Home

Ellis Murr: Я допомагаю зрозуміти іншим, що краса тотожна інтелекту!

Сміливо мріяти і досягати вершин, йти вперед і не залишатися в минулому можуть виключно успішні люди. Для нашої героїні нема нічого неможливого. Елліс Мурр – психологиня з 14-ти річним стажем практики, фізіогноміст, профайлер. Еліс працює з мільйонерами та знає, що потрібно для того, щоб досятги успіху!
  

Елліс, список ваших регалій – обширний. Ви є психологом з 14-ти річним стажем, фізіогномістом та профайлером. Розкажіть вашу історію, що вас привело в професію, де потрібно допомагати людям?

Так, я постійно розширюю свою діяльність. Адже бути лише в психології довгий час означає стати квадратною (посміхається). Ще з 11 років з обширної батьківської бібліотеки, почала читати психологічні книги. І хотіла зрозуміти, чому саме люди так, а не інакше, реагують на події чи слова. Як можна змінювати себе? Мене надзвичайно цікавила підсвідомість і прочитані книги наштовхували на думку, що людина – це щось значно більше, ніж думає про себе. Потім я пішла на бойові мистецтва кунг-фу і зрозуміла, що хочу пов‘язати своє життя з психологічними та нейробіологічними течіями. Батько знав, які мені потрібно час від часу давати книги і про що зі мною говорити. А метою було бажання навчити людей не реагувати на маніпуляції. Я побачила, що ми усі живемо в заборонах, ніби під ковпаком, і я хотіла навчити людей жити в більшій свободі. Брати відповідальність за свої життя на себе. І це дає можливість не страждати.


З ким ви працюєте, як психолог? З якими проблемами до вас звертаються?

Останні 5 років я почала працювати з клубами мільйонерів та останні три роки очолювала один із них. Вирішила вийти, адже вичерпала свою цікавість і захотіла свій особистісний більший ріст. Також працювала з рестораціями, у яких підбирала візуальний вигляд самих будівель, кольори та страви на чек, який хотіли бачити власники. Хоча я працювала довгий час з психологічними захворюваннями, мій вектор повернувся у фінанси, розширення особистості та лідерський ріст. Мені подобається розширювати людей фінансово. Так під час першого карантину, я працювала з ресторацією і ввела у неї поняття чорної кухні. І ми зайняли в Україні перше місце по підняттю чека з 30% прибутку до 70%. Я вивчаю методики Тибету, аяуаски, трансові техніки та гіпноз. Мій наставник із Тибету і мої клієнти часто звертаються до мене саме за знаннями, які відрізняються від звичайних психологічних. Тим паче, що одну зі своїх психологічних освіт я отримала при оксфордському університеті. Часто до мене звертаються мільйонери з проханнями продивитись фізіогномічно своїх претенденток на шлюб. Чи не зруйнують вони фінансово капітал, чи є у них задатки до фінансового росту. Так само корпорації, іт-компанії, в підборі кадрів. Масова частка моїх клієнтів із закордону, і часто я використовую свою власну методику «Удержу на краю», так як працюю із суїцидами, онкологією та тоді, коли люди вже втрачають надію на вихід із ситуації. Я можу довго розповідати про свою діяльність. Насправді мені легше сказати з ким та з чим я не працюю (посміхається).

 

А як взагалі на практиці ви застосовуєте фізіогноміку?

Коли до мене приходить клієнт і озвучує свій запит, я бачу по його рухам тіла, як він обманює себе. Або ж хоче обманути мене. І починаю задавати питання, які покажуть йому вірний шлях до себе. Також коли я бачу, доволі фінансове обличчя, а людина проживає не розкриваючи свій потенціал, даю їй у руки інструменти щоб це виправити. Або ж навпаки, приходить запит, що є потреба у лідерстві, або пом‘якшенні свого жорсткого характеру, який заважає королювати з іншими. І я можу дати коректив для своєї зовнішності у косметолога або пластичного хірурга. Цими послугами користується доволі велика частка людей. Адже ми дивимося на своє відображення у дзеркалі, і наше сприйняття та дії змінюються із нашою зовнішністю. Адже це дзеркальні імпульси для мозку. Та навіть буває, що чоловік прагматичний і фінансово не щедрий, не хоче щоб ці фізіогномічні явища бачили колеги або жінки, і приходить за порадою, як їх правильно приховати.


Ви чудово виглядаєте – як з картинки. Скажіть, ваша зовнішність не заважає клієнтам? Адже на таку красуню хочеться тільки дивитися, забуваючи про проблеми.

О, зовнішність, вона часто викликає багато розмов навколо себе. Я починала працювати доволі давно, і тоді психотерапевт мав був бути нейтральним. І часто мені говорили, що саме через зовнішність у мене нічого не вийде. Та як бачимо, навпаки, я допомагаю зрозуміти іншим, що краса тотожна інтелекту. Та заставляю розбивати стереотипи. Тим паче у мене ще є татуювання у вигляді рукава, та інші доволі великі татуювання. Інколи я фарбую волосся у яскраві кольори. І від цього у мене клієнтами не стали менш значимі у суспільстві люди. Як були політики, зірки, чи бізнесмени, так і залишились.


Чи не замислювалися ви про телевізійну кар’єру?

Замислювалась і мені пропонували. Є декілька проектів на яких я буду давати інтерв‘ю на телеканалах. Та й пропонували вести програми у яких потрібно піднімати теми аб’юзу, фізіогноміки. Навіть пропонували вести досить скандальну рубрику/програму, де би я розповідала фізіогномічно про політиків або інших відомих людей.

 

Цього випуску ми говоримо про успішних жінок. Хто вона, успішна жінка сучасності?

Успішна жінка дозволяє собі жити так, як комфортно їй. Ми постійно біжимо за фіктивним успіхом і заганяємо себе у вигоряння. Успіх справжній дає можливість не бігти, а мати змогу уповільнюватись. Людина, яка має час без тривоги на себе, та можливість відпочивати, залишаючи, делегуючи свої справи іншим - уже успішна. Не залежати від інших, від чоловіків, батьків, соціуму. Мати змогу покластися на свою впевненість, розуміти, чого саме вона хоче, а не хтось інший. Успіх не вимірюється кількістю коштів чи вілл, якщо там людина перебуває в тривозі і відчаї, а своїм спокоєм, гармонією в середині себе. І чесністю з собою. Однозначно це жінка, яка має право вибору. І вона є щаслива!

 

[media=https://www.instagram.com/Ellis.Murr/]

[media=https://www.facebook.com/EllissMurr]