Home

Ексклюзивно: Сергій Костецький

Переможець шоу «Танці з зірками», учасник проекту «Голос країни 9», вокаліст, танцівник і хореограф Сергій Костецький.

Ексклюзивно для GOSSIP magazine!

 

Розкажіть про ваші творчі плани на 2020 рік. Що запланували здійснити грандіозного?

Є таке повір’я, що не можна озвучувати свої плани та мрії, тому що можуть не здійснитись, а в мене монументальні плани на наступний рік! Тому можу тільки натякнути, що незабаром буде прем’єра драйвового треку, ймовірно, із кліпом, та планую зробити власний спортивний чемпіонат із сучасних танців для талановитих дітей зі всієї України. Також покладаю надії на участь в одному з найголовніших танцювальних шоу країни. З часом про все дізнаєтесь, а зараз лише так коротко та про найважливіше.


Ви зараз позиціонуєте себе більше як вокаліста? Яка музика звучала в будинку за часів вашого дитинства? Що вам більше подобалося, що справляло враження і залишилося в пам’яті?

Зараз позиціоную себе як вокаліста, але танці не відходять ні на другий план, ні на третій. Ці дві сфери моєї кар’єри йдуть врівень, доповнюють одна одну та примножують. Щодо мого музичного вподобання ще в дитинстві — це 7 seconds, Scooter, Mr. President, Prodigy та багато іншої різнопланової музики.


Чи є у вас улюблені пісні і виконавці? Яку музику ви слухаєте під час відпочинку?

Через те, що в мене дуже щільний та напружений графік, я намагаюсь розслаблятися в дорозі та слухаю більш релаксову музику — вона мене заспокоює, знімає стрес та вирівнює емоційний фон. Деяких людей це пригнічує, але мені навпаки допомагає налаштуватися на справи та відпочити хоча б декілька хвилин. Музика завжди допомагає людям — бадьорить або заспокоює, наділяє енергією або збуджує. Для кожної людини, кожного ритму життя є своя мелодія.

Під час відпочинку слухаю сучасну хіп-хоп колекцію, яку привіз з Литви. Також dancehall, house-ритми, більш андерграудного типу, в якій переважають біти та пульс. Можливо, цей напрям оберу для наступних пісень.

 

А взагалі як відпочиваєте, що допомагає перезавантажитися після довгого дня?

Спокійний домашній затишок, хвилинка спокою та час на себе, щоб перезавантажитись, налаштуватись на наступний важкий день та йти до цілей з новими силами. 


Читаєте відгуки про себе в соцмережах? Як ставитесь до критичних зауважень?

Критику я сприймаю об’єктивно та уважно, але ставлюсь до відгуків спокійно: гарні —вважаю результатом своєї праці, погані — фундаментом для подальшого коректування та роботи над собою. Намагаюсь не акцентуватись на негативі, рухатись вперед та зберігати лише позитивні емоції. 


А як щодо кохання, як у вас на цьому фронті?

Я дуже дбайливо та турботливо ставлюсь до свого кохання, але напружений графік артиста не завжди дозволяє мені викроїти час на свою другу половинку. Я розумію, що в 33 роки потрібно досягати нових вершин, працювати, працювати та ще раз працювати, адже потім таких можливостей може не бути. 


Що можете побажати нашим читачам?

Я хочу побажати всім-всім-всім, хто зараз читає інтерв’ю, балансу у житті. Щоб у всіх сферах вашого життя панувала рівновага та завжди всього вистачало залежно від ваших бажань. Звичайно, зичу більше гарного настрою, такого, щоб аж хотілось танцювати. Тоді ми з вами будемо на одній хвилі!