Home

Серіали для тих, хто втомився передивлятись «Відчайдушних домогосподарок»

матеріал підготувала Ксенія Нечипорук

Сучасний кінематограф налічує тисячі фільмів та серіалів, проте існують й усім знайомі, перевірені часом стрічки. Звісно повертатись до добре знайомих серіалів завжди приємно, проте щороку світові стрімінгові сервіси намагаються здивувати нас новими творами. Ми зібрали підбірку з п’яти мінісеріалів, які ще не стали впізнаваними з перших секунд.


«Анатомія скандалу»

Американський серіал від Netflix. Це історія про розкішне життя Софі, дружини впливового політика, що закінчується, коли на поверхню виринають скандальні таємниці, а її чоловіка Джеймса звинувачують у страшному злочині. Серіал розповідає кримінальну історію по книзі лауреата «Еммі» Девіда Е. Келлі.

  

«Відіграти назад»

Шестисерійний серіал про терапевтку Грейс з Нью-Йорку, яка збудувала успішну кар’єру й створила чудову сім’ю. Жінка видає свою першу книгу, де радить жінкам прислуховуватись до власної інтуїції та довіряти першому враженню про чоловіка. Проте її щасливе життя руйнується, коли загадково зникає її чоловік. Та чи вдасться Грейс знайти коханого?

 

«Усюди жевріють пожежі»

Американський драматичний серіал, заснований на однойменному романі Селесте Інґ. Історія розповідає про Елену Річардсон – багату і впливову жінку, люблячу мати і дружину, що проживає у місті Шейкер-Гайтс. Проте життя героїні кардинально змінюється, коли до міста переїжджає художниця Мія Воррен. Жінки різного соціального положення знаходять точки дотику і це призводить до низки жахливих подій.

 

«Сходи»

Серіал, заснований на однойменних документальних кримінальних серіалах 2004 року, створених Жаном-Ксав'єром де Лестрадом. У центрі сюжету опиняється Майкл Петерсон, автор кримінальних романів, якого звинувачують у вбивстві своєї дружини Кетлін. Її знайшли мертвою на сходах їхнього будинку. Під час розслідування родину втягують у бурхливу судову битву, коли загадковою історією цікавиться команда французьких документалістів.

 

«Попередниця»

Втративши свою дитину, Джейн намагається розпочати нове життя. Вона вирішує змінити житло і вибирає розумний будинок, який збудував успішний та ексцентричний архітектор Едвард Монкфорд. Жінка сподівається, що ці зміни допоможуть їй впоратися з горем. Щоправда, житло має свою історію, а також свою попередницю, яка зникла безвісти.