Home

GOVOR

GOVOR -  молодий і талановитий співак Дмитро Говоренко, RNB музикант, чиї хіти посідають рейтингові місця на музичних порталах, загальна кількість переглядів кліпів артиста перевищує 6 млн на YouTube.

Дмитро виступав саунд-продюсером фільму «Готель Едельвейс», брав участь в зйомках нового скетч-шоу Руслана Ханумака для студії «95 квартал» та різноманітних серіалах телеканалу «Україна».

 

Дмитро, коли ви зрозуміли, що готові зв’язати своє життя зі сценою?

Спочатку я взагалі не думав зв’язувати своє життя з музикою, займався бізнесом та заробляв гроші. Але, згодом зрозумів, що чогось в моєму житті не вистачає, тоді я почав займатися продюсуванням.   Два роки тому я просував музичний гурт, з якими ми добре співпрацювали протягом тривалого часу. Раніше я захоплювався автоспортом, футболом та психологією, зараз життя мені дає можливість спробувати себе в ролі музиканта. 


Практично всіх дітей направляють по життю їх батьки. Що особисто ви вкладаєте в поняття «сім'я»?

Сім’я – це найголовніша та найважливіша річ для кожного з нас. Важливо, щоб в  цих людях ти завжди міг знайти підтримку, любов, спокій, щоб було, де сховатися від негараздів та відпочити, як душею, так і тілом.


У вас був наставник, який вплинув на ваше подальше життя?

Так, була людина, яка дуже вплинула на мій світогляд та життя взагалі. Вона сприяла моєму особистісному зростанню, як професіонала в фінансовій сфері, так і в духовному плані. Я вважаю, що кожній людині потрібен наставник, який зможе подолати з кризу, допомогти зрозуміти не тільки що відбувається ззовні, але й те, що відбувається в середині тебе. Якщо не розумієш і не поважаєш сам себе, ти швидко зламаєшся під натиском обставин і оточуючого світу.

 

Чому ви обрали саме RNB напрямок?

Відповідь дуже проста, мені подобається цей стиль. Мене завжди приваблювала ця музика, поєднаяння блюзових та джазових напрямків з хіп-хопом  - це на мій смак гарне рішення. Також, RNB напрямок - це дуже крута ніша в сучасній музиці, адже виконавців цього стилю не так багато в СНД. Цей напрямок круто підходить під танці в клубах, бо він дуже запальний та драйвовий.


Дмитро, а як плануєте масштабувати свою музику? Чи плануєте виходити на Європейський рівень?

Казати про вихід на Європу поки зарано, але на СНД, я вважаю, все час. Дуже хочу почати саунд-продюсування на базі GOVOR Production. Робити треки для серіалів, фільмів, та згодом виходити на іноземні майданчики.  Я бажаю, щоб світ побачив українську медіа індустрію, як гідний та якісний продукт, що може бути навіть краще іноземних представників.


Окрім того, що ви є виконавцем, ви також продюсуєте фільми та пробуєте себе в якості актора. А що вам ближче?

Насправді, до душі мені ближче музика, кіно я позиціоную більше, як бізнес. Безумовно, кіноіндустрія дуже цікаве та різноманітне заняття, на якому можна непогано заробити, але музика для мене була і буде одним з головних аспектів життя. Я з дитинства цікавився медіа індустрією, це здавалося мені дуже складно та виснажливо, але згодом я зрозумів, що коли робота приносить тобі радість та наснагу на майбутнє – це і є найкраще заняття і світі. 

 

Які у вас творчі плани на 2020 рік ?

Я планую відкрити продюсерський центр, в якому починатимуть свій шлях молоді артисти. Також є в планах написання нових пісень, можливо це буде дует з відомими RNB та хіп-хоп виконавцями, зйомка кліпів та участь у різноманітних українських кінокартинах.