Home

Майстер по роботі з підсвідомістю Соломія Скаб’як

Соломія Скаб’як - сертифікований практик світового центру ThetaHealing Institute of Knowledge THInK, спеціаліст по роботі з підсвідомістю. 

 


Соломія, у вас дуже цікава діяльність, ви – майстер по роботі з підсвідомістю. Як прийшли до цієї спеціалізації?

Найперше я кохана дружина, мама трьох синочків-ангелочків, у мене велика дружня сім‘я, власний дім за містом - все так, як я мріяла маленькою дівчинкою.


Я сертифікований практик світового центру ThetaHealing Institute of Knowledge THInK, спеціаліст по роботі з підсвідомістю. Допомагаю моїм клієнтам познайомитись з собою заново, полюбити себе, життя у всіх його проявах, усвідомити їхню красу, можливості і таланти, підвищити самооцінку, налагодити стосунки з коханим/ою, батьками, простити себе, простити батьків, жити насолоджуючись, відчувати, що ми достойні всього самого найкращого, що кожна людина на Землі достойна жити в «ізобілії» і жити так, як вона хоче.


З тета-хілінгом я познайомилась 1,5 роки назад, коли моя душа засумувала так, що мені не хотілось вранці вставати з ліжка; коли я не розуміла, для чого я живу. Хоча в той момент я прекрасно усвідомлювала, що так як я живу, це шикарне життя і для багатьох в Україні - це життя мрії. І таке усвідомлення мене ще більше заганяло в безвихідь.

Відповіді на ці та інші запитання я отримала за допомогою методу роботи з підсвідомістю ThetaHealing. І отримала навіть більше - я віднайшла себе, своє призначення і познайомилася заново з собою.


Розкажіть, а з чого почалось ваше пізнання себе?

Той час для мене був надзвичайно складним, коли я ступала на стежку просвітлення. Діти хворіли, можна сказати нон-стоп, я була емоційно, психічно, фізично виснажена, і від чоловіка я не відчувала підтримки, сімейні конфлікти наростали. Я шукала відповіді: для чого мені це все? Це тепер я усвідомлюю, що без тих життєвих ситуацій, я б не була тут, не почала б розвиватись, не полюбила себе, не почала б допомагати людям. Це був стан абсолютного нуля, який став моїм ре-стартом, перенародженням.

Я пройшла консультацію у тета-практика по моїх життєвих питаннях. Відразу ж після першої тета-сесії я відчула гармонію і спокій на душі, усвідомила, що все зі мною добре і у мене все добре, що у мене чудовий чоловік і сім‘я. Я відчула безумовну любов Творця тоді. З часом захотіла іти вчитись цього методу для себе, своєї сім‘ї, близьких. Мені ще з дитинства була дуже цікава психологія, прочитала не одну філософську книжку по цій темі.

Любила все про душу, про глибокі почуття - чи книги, чи фільми, чи серіали.


Можна сказати, що ви лікуєте душі людей?

Саме так. Люблю фразу: ми є те, у що віримо.

Хочеш змінити долю? Почни мислити по новому!

А те, у що ми віримо, це є наші вірування, програми, переконання, як хочете, так і називайте.

Переконання - це коли наш розум приймає щось за істину чи реальність. Часто таке вірування є підкріплене емоційною чи духовною впевненістю.

Наш мозок працює як біологічний супер-комп‘ютер, оцінюючи інформацію і відповідаючи на неї. І те, як ми реагуєм на те, що відбувається, залежить від тої інформації, яка вже є у нашого розуму, і від того, як вона отримана і інтегрована. Коли переконання прийняте тілом, і тіло, розум і душа вважають його реальним, то воно стає програмою.

І підсвідомість, керуючись нашим програмним забезпеченням, проявляє це у житті, щоб ви знов і знов переконувались, що ви праві, щоб ваше его росло.

Якщо ви вважаєте, що життя-тяжке, то у вас і є тяжке життя.


Якщо гроші-зло, то їх у вас вистачає на поточні потреби, так щоб вижити і не більше, добре ще, якщо кредитів немає, але це рідкість з такою програмою.

Якщо ви кажете своїм дітям: не їж брудними руками, бо буде боліти живіт. Не дивуйтесь, що потім у ваших дітей часто болять животи.

Багато людей живуть з прихованою програмою, що бути «абсолютно здоровим чи стати успішним для них неможливо.»

