Home

Висока нагорода для нас - Ваша довіра! - Platium Spa&Resort

 

Найважливіше, що потрібно людині, - це сім'я, кар'єра і внутрішня гармонія. До цього списку кожен з нас може додати щось своє. Гостя нашого нового випуску не боїться братися за нову справу, тому в своїй професії вона досягла успіху! Ольга Костьорна - директорка заміського комплексу під Києвом Platium Spa&Resort. Про переваги Platium Spa&Resort. плани на майбутнє та як відпочиває та, яка надає відпочинок іншим.

 

Ольго, ви директорка заміського комплексу під Києвом Platium Spa&Resort. Розкажіть, як  розпочалася ваша історія з комплексом?
Platium SPA&Resort належить Укргазвидобуванню Групи Нафтогаз. Тобто фактично - це готельний комплекс у власності держави. Взагалі я потрапила до державного сектору управління рекреаційними об'єктами у в 2017 році. До цього працювала в приватному секторі і ніколи навіть не здогадувалась про виклики і складнощі, які є в державному. Пропозицію що до роботи в Platium Spa&Resort я отримала наприкінці весни-літа 2019. На той момент очолювала подібний об'єкт Укрпошти. Звісно, для мене особисто очолити такий неймовірно красивий Заміський комплекс було цікаво. Але разом з тим, вже маючи досвід управляння в не приватному секторі, я розуміла обсяги виклику. Був якийсь час на роздуми і прийняття рішення. Ціль: вивести об'єкт цілком на комерційний ринок України - не легкий. Враховуючи те, як такі комплекси будувались і існували, я дуже чітко розуміла складність завдання. Потім був ряд співбесід, аналіз діяльності. З серпня 2019 я стала Директором філії "Червона Рута" Укргазвидобування Групи Нафтогаз, до складу якої входить Заміський комплекс Platium SPA&Resort.
Як і очікувалось, з самого початку все було зовсім не легко, але дуже стрімко і цікаво.

Під Києвом існує чимала кількість заміських комплексів. Скажіть, чим вирізняється Platium? Які ваші переваги?
Так, з першого погляду можна сказати, що цей ринок насичений. Є прекрасні заміські готелі, комплекси, місця відпочинку, але насправді їх не так багато, як здається. І тому на кожен комплекс є достатня кількість своїх клієнтів.
Крім того, в пошуках нових вражень, люди полюбляють відкривати для себе нові локації. Не дивлячись на те, що Platium SPA&Resort існує з 2010 року, майже ніхто про нього не знав, оскільки комплекс цілком закривав потреби свого підприємства. Тому виглядає так, що для Київського клієнта - це новий готель. На території комплексу 53 номери різної категорії, 9 котеджів, басейни, спорт центр, СПА центр, 3 ресторани, пляж прямо на березі річки Козинка, тенісні корти, велика прекрасна територія з дендра парком, 9 конференц залів.
У нас "friendly" сервіс, над покращенням якого ми постійно працюємо і намагаємось стати кращими по обслуговуванню. Наші ціни значно нижче, ніж у таких відомих комплексів як "Собі Клаб" або "Адмірал", але рівень обслуговування залишить лише приємні враження і спогади. Ми надаємо широкий спектр СПА послуг з апаратної фізіотерапії, водолікування, безконтактні термальні ванни, масажі, апаратні масажі, косметологічні послуги, парафінообгортання.

Також комплекс має 9 конфенец залів, різні локації для корпоративів, весіль, будь-яких святкувань.
Найбільша наша перевага - пляж, річка, канал з рибною ловлею, тобто ми з усіх боків коло води. Тому у всі сезони, а особливо у літній період, це просто фантастичне місце для відпочинку.

В комплексі можна не лише фізично відпочити, а й провести ряд процедур для тіла та обличчя. Щоб ви від себе порадили нашим читачам спробувати в SPA на весняний уїк-енд?
Кожна жінка - це унікальний витвір! І кожна з нас має ні на хвилину цього не забувати. Любити себе, приділяти собі увагу - ми жінки знаємо цінність такого підходу до себе. Всі наші СПА процедури якісні и корисні для тіла, шкіри і для підняття настрою (посміхається). Звісно підводний душ-масаж у комплексі з обгортанням завжди дають вражаючий ефект, шкіра стає м'якою і сяючою.
Масажі дають відпочинок м'язам. Свої косметологічні послуги по догляду за обличчям ми проводимо на косметиці Academy - одна з найкращих, з представлених в Україні виробників. Є велика кількість Пакетних СПА пропозицій. Окремо для жінок і для чоловіків ми розробили пропозицію "Залиште мене в спокої", яка стала сильно популярною. Можливо тому що темпи і розміри завантаженості сучасних людей є виснажливими і всі прагнуть якийсь час побути в самоті і тиші. То ж ми і цим теж забезпечимо!
 

Ольго, а як ви особисто полюбляєте відпочивати? Що для вас справжній релакс?
Дякую за таке запитання. Як відпочиває людина, що забезпечує відпочинок тисяч інших людей (посміхається). Я люблю подорожувати. Просто їхати. За кермом авто по дорогах через красиві краєвиди. Люблю зупинятись просто по дорозі де сподобалось і перекусити щось місцеве. Насичуватись враженнями та емоціями - це мій відпочинок, разом з дітьми чи з друзями. Кайфую, коли під час подорожі вдається неочікувано потрапити на місцевий фестиваль з народним гулянням або якийсь вуличний-фуд ярмарок.
Дуже прикольно приїхати до якоїсь країни, випадково ввечері потрапити до суто місцевого ресторанчику чи пабу і приєднатись до колоритного місцевого заходу, де співають, танцюють і просто голосно відпочивають.
Звісно іноді відпочинок - це просто втекти туди, де нічого не відволікає і виспатись.

У вам в instagram в шапці профілю є цікава ремарка: печу неймовірні пироги. Це ваше хобі?
Так. Навіть був певний період у житті, коли я відкрила Пирогову "Pie Cafe",  де сама робила французькі пироги за власними рецептами.
Зараз на такий замах хобі часу вже не вистачає, але пироги все ще печу для сім'ї і друзів. Цікаво, що скільки б я їх не зробила - за день чи два немає вже жодного (посміхається).
 
Чи ставите перед собою на 2021 якісь плани: особисті чи професійні?
Звісно. Як і кожна людина в бізнесі. Планів неймовірно багато.
По-перше, в Platium SPA&Resort заплановано багато реконструкцій на 2021. Вже розроблено і затверджено дизайн проекти оновлених ресторанів і котеджів комплексу, оновлення літньої тераси. З процедурами державних закупівель не буває все швидко і легко, але ми маємо надію таки зробити всі ці оновлення в 2021 році. Планую розвиватись як готельєр, просувати культуру і стандарти якісного сервісу і бажано на всю Україну. А в особистому плані хочу нарешті добратись до французької мови і почати її вивчати. Мрія, на яку ніяк не вистачає часу.