Home

Гастрономія смаків в одному місті

матеріал підготувала Заболотня Анастасія


Поєднання смаків одразу чотирьох країн звучить дивно, але смачно. Чи замислювались ви,  яку кухню полюбляєте найбільше?  Борщ,  журек,  піца, або ж бургер і картопля фрі. Чи в якому ресторані? Вишуканий заклад, чи місце для відпочинку душі. А в якому місті буваєте найчастіше? Метушливий Київ чи спокійна Київська область.


Є одне із прекрасних міст України, де ви зможете відчути спокій душі,  полюбуватися природою різної пори року, а головне - скуштувати різноманітні страви на будь-який смак. Ці заклади підходять для сімейного відпочинку, ділової зустрічі, навіть романтичної пригоди.


Київська область, місто Біла Церква, яке славиться численними архітектурними пам’ятками,  дендропарком «Олександрія» і т.д.. Майже кожного дня зустрічає туристів, які після прогулянки парком з радістю в пошуках місця де смачно провести час. В Білій Церкві більше 35 ресторанів, але туристам хочеться показати найсмачніші.

Кожен заклад обирає свій напрямок кухні, і на кожну знайдеться свій відвідувач. Чи замислювались ви, що приваблює вас в ресторані? І які саме страви ваші улюблені? Адже, вибір такий великий: Українська, Польська, Грузинська, Італійська, Британська і інші.


Як щодо Італії? Піца на дровах італійського походження, секрет піци в самому тісті, яке виготовлене зі спеціального борошна і вистоюється протягом тривалого часу, завдяки цьому воно максимально смачне, аж до бортиків. Цією смакотою вас можуть пригостити в закладі Papadon.

 

Чи можливо ви фанатієте від Грузинської атмосфери? Тоді вам потрібно завітати в Hinkali ta vino, які з грузинською душею пригостять вас запашним хачапурі, хінкалями та п’янким вином. До речі, цей ресторан активно підтримує Збройні Сили України, допомогав переселенцям з Херсонської області.  

Любителям Польської кухні також є, що запропонувати. Наприклад, сімейний ресторан Lepszsadyba, пригощає україно-польським меню прямо в центрі міста. Компліментом від закладу є смачні наливки. Має дитяче меню для ваших діток. Родзинкою закладу є власний готель, в якому ви можете залишитись.

 

А якщо ви хочете справжнього крафтового пива і смачних закусок, тоді вам потрібно завітати в British pub. Там ви зможете випити келих пінного, а якщо пощастить, потрапите на матч України, де за кожен забитий гол пригощають крафтовим.

Ось такий гастротур відразу чотирьох закладів міста. В кожному своя атмосфера та різна кухня. Власники створюють сучасне, смачне, унікальне і неповторне.

 

Смачного!