Home

Прикраси для найпрекраснішої від Ірини Риженко

Ірина Риженко — справжня чарівниця hand made, яка створює дивовижні речі під брендом Ira_Ryzhenko. Вона переконана: прикраси починають блищати тільки «в комплекті» з шикарною жінкою, не вони її прикрашають — вона їх.

 

Ірино, як давно ви займаєтесь виготовленням прикрас?

Все почалося рік тому, шукала прикрасу, яка б пасувала до моєї сукні. Саме тоді і з’явилася  ідея створити щось власноруч. Довго думала, в якому стилі, з яких матеріалів, а коли в Інтернеті натрапила на бісерні джгути, зрозуміла: це саме те! 


Це ваше хобі чи основне заняття? 

Нині — хобі. Навіть більше, частина мого життя, частина мене. Я працюю теж у творчій сфері, в індустрії краси — nail-art майстром.


Чим вас приваблює такий вид рукоділля?

Мене заворожує сам процес. Це ніби магія. То моя форма медитації. Бісеринка до бісеринки, петелька за петелькою... Я слідую за покликом серця. Як сказав Конфуцій, виберіть собі роботу до душі, і вам не доведеться працювати жодного дня у своєму житті.


Чому саме бісер?

Він дуже приємний на дотик. Я можу в‘язати годинами, милуючись, як рівно лягають бісеринки, утворюючи малюнок, неперевершену гру кольорів. Також нещодавно почала робити брошки та сережки з перлів та каміння.

 

Ви створюєте дивовижні об’ємні кольє. Що це за техніка, скільки часу йде на кожен виріб?

Мої прикраси створюються за допомогою гачка, бавовняної нитки, бісеру, рук та чудового настрою. На їх виготовлення йде від 2-х до 7 днів, залежно від складності малюнка та довжини.


Ірино, як би ви назвали свій стиль?

Прикраси з бісеру як елемент етно прийшли до нас з давнини, вони були амулетами, демонстрували статус. Прикраси від Ira_Ryzhenko — гармонійний союз різноманітних напрямків і модних віянь. Вони для тих, хто любить стиль та індивідуальність. 


З яким одягом їх носити? Хто замовляє таку красу?

Прикраси з бісеру — необов‘язково для урочистого моменту, вони чудово доповнюють і повсякденний образ, підкреслюють вашу унікальність. Мої прикраси радують дівчат у різних куточках України та панянок із США і Швейцарії.