Home

Неймовірна бізнес-мама ЮЛЯ ПРЕДОЛЯК

Сучасна супержінка завжди асоціюється зі словом «успіх». Це стосується будь-якої сфери її діяльності. Ніщо не може зупинити справжню бізнес-леді на шляху до успішності. Навіть материнство.  Молода й талановита Юлія Предоляк блискуче довела, що поєднати клопоти по догляду за малюком і кар’єрне зростання цілком можливо! Тому звання «бізнес-леді» вона не вагаючись змінила на привабливий статус — «бізнес-мама».
 

Юля, твоєму молодшому синочку нещодавно виповнилося 7 місяців, а старшому, якщо можна так назвати, зараз всього 3 роки. Незважаючи на це, ти доволі активно розвиваєш свою власну справу, точніше дві. Чим ти займаєшся?

Я — засновниця і, як інколи жартома називаю, «мама» двох дитячих садочків «Моя Капітошка». Для мене вони як мої «старшенькі» діти, адже перший садочок працює уже 8 років. Обидва садки мають офіційну ліцензію. Я дуже люблю свою справу і пишаюся тим, що уже стільки років ми робимо величезний вклад у майбутнє — виховуємо дітей, дбаємо про їхню безпеку, навчаємо та розвиваємо. Також нещодавно я заснувала власний бренду одягу «You can» - для майбутніх мам  і тих, хто плекає грудне вигодовування.

 

Чому ти обрала саме ці напрямки бізнесу, адже вони ресурсно витратні, потребують чималих зусиль та насправді не дають стрімкого та дуже великого прибутку?

Все просто: я люблю людей, а особливо дітей! Ще будучи студенткою, я одночасно працювала у кількох дитячих центрах розвитку, а згодом вирішила й сама відкрити щось подібне.  Зараз відкрити такий садочок простіше, а тоді, у 2012 році, щоб отримати ліцензію, потрібно було добряче постаратися. А от нещодавно у моєму житті був період, коли я відчула в собі багато сил. Мій перший бізнес @capitoshka_sadik успішно працював без мене, старший син відвідував садок, молодший сидів собі в животику... І мені прийшла чудова ідея зайнятися ще одним бізнесом - шити та продавати одяг для вагітних. Так з’явилася власна марка  You can.  Врешті, якщо мої садочки дбають про дітей, то чому б мені не подбати і про мам?

 

Вона перекладається як «ти можеш все». Що саме, на твою думку може сучасна молода мама?

Слоган нашого бренду – «Пам’ятай, що ти можеш бути не просто Мамою, а Неймовірно Красивою Мамою». Причому,  у нашому стильному та водночас зручному одязі жінка може годувати грудьми – для цього у кожній моделі сукні, реглану чи іншого вбрання ми робимо секретну «кишеньку», аби малеча могла поїсти будь-де, а мама при цьому почувала себе комфортно і не соромилась. Жінка у нашому одязі може стрибати й бігати разом зі своїми дітьми,  займатися спортом, може вийти в люди разом із чоловіком чи піти на роботу.
 

Мабуть така увага до вбрання-трансформера через те, що ти сама – шалена прихильниця грудного вигодовування?

Саме так! Я годую скрізь: вдома, на прогулянці, в ресторані, в торговому центрі, на зустрічі з друзями, в салоні краси, у літаку, на пляжі і загалом скрізь, де ми буваємо! Старшого синочка я годувала до 2 рочків, молодшого сина теж продовжую годувати, тому знаю, наскільки такий одяг потрібен, якої він має бути якості, яким вимогам відповідати.

 

Юля, хто розробляє такі стильні й жіночні моделі та де ви їх шиєте?

Моделі одягу вигадую я, потім підключається модельєр-конструктор, котра розробляє лекала і далі ми з нею працюємо в тандемі. Свою команду спочатку я шукала у Києві. Однак, у столиці я так і не змогла знайти фахівців, які б шили речі якісно. Зате такі чудові майстрині знайшлись у Миколаєві, там же мешкає конструктор одягу.  І ми спрацювались. Відсилаємо поштою одна одній зразки, вносимо правки. Так, це не просто, але водночас неймовірно цікаво – створювати  красу, керувати виробництвом та бачити, як жінки радіють, коли купують те, про що давно мріяли!

 

Сьогодні екологічність – це тренд чи не в усіх галузях. А як щодо тканин, з яких ви шиєте одяг – вони екологічні?

Так, коли йдеться про таку делікатну річ, яка торкається шкіри вагітної жінки чи молодої мами,то ми безумовно дбаємо, щоб усе було максимально природньо. Наприклад, бавовняний трикотаж, який гарно тягнеться, але не розтягується,  ми замовляємо в Туреччині. А ось модний нині дихаючий льон, в  якому можна легко пережити найбільшу спеку,  ми купуємо в Білорусії. Ми завжди ретельно обираємо кольори, фурнітуру, додаємо різні цікаві деталі. Адже одяг для мам повинен бути не лише екологічним, а й стильним.
 

А чим ти ще приваблюєш та зваблюєш прихильниць власного бренду?

Ми, жінки, усі красиві, незважаючи на те, що різні. Тому ми шиємо одяг для жінок різної конструкції та фігури. Доступні розміри від S до 4XL, а якщо потрібно, приймаємо індивідуальні замовлення на інші розміри. Ми можемо вносити незначні корективи в одяг за бажанням покупця ще на етапі пошиття. Тобто виходить фактично індивідуальний пошив за ту ж ціну! А ще ми маємо послугу примірки: відправляємо покупцю кілька речей або розмірів на вибір. Ми хочемо, щоб кожна вагітна почувалась красивою! Не залежно від розміру, ваги, зросту, віку чи інших деталей̆. Адже кожна з нас може бути Неймовірно Красивою Мамою.

 

Inst: yuliia.predoliak

Inst: you_can_brand

Inst: capitoshka_sadik

Inst: capitoshka_tabir