Home

E. K. A

 

Катю, розкажіть, як почалося ваше захоплення музикою?

Із самого дитинства. Ще в дитячому садочку вихователі казали, що я добре співаю, артистична і несором’язлива. Мій тато дуже любить слухати музику, він і сам добре співає. Тому любов до музики, напевно, народилась зі мною в один день. 


Хто придумав псевдонім і що він означає для вас особисто?

Я сама вибирала псевдонім, шукала різні варіанти свого справжнього імені. Так ось, що Катя грузинською —  Ека. Мені настільки сподобалась ця інтерпретація, що я вже думаю змінити своє справжнє ім’я на Ека у паспорті. 


Хто підтримує вас у творчості? Наскільки важлива думка ваших друзів чи близьких щодо музики, яку ви відтворюєте ? 

Моя підтримка — це моя сім’я. Я вдячна своїм батькам за те, що в дитинстві, коли я говорила, що хочу стати співачкою, вони ніколи не відмовляли і не казали, що це несерйозна професія і треба обирати щось інше. 

Мої друзі завжди перші, ще до прем’єри, слухають мої пісні. Я надсилаю кожному 4-5 пісень і прошу обрати ту, яка найбільше сподобається. А потім підбиваю підсумки і зазвичай прислуховуюсь до їхньої думки. 


Як сприймаєте критику? Наприклад, у соцмережах. 

На початку кар’єри дуже ображалась на хейтерів, а зараз я їм навіть вдячна за те, що пишуть, критикують, це підвищує популярність відео або пісень в Інтернеті. І говорить про те, що я досягла певного успіху, що мою творчість помічають і обговорюють. Всім подобатись неможливо, це не я придумала, такі закони природи. 


Розкажіть про проект E. K. A. Хто був ініціатором створення та як ви стали солісткою цього гурту?

Проект Е. К. А створила я. Зібралась команда, яка працює над просуванням проекту. Все робити самому на належному рівні у будь-якому бізнесі неможливо. Музику для проекту створює мій друг, талановитий діджей і композитор Sheemy. Завжди називаю його своєю творчою половинкою. 


Де черпаєте натхнення? Хто пише вам пісні?

Мене надихають природа, літо, щасливі закохані люди. Іноді черпаю натхнення з життєвих ситуацій, наприклад, танці під літнім дощем, так народилась моя пісня «Злива», яка зараз звучить на українських радіостанціях. 

 

Всі пісні для проекту Е. К. А мої авторські, окрім одної —  «Любові нема», її написав крутий український композитор Андрій Підлужний, відомий своїми піснями для гурту «Скрябін», Тіни Кароль і багатьох відомих артистів.