Home

Co-founders Media Group BusinessTV Наталія ГОТОВЕЦЬ

Спостерігаючи за її життям, ми не перестаємо дивуватися - звідки у такої жінки стільки енергії, любові до роботи і видатних навичок в побудові бізнесу. Наталія ГОТОВЕЦЬ – телепродюсер, громадський діяч, меценат, співзасновник ділової спільноти "Найкращі українки", co-founders Media Group BusinessTV (студії з виробництва відео контенту), експерт з реклами.
 

Наталія, розкажіть, що привело вас в сферу шоу-бізнесу та реклами? Як давно ви продюсер та телепродюсер?

На телебаченні я 22 роки, 12 років в статусі продюсера телепроекту про красу та стиль «Перевтілення», «Перевоплощение с Евгенией Лифановой».

 

Розкажіть більше про вашу діяльність. Які послуги ви та ваша команда надаєте?

Ми є лідерами в Дніпрі та області, співвласниками продакшн студії по виготовленню та просуванню відео контенту. Основне наше направлення – реклама. Моя первинна задача, як продюсера - інтегрувати всі аспекти усіх проектів та забезпечити команду ресурсом. Також я є співзасновником ділової спільноти «НАЙКРАЩІ УКРАЇНКИ».

 

В соціальних мережах ви ділитесь вашою роботою, продюсерством, громадською діяльністю, а скажіть, яка ви жінка та мама? Розкажіть про вашу сім’ю.

Я можу пишатися своєю родиною, адже заміжня я вже 30 років за коханим чоловіком. Наша сім'я ровесниця Незалежності України. Головним надбанням нашої родини є наш син Дмитро (посміхається). Він з 25 років є Командиром взводу роти тактико-оперативного реагування, управління патрульної поліції. А також Чемпіон України по стронгмену серед патрульних поліції України. Дивлячись на мого сина та його оточення, я взагалі пишаюся нашою молоддю. Вони розумні, виховані, сильні. Це ті люди які збудують нашу державу сильною та процвітаючою!

 

Яка ваша глобальна місія?

Я жінка з активною життєвою позицією, з прагненням реалізації свого лідерського та професійного потенціалу. Моя місія – це сприяння соціальної, політичної та культурної ролі жінки в бізнесі, та у сучасному суспільстві. Я вважаю, що роль жінки в сучасному світі – глобальна. Наприклад, параллельно я займаюсь благодійністю, на часі це те, що мене надихає жити , це моя «душа» сьогодення. Я вважаю, що інвестиції в майбутнє, в здоров'я та розвиток наших дітей та онуків - це моя місія, я це відчуваю, мені це надає крила. В подальшому планую розвиток, роботу та підтримку в напрямку збереження традицій та надбань наших предків...

  

А в чому секрет вашого успіху, як ви вважаєте?

Успіх не приходить сам, - це довгий і тернистий шлях. Важливо знайти однодумців, бути на одній хвилі з людьми, з якими працюєш. Зараз ми на такому етапі, коли постійно покращуємо сервіс та робимо наші послуги якіснішими. Найважливіше - вірити в те, що ти створюєш. Працювати і ще раз працювати, тільки тоді буде результат. До слова, саморозвиток і пізнання чогось нового також допомогли мені в цьому.

 

Ви різностороння жінка, прекрасно виглядаєте та маєте активну життєву позицію. Скажіть, а чим полюбляєте займатися у вільний час?

Я люблю йогу, плавання, кататися на велосипеді з друзями чи наодинці. Обожнюю спортзал, взагалі, я за здоровий спосіб життя. Давно займаюсь кінним спортом, полюбляю прогулянки на природі. Як мама та дружина, я прекрасна господиня та кулінар. Готую для родини та люблю частувати їх смаколиками. Також в мене є давнє хобі, я колекціоную фарфор та ляльки в етностилі. Я вважаю, що рух – це життя!

 

А в чому ваша філософія краси? В 52 роки ви виглядає розкішно!

Я вважаю, що ніяка зовнішня краса не зрівняється з добрими вчинками, добрими справами і красою благородного щирого серця. Але й не менш важливо підтримувати наше тіло здоровим, тому я обираю здоровий спосіб життя і заняття спортом.

 

Які ваші плани на майбутнє? Що плануєте втілити цього року?

В цьому році, усвідомлюючи, що світ змінився, переглянула свій світогляд, зробила висновки, прислухалась до своєї інтуїції та зробила декілька кроків в майбутнє. В свої п'ятдесят два роки я наважилися ще на одну вищу освіту, я склала п'ять екзаменів та вступила до ВУЗУ на фахову спеціальність "Публічне управління та адміністрування" та "Загальна педагогіка. Інклюзивна освіта".

Тож наступні декілька років я буду в потоці енергії знань. І головне , я продовжую працювати в напрямку продюсерства, але вже зі столичним факультетом та готуюсь до статусу викладача.