Home

Моє призначення – це магія!

Магія завжди знаходилася для звичайних людей за щільною завісою. Хтось її побоюється, а хто вже давно використовує та проживає життя мрії! Для журналу GOSSIP magazine ми поговорили з Інго Сабовою. Інга –  VIP-маг із вродженим даром, 20-річним практичним досвідом, яскравою зовнішністю. Переймала практики у арабських та марокканських магів. Інга парапсихолог, носить почесне звання Ордену Княгині Ольги, експерт українськиї телешоу «Стосується кожного», «Говорить Україна», «Інтуїція», учасниця національної нагороди «Україна починається з тебе», учасниця проекту «Україна понад усе», отримала нагороду «Лавр Незламності Українців» за відданість своїй країні, патріотизм та чітку громадську позицію. В інтерв'ю для журналу GOSSIP Інга розповіла про запити клієнтів під час війни, про щасливі історії з її практики, які вирішувалися за допомогою магії та психології, про страх та ритуали, які вона задією по відношенню до самої себе!


ingamag37@gmail.com

+380679540789

 

Інга, ви — vip-маг! З однієї сторони — це чарує, а з іншої — лякає. Розкажіть, сьогодні, в умовах повномасштабної війни в Україні, магія вам допомагає чи навпаки, заважає?

З початку повномасштабного вторгнення у мене збільшився потік клієнтів в 4 рази. Сьогодні люди все частіше звертають увагу на захист: захист на дім від попадання ракет, на себе, захист від війни. Магія допомагає і я дам приклад реальної історії: чоловіки та жінки, які сьогодні воюють за Україну, часто бувають на «волосину» від смерті, але все обходиться. Магія працює і навіть більше скажу, збільшилася кількість клієнтів з-за кордону. Адже не важливо, який зараз період, головне не шукати причини чому ні, а шукати можливості, чому так!


Цікаво, а чи змінилися запити людей. З якими питанням до вас частіше всього звертаються жінки? Що сьогодні хвилює українок?

Запити практично не змінилися, але з’явилися ті, які раніше були менш актуальні – це захист. А жінки звертаються за тим, що завжди хвилювало людство – це кохання. Деякі хочу повернути чоловіка в сім’ю, зробити приворот на когось. Деякі прагнуть нарешті одружитися та зняти вінець безшлюбності. Хоч деякі експерти кажуть, що цього не існує, але це не правда. Я працюю з цим і багатьом жінкам вдалося допомогти!


На жаль, сьогодні багато жінок залишаються без чоловіків, прагнуть чоловічого плеча і не рідко натрапляють «на мудаків». Як магія може в цьому допомогти?

Коли до мене приходить жінка з певним запитом, я спочатку обов’язково вислухаю і потім вирішую, що краще застосовувати: магію чи психологію. В даному випадку потрібна не магія, а психологія. Адже неправильні установки матері, батька, низька самооцінка, страх залишитися однією, комплекси і тд, приводять до того, що жінка готова бути будь з ким, аби не однією. І тут на шляху трапляються ті самі «мудаки», за яких вона готова вчепитися та не відпускати. Якщо так трапилося, що жінка попала на «мудака», я завжди дивлюсь матрицю долі по даті народження, їхню сумісність, і якщо бачу, що цей чоловік не принесе в її житті нічого, окрім горя, я, звичайно попереджаю. Але вибір жінка робить сама.

 

Чи даєте ви поради на своїх консультаціях?

Так, обов’язково! До мене звертаються за консультацією люди різного рангу, статусу, від підприємців до депутатів, від акторів та співаків до звичайних жінок та чоловіків, чия професія є не публічною. І усі приходять за порадами, а я з професійної точки зори завжди рада допомогти. Я даю рекомендації щодо бізнесу, особистого життя, щодо вкладень коштів або навпаки, куди не варто вкладатися. Звичайно, секретів видати не можу, адже працюю суворо конфіденційно!


