Home

Вікторія Лотиш: Нумерологія може скерувати людину, а допомогти втілити це в життя – тільки Бог.

Тільки мудра та освічена жінка могла надихнутися ідеєю поєднати такі непоєднувані науки, як нумерологія та теологія. Вікторія Лотиш зробила це творчо та майстерно, підпорядкувавши мову цифр духовній основі. Вона переконана: ретельні розрахунки мають, передусім, керуватися вищим законом.

 

Вікторія, ви духовний нумеролог та дипломований богослов. Що це означає та чому у вас з'явився інтерес до цих наук?

Нещодавно я отримала диплом богослова. Тобто я досліджую все, що пов’язане з релігією. Щодо нумерології: це наука про особистість і вона відноситься до езотерики. Саме через цифри я пізнаю людину. Вони - мої інструменти. Цим я захоплююсь з юності. Також моє захоплення- астрологія та психологія. Нумерологія ж для мене найточніша, проте я розвиваю її духовний аспект, бо веду людину до Бога. Я допомагаю пізнати себе, свою особистість, своє призначення, родові завдання. Але без розуміння духовних законів, без Божої допомоги ви не зможете із цим впоратись та подолати труднощі. Отож, у 38 років, а це був мій особистий вік вибору, я почала шукати своє покликання. Далі я перейшла на професійний рівень і згодом почала практикувати, проводити консультації, тренінги. Отже, 7 років я займаюся практичною нумерологією.


Ваша місія – показати, що можна бути одночасно духовним та заможним за допомогою певних правил. У бізнесі вони також діють?

Без Бога людина може тільки грішити, а з ним робити щось добре. Я переконана: якщо ми у чомусь талановиті та успішні, у бізнесі в тому числі, то це нам дав Всевишній. Саме розвиваючи духовні істини, ми можемо досягти більшого у житті. Тобто наші матеріальні статки не обернуться нам злом, якщо ми будемо дотримуватися вищих законів. Так, я можу завдяки цифрам допомогти підприємцям, керівникам, директорам фірм правильно підібрати найкращі кадри завдяки нумерології. Я розрахую, хто краще розпоряджатиметься фінансами, а у кого добре вийдуть комунікації та робота з клієнтами. Я можу визначити найкращу дату відкриття бізнесу та сказати, з якими саме партнерами вам варто працювати, а з ким небезпечно. Тобто розрахувати сумісність по бізнесу. Скерувати людину у професії, кар’єрі, сказати, яка справа буде для неї найперспективнішою.


Ви започаткували авторський курс тренінгів «Духовна нумерологія»? Для кого він буде корисним та які важливі завдання вирішує?  

Тренінги- це моє дітище, яке я виношувала три роки. Вони створені на основі духовної психології, богословських вчень. Моя духовна нумерологія, передусім, веде людей до Бога. На курсі я вчу досліджувати себе через дати власного життя. Цим можна користуватися і в роботі, і в сім’ї. В основі курсу – 12 популярних тем, як і кількість місяців у році. Приміром, коли ми розглядаємо таланти, то спочатку йдуть духовні засади, а потім – цифри та розрахунки. Так само й здоров’я та схильність до хвороб, залежностей. Нумерологія може скерувати людину, а допомогти втілити це в життя – тільки Бог.

 

Вікторія, як проходить робота з клієнтом? Це онлайн чи офлайн? Скільки часу займає та що для цього потрібно?

Індивідуальні консультації я проводжу оффлайн і онлайн, це займає 2-3 години. Я розказую, як людина має розвиватися щодо своїх задатків та здібностей. Розкриваю сильні та слабкі сторони, кажу, як працювати над недоліками. Це потрібно зробити один раз, а потім у людини залишається запис на диску, щоб можна було користуватися все життя. Потім, прослуховуючи його, можна щоразу відкрити щось нове. Для такої консультації мені потрібно напередодні дізнатися дату народження – місяць і рік – й ім’я людини за українським чи іноземним паспортом, якщо вона з іншої країни. Адже кожна буква має свою цифру.


З ким найчастіше працюєте – з жінками чи чоловіками? З яким запитом вони приходять?

Зазвичай це жінки будь-якого віку. У мене була навіть клієнтка, котрій 80 років, проте вона не сиділа на пенсії, а працювала. Чоловіки останнім часом теж стали приходити – юні хлопці перед вступом до інституту чи щодо майбутнього стосунків у парі – перед одруженням.  В основному, своїх чоловіків приводять жінки, коли потрібно вирішити чимало проблем у різних сферах.

 

Скажіть, чи впливають на нас числа, які оточують, – номер телефону, паспорта, квартири? Чи можна, змінивши котрийсь, залучити позитивні зміни, зокрема у бізнесі?

Так, у мене є відзняті ролики на цю тему, де є детальна розшифровка та я розповідаю, яким чином числа всього, що оточує нас, впливають на нашу долю. Причому, буває так, що інколи ми несвідомо притягуємо той чи інший номер. Особливо це стосується номера мобільного. Якщо я й справді хочу чимось займатися, то новий номер і сам до  мене притягнеться – той, який потрібно. Якщо ж змінити його навмисне, можна побачити, як притягнуться інші тенденції. Тобто Всесвіт краще знає, що нам подарувати. Так само й у бізнесі: є «грошові» цифри й навпаки. Тому дату угоди, ціну, відсотки і навіть назву фірми потрібно обирати за нумерологією.



https://www.facebook.com/vika.lotysh