Home

Ms. World International вперше за 15 років відкрив для України свої двері!

 

У 2021 році Україна вперше буде брати участь у міжнародному конкурсі краси для успішних жінок Ms. World International, який проходитиме з 9 по 12 серпня у яскравому місті Маямі, в США. Це велика подія для всієї країни, бо з’явилася нагода голосно заявити про сучасну Україну на міжнародній арені та позмагатися за головну корону світу.

 

21 травня 2021 року в самому серці столиці, Fairmont Grand Hotel Kyiv, відбудеться грандіозний захід міжнародного масштабу – конкурс Ms. Ukraine World International. Вже запрошені більш ніж 300 VIP-nepcoн: зiрки шоу-бiзнесу, театру i кiно, громадські діячі, лiдери Fashion&Вeauty iндустрiї, бiзнесмени та фiнансисти, видавцi, редактори та журналiсти iнтернет та друкованих видань, представники Всеукраїнських та Мiжнародних ЗМI, дiячi АRТ-мистецтва, ресторатори, представники готельного та туристичного бiзнесу.


Вести цей грандіозний захід будуть Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

 

«Участь у Ms. World International — це не тільки велика гордість, це ще й нові великі можливості, які відкриваються для нашої країни. На цьому конкурсі буде показано, хто така справжня українка: вона несе істинну красу, має успіх у кар’єрі, є турботливою мамою та дружиною. Також буде представлена у новому світі сучасна Україна: сильна, перспективна, розвинута, рішуча, красива та культурно збагачена», — коментує національний директор конкурсу Ms. Ukraine World International Альона Бойко.

  

Дійсно, те що українка вперше за 15 років буде представляти країну на наймасштабнішому конкурсі США — це перемога, це новий крок до побудови міцних бізнес-відносин з передовими країнами світу, це гучний виклик сформованим стереотипам. Україна є сучасною державою з великим потенціалом та ще більшими можливостями. І конкурс Ms. World International допоможе зробити цей великий крок у майбутнє і показати усьому світу яка вона — справжня, велика й могутня Україна.    

 

Національний директором міжнародного конкурсу краси Ms. Ukraine World International є Альона Бойко – володарка титулу Mrs. Ukraine International 2018, успішна бізнес-леді.


Більше інформації ви можете дізнатися на офіційному сайті конкурсу. Якщо ж ви хочете долучитися до цієї грандіозної події або взяти участь у конкурсі, звертайтесь за телефоном.


www.world-international-ukraine.com

+380 (93) 749 48 99