Home

Як зірки українського шоу-бізнесу святкують День святого Валентина

Українські зірки розповідають, як вони святкують День закоханих та що дарують коханим. Співак Самвел Туманян, гітарист Орест Галицький, Вова в Саша Борисенки (гурт BRO Borysenko Brothers), співачка Мята та блогер Андрiй Шатирко діляться цікавими історіями, які пов’язані з 14 лютим.


Самвел Туманян (співак, переможець ТВ-шоу «Топ модель по-українськи»)

  Коханій людині - якщо вона такою є- потрібно дарувати тільки те, що буде викликати у неї незабутні емоції. І тільки ти сам, любляча людина, знаєш що це. Безглуздо дарувати дівчині політ на повітряній кулі, якщо вона боїться висоти. Або романтичну вечерю у ресторані, якщо вона на дієті. Треба включати голову, фантазію та кохання.

 Так склалося, що я ніколи ні з ким не святкував це свято. У мене були серйозні стосунки, та з датою свята вони не співпали. У цьому році я проведу свято в дорозі, у нас запланований концерт на 14 лютого. 

   День святого Валентина ще не став для мене знаковим святом. Це просто вечір, коли всі навкруги веселяться, вітають одне одного (іноді навіть малознайомих людей), святкують та просто радіють життю. Справжнього, інтимного свята ніхто не побачить - на ньому будуть тільки двоє. Найближчих. 

 

Орест Галицький (гітарист, музикант)

На мою думку, в таке свято потрібен особливий підхід і просто подарунок - це банально, а от романтичний вечір, яскраві враження і сюрпризи - саме те, що треба.

Для мене, вибір подарунку - одне з найвідповідальніших завдань! Завжди хочеться вгадати і подарувати те, що точно сподобається і порадує. Тому, зазвичай, в такий день намагаюсь дарувати можливість моїй половинці відчувати себе.

Коли я був малим, у нашій школі, напередодні цього дня, завжди висіла скринька, де кожен міг покласти валентинку. Я з нетерпінням чекав дня, коли мої листівки потраплять у руки тих, кому були призначені, і сам дуже радів, коли отримував таку. Тому ще з дитинства, мені це свято асоціюється з теплом, гарними відчуттями . 

 

Саша та Вова Борисенки (гурт BRO Borisenko Brothers)

Саша: Тема подарунків для мне завжди нелегка. Адже не хочеться, щоб твій подарунок припадав пилом десь на дні якоїсь скриньки. Тому я завжди намагаюсь дарувати те, що запам’ятається- емоція (подорож, вечеря). Якщо матеріальне, то це щось з прикрас. 

Була в мене цікава ситуація в цей день. Вирішив я повезти дівчину за місто, помилуватися заходом сонця. Все було неперевершено! Окрім того, що я забув заглушити машину, і посадив акумулятор. Дорога була малолюдною. Ми простояли пів години на холоді, допоки не приїхав евакуатор. 

Для мене це ще один день, коли можна зробити щось приємне для своєї половини.

Вова: Для мене День закоханих - це кожен день. День святого Валентина - лише католицьке свято, яке присвячене спасінню кохання. 

Дарувати потрібно себе, свої вчинки та історії, які зберігаються в пам’яті кожен день. І непогано було б, звичайно, доповнити це все якоюсь матерією, наприклад каблучкою чи підвіскою, яка буде нагадувати про свято . 

  

Співачка Мята

Найкраще святкування Дня закоханих для мене - це подорож з коханою людиною в улюблену країну. Ми з чоловіком цьогоріч вирішили відвідати Португалію. Плануємо погуляти по Лісабону, замовити ресторанчик та поласувати найсмачнішими морепродуктами. І все це в найромантичніший  вечір.

 Для мене, День закоханих - особливе свято. Я вірю, якщо загадати бажання в цей день, воно обов’язково здійсниться. Також, в цей день, люблю дарувати маленькі валентинки своїм друзям. 

 

Андрiй Шатирко (блогер, спiвак)

Вважаю, потрібно дарувати корисні подарунки. Книга, онлайн курси, подорож. Своїх половинок потрібно розвивати. Ну і, звичайно ж, квіти та парфуми. Це банально, але приємно коханій дівчині. 

У мене була історія в школі. Я був закоханий в дівчину Юлю. Звичайно ж,  грошей тоді не було, я назбирав все, що мав, та придбав валентинку. Що було після не зовсім пам’ятаю, але позитивні емоції, почуття закоханості та тепло пам’ятаю до сьогодні. 

 

Олександра Поломарь

журналіст, копірайтер