний обмін, щоб майстриня могла відчути Вас і ситуацію, у якій Ви хочете розібратися. Тож, якщо Ви маєте намір відвідати сеанс у таролога, чітко продумайте питання, на які хочете знати відповіді та пам'ятайте, що все ж таки бажаний результат вирішення тієї чи іншої проблеми залежить безпосередньо від Ваших дій, а не від того, що скажуть карти!