Робота з переконаннями дозволяє людям удалити чи замінити такі негативні програми на позитивні і благотворні для них від Творця.

Наша підсвідомість має 4 рівні переконань: базовий, генетичний, історичний і рівень душі.


-На базовому рівні зберігаються програми, які ми засвоїли в дитинстві. Це є наш особистий досвід до 6-8 років. І ці програми зберігаються в лобних долях головного мозку.

-Генетичний рівень - це програми, які передаються нам по генах від нашого роду, предків, до 7 коліна. Ці програми зберігаються в морфогенетичному полі знань навколо ДНК людини.

-Історичний рівень-це програми, які складаються з колективних програм, а також програми, які ми отримали в попередніх життях і перенесли в це. Ці програми зберігаються в аурі людини.

-Рівень душі - це програми, якими являється сама людина. Ці програми зберігаються в серцевій чакрі.

Тета-хілінг має екологічні методи, як виявити ці програми і їх трансформувати.

Theta  означає з грецького «душа» і позначає частоту головного мозку; і Healing - «зцілення». Тобто це є метод зцілення на рівні душі і тіла.

Усі наші дії і слова управляються частотою мозкових хвиль. Існує 5 різних рівнів мозкових хвиль: бета, альфа, тета, дельта і гамма. Вони постійно змінюються в залежності від діяльності людини в конкретний момент часу. Наш мозок постійно випромінює якусь частоту.

Дельта (0-4 Гц) - це частоти, які випромінює мозок, коли є в стані глибокого сну.

Тета (4-7Гц) - це дуже глибоке розслаблення. Кожна людина двічі на день перебуває в такому стані – це коли людина вже майже заснула. перед сном є такий момент, коли ви відчуваєте мороз по шкірі. У цьому стані мозку не існує грані між свідомим і підсвідомим і це дає можливість віднаходити програми, які блокують нашу реалізацію, мрії, успіх, здоров‘я і трансформувати ці програми. Хто знайомий з афірмаціями, той знає, що їх найкраще читати якраз відразу після сну і перед відходом до сну, але тут є нюанс. І насправді люди читають ці афірмації, а результатів нема.

методика тета-хілінг навчає якраз, як входити в такий тета-стан і вміти його зберегти, щоб можна було загрузити нові програми і завершити старі.

 

Альфа (7-14 Гц) - це стан, в якому люди перебувають у традиційних медитаціях.

 

Бета (14-30 Гц) - це стан, коли людина веде активний спосіб життя протягом дня.

 

Гамма (>30 Гц) - це стан гіпермислення.

Тета-хілінг - це медитативний процес, який веде до фізичного, психологічного і духовного зцілення через Творця за допомогою ціленаправленої молитви.

 

Ці знання змінили мої уявлення про саму себе, про життя і про світ.


Тобто я правильно розумію, що ви допомагаєте підняти самооцінку? Налагодити стосунки з сім’єю, чоловіком чи просто, полюбити себе. А як це працює?

Давайте я вам наведу міні-приклад сесії, щоб якнайкраще зрозуміти: як працює тета-хілінг.


Запит жінки: хочу цінувати себе і не залежати від думки інших, бути собою.

Я входжу в медитативний тета-стан, переводжу свій мозок на частоти тета. Запитую дозвіл у клієнтки на роботу з нею, з її енергосистемою. Взагалі, у тета-хілінг будь-які загрузки програм чи вигрузки відбуваються по згоді клієнта. Тета-хілінг дотримується законів Всесвіту, в даному випадку діє закон свобідної волі.

Я: В яких ситуаціях ти перестаєш бути собою?

Ж: Як виходжу з дому?

Я: Чому так відбувається?

Ж: Тому що людям довіряти не можна. Перед ними потрібно бути завжди кращою, ніж я є.

Я: Що найстрашнішого може статися, якщо ти їм покажеш справжню себе?

Ж: Вони мене можуть скривдити, образити.

Я: Коли таке з тобою відбулося вперше? Коли ти вперше відчула образу на людей, бо показала їм справжню себе?

Ж: В садочку з мене дітки сміялись з вихователькою.

Розбираєм далі почуття жінки в тій ситуації, які вона прийняла рішення тоді, чим ці переконання їй служили до сьогоднішнього дня. Це є момент переусвідомлення. Отримую згоду, що вона хоче ці всі неефективні переконання, які ми знайшли, вигрузити, а пізніше згоду на загрузку нових знань, почуттів, чеснот від Творця.

