Home

«KovalskayaBrows» - яскравий погляд Тетяни Ковальської

Вона знає, як виглядати бездоганно 24/7 і завоювати весь світ одним тільки поглядом! Тетяна Ковальська – бровіст, ламімейкер, засновниця студії краси «KovalskayaBrows».В інтерв'ю для журналу GOSSIP magazine Тетяна розкрила головний секрет свого професіоналізму, а також розповіла про плани 2021-го року і про те, як важливо займатися улюбленою справою, щоб бути по-справжньому щасливою жінкою!
 

Тетяно, як ви прийшли до роботи бровіста і чому вибрали таке вузьке спрямування?

В мене з дитинства був потяг в сферу краси. Спочатку мріяла, що стану косметологом, але не склалося, працювала в видавництві, а вже потім отримала професію візажиста. Але не було тієї іскри, того відчуття, що безмежно закохана в те, що робиш, тому професію візажиста залишила. 3 роки назад в мене діагностували рак молочної залози і я пройшла оперативне втручання, потім курс лікування. В цей час паралельно шукала роботу, яку б я могла робити по своїй можливості на той час, не могла просто сидіти на місці, було таке враження, що втрачаю дорогоцінний час. Але хотілося займатися тим, що мене надихало. В  професію бровіста я прийшла зовсім випадково. Не хочу сказати нічого поганого про своїх колег, є багато талановитих майстрів, але після кількох невдалих пошуків майстра бровіста я вирішила піти на курси бровіста, щоб оформляти брови для себе.  При відпрацюванні на моделях я відчула саме цю іскру, це було таке величезне задоволення від самого процесу, що я зрозуміла, відчула, що це саме те, що я хочу робити решту свого життя (посміхається). Потім до мене підійшла модель і сказала: «Таню, у вас такі чудові руки, така енергетика, так приємно було бути вашою моделлю». Вона також була задоволена результатом оформлення брів в моєму виконанні для неї. І я зрозуміла, що люди поруч мене відчувають ту приємну енергетику, ті емоції, що й я. І мені захотілося знову і знову це відчувати. Потім освоїла ще професію ламімейкера (ламінування вій), також полюбила це. І наразі щасливі очі моїх клієнтів надихають мене на подальший розвиток. Хочу робити їх ще прекраснішими, адже я отримую від цього величезне задоволення!


Які саме послуги ви надаєте?

Надаю послуги з художнього оформлення брів (корекція+архітектура+фарбування), ламінування брів, ламінування вій, відновлення вій та брів (відновлення після ламінування або для тих, хто хоче відростити брови), корекція брів для чоловіків.


Якою косметикою ви користуєтеся у своїй роботі? Звертають увагу клієнти на те, які марки ви використовуєте?

В роботі використовую тільки високоякісну продукцію. Для фарбування брів використовую продукцію українського виробника, яка є наразі  №1 в Україні. Це продукція бренду OKIS. Дуже задоволена якістю та результатом. Для ламінування брів та вій використовую продукцію італійського бренду InLei, яка є однією з найкращих в світі. Можу сказати, що більшість клієнтів звертає увагу на те, які марки я використовую в роботі. Не раз нові клієнти були приємно здивовані тим асортиментом продукції, що я використовую в роботі. Зараз будь-яка інформація в вільному доступі і більшість клієнтів слідкує за брендами та новинками на ринку краси.


У вас є власна техніка фарбування брів? Яка ваша родзинка?

Техніці фарбування брів я навчалася у свого викладача, потім підвищення кваліфікації в академії OKIS ACADEMY, де вони розкривали секретики, які допомагають в роботі. Також мій досвід. І в результаті я можу сказати, що зараз я використовую власну техніку для фарбування брів. А родзинкою моєю є те, що я чую мого клієнта і вмію задовольнити його потреби. Я дуже часто чую слова, що результат перевершим всі сподівання (посміхається). Це стосується і художнього оформлення брів, і ламінування вій. Від мене всі виходять щасливі і задоволені!


Тетяно, а чи популярний зараз пермамент брів? Як особисто ви відноситесь до цього?

Так, перманент ще досі популярний, на нього є попит і моя думка, що це також потрібний вид послуг, адже є люди, яким дійсно показаний перманент, особливо хто переніс хіміотерапію і втратив весь волосяний покрив на обличчі, люди, які хворіють на алопецію. Перманент є чудовою альтернативою для них. Особисто я добре відношуся до перманенту, коли він виконаний професійно та відповідально, з індивідуальним підходом до кожного клієнта.


Ви активно розвиваєте свої соц.мережі, скажіть, це розвага чи залучення нових клієнтів? 

Так, я почала активно розвивати свої соцмережі. Не секрет, що соцмережі є чудовим майданчиком, щоб заявити про себе, свої послуги. Для мене також це є методом залучення нових клієнтів, створення власного бренду я б сказала.


Ви продовжуєте розвиватися і рости в своєму напрямок, скажіть, що плануєте підкорити в 2021 році?

2021 рік є дуже насиченим та непростим роком. Але в планах у мене подальший розвиток та ріст мене як майстра, планую бути амбасадором відомого бренду. Планую подальший розвиток своєї студії. Також створення школи де я могла б навчати майбутніх майстрів. Планів дуже багато, сподіваюся, що все що запланувала - буде реалізовано в цьому році!