Home

Любити та працювати 24/7 – професія блогера Анни СудаковоЇ

Анна Судакова, більш відома, як @suda4kaукраїнська блогерка, інфлюенсер, справжня модниця та власниця бренду прикрас. На своїх сторінках в соц.мережах Анна ділиться з аудиторією модними та цікавими луками. Вона знає, як стильно одягатися, де купувати неординарний одяг та як це все між собою поєднувати так, щоб твій лук вподобала аудиторія та світський Київ.
 

Анна, розкажіть, хто або що наштовхнув вас на думку завести блог і чому саме тематика моди превалює більше у вас в соц. мережах?

Це не був якийсь запланований проект. Я просто вела свій аккаунт, як всі та ділилася тим, що мені цікаво і подобається. Я тільки з часом помітила, що мій контент привертає підписантів. Для мене важливо бути корисною для моєї аудиторії. А на мою особисту думку, найбільшу користь для них я можу принести саме в питаннях пов’язаних зі стилем.

 

Ви інфлюенсер в Україні. А ви пам'ятаєте свою першу співпрацю з рекламодавцем?

Звичайно. Це були мої друзі, чиї вироби мені дійсно подобались. Це червона лінія для мене - своїм підписантам рекомендую тільки те, що дійсно мені подобається.

 

Скільки часу в середньому йде на блог?

Я не звертаю увагу на це. Мій аккаунт це відображення мене, тому це невід’ємна частина мого життя.
 

Що найскладніше в роботі над створення власного образу в мережі?

Як говорила велика Коко Шанель, одягнутися Шахерезадою легко, підібрати маленьке чорне плаття - важче. Зараз найскладніше це відповідальність. Я розумію, що багато з моїх підписантів стосовно стилю прислуховуються до мене і мені дуже не хочеться підвести, бо я їх люблю і поважаю.

 

Самі ведете Instagram чи маєте помічника?

Я веду сама. Дуже важливо мати особистий зв’язок зі своєю аудиторією. Підписанти це відчувають.

 

А в чому ваша родзинка, як ви вважаєте?

Мені важко відповісти. На це питання краще дадуть відповідь інші. В житті та в Instagram я намагаюсь бути щирою, бути самою собою. Мій принцип Esse Quam Videri, – бути а не здаватися.
 

Крім усього іншого у вас є ще магазин прикрас «Anybyanny». Розкажіть, чому вирішили займатися біжутерією?

Один з основних моїх меседжів для моєї аудиторії - краса, стиль та якість це не завжди дорого. Пропонуєш - зроби! Так і з’явився @Anybyanny. Anybyanny в першу чергу - аксесуари. На моє глибоке переконання, аксесуар це розшифровка ДНК стилю жінки.
 

А хто ваш клієнт? На кому б ви хотіли бачити прикраси від вашого магазину?

Я особисто вдячна кожному клієнту, який обрав Anybyanny. Вся наша команда надихається, коли ми отримуємо позитивний feedback, особливо коли це фотографії клієнтів в наших виробах. Я вірю в те, що краса зробить нашу планету кращою. Будь якій жінці, яка розділяє цю віру, буде цікаво з Anybyanny.