Неефективні програми клієнтки:


Довіряти людям не можна.

Люди жорстокі.

Чесною бути з людьми небезпечно.

Я не можу цінувати себе, бо я клоун, бо з мене сміються.

Я посміховисько.

Я повинна бути завжди на висоті, щоб мене цінували інші.

Я можу цінувати себе лише тоді, коли інші цінують мене.

Замінені на програми від Творця:


Я знаю, що таке самоцінність по істині.

Я знаю, як це відчувається моя самоцінність по праву мого народження.

Я знаю, як це відчувається любити себе по істині, приймати себе по істині і цінувати себе по істині.

Я знаю, як бути чесною з собою і оточуючими людьми по істині, як це відчувається.

Я знаю: як, де і коли бути чесною з оточуючими.

Я знаю, як це відчувається бути в безпеці по істині.

Я знаю, що мене оточують доброзичливі люди.

Я знаю, як це відчувається, що світ цілком безпечний для мене.

Я знаю, як жити цінуючи себе, піклуючись про себе, люблячи себе.

Я знаю, як бути неуязвимою до психічних атак, крючків, чужорідних імпринтів оточуючих мене людей.

Я знаю, що це все можливо і так уже є.

Це лише частина загрузок. Усі загрузки я зчитую в потоці, в енергіях Творця. Для кожного клієнта загрузки ідуть індивідуально.


Буває так, що до вас звертаються жінки, про яких можна сказати «запущений випадок». Як довго ви працюєте з такими клієнтами?

Мабуть і я колись була запущеним випадком (посміхається).

Ні, я на жодну жінку не дивлюсь, як на втрачений чи запущений варіант. Для мене важливо її рішення, що вона хоче змінитись і змінити своє життя. У тета-хілінг приходять або дуже свідомі люди, або ті, які вже не знають, де шукати допомогу і їхня віра близька до нуля.

Все залежить від початкового запиту клієнта. У середньому один запит - це 1-2 сесії. Все дуже індивідуально.

Якщо це питання по здоров‘ю, то це вже довший процес, хоча були і випадки, що зцілення на фізичному плані були миттєвими.

 

А якщо є запит про гроші: мало заробляю, хочу більше. Це все в нашій голові і потрібно заглибитись?

Так. Усі обмеження в нашій голові і потрібно іти в розкопку, в тета-сесію, щоб виявити блок.

Найцікавіше, що наш мозок не розрізняє: яка саме це для нас програма - добра чи ні, корисна чи ні. Мозок сприймає програму, як установку до дій. Тобто є така програма, то вона повинна виконуватись.

Буває так, що у мозку зберігаються одночасно дуальні програми: "Гроші зло" і "Гроші благо", це якщо говорити про тему фінансів. І вони одночасно працюють, творять нашу реальність. Тоді в житті гроші можуть бути і навіть великі, але також є часті їх втрати чи великі непередбачувані витрати.


Ви використовуєте методику тета-хілінгу. Можете пояснити, що це, для пересічної людини?

Я вже частково відповіла на це запитання. Можу ще додати наступне.

У кожної людини є свої переконання, які вона вважає істинними, хоча насправді вони хибні. Як тільки ви виявите обман, то зможете змінити свою свідомість, і це трансформує вашу реальність, а значить і те, як ви проживаєте своє життя.

Будь-яка ситуація, яка є в житті людини, є вигідна їй, служить її комфорту. А мозок, як вірний друг тіла, забезпечує виживання такого виду, як людина, тому він будь-яким чином хоче залишити людину в цій зоні комфорту і безпеки. Саме так.

Повна жінка хоче схуднути і щоб вона не робила, які б дієти не застосовувала, а її маса знову і знову повертається. Часто у таких жінок в голові є програма, що бути стрункою небезпечно, що тоді вона буде сексуальнопривабливою і на неї може напасти ґвалтівник чи навіть її чоловік буде ревнувати, а це вже загрожує її сім‘ї.

Є жінки, які довго не можуть завагітніти. Це теж потрібно працювати з підсвідомістю. Можливі програми тут: діти - це морока, труднощі; якщо жінка матиме дітей, то не зможе реалізуватись, втратить свою красоту тощо.

Є ті, які довго шукають свою другу половинку. Це також пропрацьовується і люди знаходять собі не просто партнера, а друга душі.

