Home

Тетяна Скорнякова - сила трьох стихій: жінка, мама, бізнесвумен

Успішна бізнесвумен Тетяна Скорнякова про тайм менеджмент, сімейний бізнес та сучасну жіночність 

  

Два лідера, чоловік і дружина, Сергій Шелест і Тетяна Скорнякова, два найсильніших керівника об'єднавшись, зробили неможливе. За півтора року, з 35 квадратів, компанія виросла в 1000 квадратів, закупили професійні великогабаритні верстати, відкрили свої склади, вийшли на Європу і Америку. SheMax – міжнародна компанія, це виробництво з розробки електрообладнання для салонів краси. Сьогодні, пилососи SheMax представлені в Іспанії, Італії, Латвії, Литві, Польщі, Росії, Великобританії, Португалії. Про сімейний бізнес та роль жінки у цьому процесі ми поговорили з надихаючою та успішною Тетяною Скорняковою. 


Про обладнання SheMax говорять усі кращі салони краси Європи. Що означає назва?

Це сімейний бізнес, на чолі якого стоїть Тетяна Скорнякова та Сергій Шелест. Сама назва має свою унікальну історію. Перші три букви She це початок прізвища Сергія Шелеста. Останні три букви MAX – це перші три літери моєї компанії. 


Які принципи сповідуєте у веденні бізнесу?

Для нас дуже важливо висока якість. Ми постійно прагнемо досконалості, щодня ростемо і робимо світ кращим. Підтримуємо ефективну та оперативну комунікацію з клієнтами та партнерами. Для нас дуже важливо не стояти на місці, а бути унікальними і тримати руку на пульсі трендів б’юті -ринку. 


Поділіться своїми секретами тайм-менеджменту

Я все записую, календар розпланований на кілька тижнів наперед. В голові все утримати неможливо, та й не потрібно, тому у мене є списки завдань на кожен день. Запевняю вас, варто тільки спланувати, і все вийде. Команда в офісі працює виключно в Trello – це дошка завдань, яку можна контролювати через смартфон. Важливі завдання за списком роблю з офісу, решту – через мобільний. Будинок, офіс і виробництво в 2-х хвилинах ходьби один від одного. Все поруч! Завдяки такому підходу, я веду успішний бізнес, ходжу в зал, на масажі, до косметолога, салон краси, навчання. Я мама двох дітей і любляча дружина.

Наскільки легко жінці побудувати бізнес в Україні? Ви не втрачаєте «жінку/жіночність», коли займаєтесь бізнесом?

Немає різниці хто будує бізнес чоловік або жінка. Я дуже люблю увагу мого чоловіка, квіти без приводу, романтичні вечори, довгі розмови на різні теми. Я люблю вечірні посиденьки, масаж. Завжди слідкую за собою, і цим насолоджуюся. Незважаючи на серйозний бізнес, люблю шопінг, модні туфлі, сукні, компліменти. Ми насолоджуємося від процесу. Моя жіночність в мені 24/7, це моя опора і впевненість в собі.


Що можете порадити сучасним жінкам, Які бояться поєднувати родину і кар'єру?

Якщо ви відчуваєте, що корисні світу, вам подобатися робити те, що ви робите, це прекрасно. Якщо мама щаслива, то щасливі діти, чоловік і оточуючі!


Як вдається вести бізнес з чоловіком? Чи не набридаєте один одному?

З чоловіком я більше проводжу часу, ніж з дітьми і немає такого, що ми втомилися один від одного. Ми так сильно залучені в процес і так сильно горимо від нашої справи, що розлучити нас неможливо. Навіть якщо ми в різних місцях, ми все одно на телефоні. Всі рішення приймаємо разом, підтримуючи один одного завжди. У нас в родині все мислять в одну сторону, у нас спільні цінності, нам цікаво розвиватися, ми не стоїмо на місці. Ми все робимо разом, плануємо, відпочиваємо, працюємо.

 

Успішний чоловік - справа рук його жінки? 

Я вважаю, що успіх чоловіка залежить від жінки. Жінка правильними діями підштовхує чоловіка до правильних рішень та вчинків. Важливо вислухати чоловіка, в потрібний момент и та підтримати Мій чоловік підприємець, засновник і головний інженер міжнародної компанії SheMax. Я кожен день кажу чоловікові, що все можливо і варто лише пробувати. І знаєте що? Все дійсно можливе!


Фейсбук:

https://www.facebook.com/tanya.skornyakova