Сьогодні ваші послуги vip-магії як ніколи актуальні. Але деякі люди бояться звертатися до магів, адже не розуміють, як все відбувається.

Перше, що я хочу сказати, це те, що магів, насправді, не так багато. Магія – це професіоналізм, це окультивізм, це вчення не лише ритулів, а й власна сила, яка дана при народженні. По-друге – це вчення не лише «книг по магії», а й вивчення астрології, розуміння, як працюють сили природи, знати анатомію людини та ще багато тонкостей: починаючи від законів фізики до законів хімії + магія. Тоді це все працює, ось це – магія! Люди почали боятися магії, адже часто натрапляють на шарлатанів, які пускають пилюку в очі. Сьогодні ці псевдо маги не допомагають людям. Справжні маги не виділяються з натовпу, пристосовуються до суспільства та соціуму, ніколи не маніпулюють прокльонами і тому подібне.


Розкажіть, як ви проводите власні ритуали? Обов’язково бути присутніми поряд з вами чи можна все зробити онлайн?

Я ніколи не розповідаю про власні ритуали, адже у кожного мага є своя методика, підбір ритуалів в залежності від ситуації, власна методологія. Адже ми всі різні і один ритуал неможливо пристосувати для всіх клієнтів. Це рівнозначно, якщо лікар буде давати одні й ті ж ліки усім пацієнтам, незважаючи на різність хвороби. Я працюю як онлайн, так і офлайн. Сьогодні світ вийшов за рамки, а ми пристосовуємось. Онлайн з клієнтами я працюю з ковідних часів і скажу, що немає різниці чи поруч ми, чи на різних кінцях світу. Я даю список того, що потрібно придбати для ритуалу, по відео зв’язку в цей час я поряд з людиною, проговорюю, що потрібно зробити, відповідно, роблю від себе усе, що потрібно.


Ви допомагаєте іншим побороти співзалежні відносини, знайти своє «я», працюєте з бізнесом та виконуєте ритуали будь-якої складності. А чи при міняєте ви магію по відношенню до себе?

Обов’язково! Я працюю з великою кількістю людей, тому для мене є обов’язковим та важливим проводити зачистки, їздити в місця сили, корегувати власні бізнес процеси, проводжу ритуали щодо свого здоров’я. Також не забуваю про корегування таких явищ в житті, як заздрість інших, зглази, адже ми проживаємо в світі, де за успішною людиною спостерігають через збільшувальне скло.


Інга, дайте декілька порад жінкам, які все ще бояться магії та спеціалістів, які володіють цим даром. Що основне потрібно зрозуміти про магію, чого не варто боятися?

Якщо ви чітко виконуєте усі інструкції, якщо ви прийшли з чистими намірами та душею – все буде добре. Якщо ви боїтесь або хвилюєтесь, спробуйте спочатку консультацію. Не потрібно обов’язково щось робити, проводити ритуали, вам варто заспокоїти власні сумніви та зрозуміти, що з вами все буде гаразд і маг, який перед вами, не вчинить з вами нічого злого. Головне не вірити в міфи, які так і просочуються та розповсюджуються шарлатанами.


Чи є у вас «кейс», чудовий приклад з вашої практики, де історія закінчилася максимально «хеппі енд»?

О, таких історій багато! За більше ніж 20 років роботи чудових історій було дуже багато. Хтось зберіг або знайшов сім’ю, інші досягли нових висот в бізнесі, хтось матеріально виріс. Негативні теж були, але тут люди винні самі, адже або приходять надто пізно, або не виконували рекомендації. Бувало так, що робиш людині серйозний ритуал, дає інструкцію, що можна, а що не можна робити, а людина робить все з точністю навпаки. Який тут буде результат? Відповідно негативний. Не можна вищі сили перевіряти на міцність.

 

Дуже важливо звертати увагу на те, як виглядає маг. Зазвичай це доглянуті, здорові люди, забезпечені та щасливі!