Ще в тета-хілінгу є фантастична техніка здійснення бажаного - маніфестація.

Є техніка сканування. Це глянути на ситуацію, яка турбує людину, очима Творця, глянути, які уроки проходить тут, без розкопки глибинних переконань, які спричинили цю ситуацію.

За допомогою методики тета-хілінг можна очищати приміщення, чистити свою енергетику, згармонізувати себе, свої енергетичні центри, гормональну систему, активізовати гени, заряджати воду на здоров‘я. Дуже легко ця методика справляється з різними страхами, в тому числі страхами різноманітних хворіб, висоти, води тощо.


Тета-хілінг на сьогодні дуже швидко поширюється світом. Цей метод пропагує американка Віана Стайбл, вона створила свою школу більше 20 років назад після чудесного самозцілення від раку і вже стільки часу навчає усіх бажаючих цього методу. Зараз тета-практиків є близько 500000 чоловік по всьому світу.


Цей метод дуже популярний в Японії, ОАЕ.

В  Японії людина, яка захворіла, іде не лише до лікаря, а й поруч відразу є кабінет тета-практика, якого вона також відвідає. Японці знають, що прояв фізичної хвороби починається з хвороби душі, тому лікують одночасно і тіло, і душу. Їхня медицина стоїть не на один порядок вище нашої і у них дуже багато довгожителів.

В ОАЕ є міністерство щастя, яке очолює тета-практик.

У мене був такий цікавий досвід з подругою. Якось вона мені подзвонила, що її прихопила спина і вона не може розігнутися. Їй 37 років і вона теж тета-практик. Я почала з нею розмовляти, її з легка прокопувати, шукати корінь захворювання. І ми прийшли до її мами. У них на передодні стався невеличкий побутовий конфлікт, але для моєї подруги це все було навіть дуже серйозно. Вона перейнялась цією ситуацією і на наступний день її  спина прихопило. Закінчити з нею цілком практику прощення мами я не могла, бо вона якраз ішла до масажиста-остеопата, була в дорозі. Тому я їй запропонувала зробити цю практику вже дома перед сном, як повернеться, все їй детально пояснила.

 

На другий день вона мені дзвонила вся переповнена радістю. Її спину відпустило, а її остеопат був вражений: яким чином її вчорашній стан міг відступити за одну ніч. Це було чудо.

 

Я була вдячна Творцю за таке зцілення.

 

Насправді в тета-хілінгу зцілює не людина, не тета-практик, а зцілює Творець. Я, як тета-практик, допомагаю людині з‘єднатись з Творцем, переусвідомити життєву ситуацію, прийняти її і спостерігаю процес зцілення. У квантовій фізиці є таке правило: ніщо не може існувати, поки це не є підтверджено спостерігачем.


Ви працюєте з клієнтами онлайн чи офлайн? І як краще? На вашу думку.

Працювати можна і он-лайн і оф-лайн. Енергія не має ні обмежень,  ні кордонів, на якість тета-сесії - це жодним чином не впливає.

Є деякі клієнти, які люблять прийти на консультацію особисто, а є ті, яким дуже комфортно проводити консультацію он-лайн, головне, щоб на час сесії людину ніхто не відволікав. Це право вибору кожного клієнта.


Соломія, порадьте нашим клієнткам, як підтримувати внутрішній баланс під час стресу?

Я дуже люблю прийняти ванну 1 пачка солі і 1 пачка соди, запалити свічки і помедитувати. Така ванна виводить токсини з організму, зміцнює імунітет, оздоровлює тіло. Помедитувати. У мене в інстаграм є різні медитації, заходьте і відчувайте.


Але якщо ви довго перебуваєте в стресі, тривозі, відчуваєте часті напади страху, то вам звичайно потрібно звернутись до професіонала і віднайти ті програми, які викликають довготривалий стрес чи тривогу. Бо якщо короткочасний стрес - це наш друг, який нам допомагає вижити, то довготривалий - це наш ворог, який підриває здоров‘я через довготривалий викид гормонів стресу - адреналіну і кортизолу.


Усім бажаю жити в гармонії, любові, відчувати щастя в кожному своєму подиху, радіти кожному новому дню, бути вдячними Творцю і мріяти глобально, бо наші мрії мають здатність збуватись, і наші мрії - це наше топливо для дій.

З любов‘ю, Соломія Скаб‘як


+380987323382

 фейсбук: Solomia Skabyak,

инстаграм: 7skypublishing