Home

10 питань майстрині з практики матриці душі

Матриціолог Анастасія – дівчина, яка незважаючи на свою юність, може багато повідати дорослим людям, використовуючи езотеричні практики.

 

«Люди звикли до образу мага, як  до людини з ритуальним ножем і свічкою, насправді маг - це впершу чергу свідома людина, яка не живить своє его і розуміє, що за своє життя відповідальна тільки сама особистість.»


                                                                                                      матеріал підготував Драган Ярослав

  

Отже ти езотерик, займаєшся тільки матрицями чи ще щось практикуєш?

Матриці моя основна діяльність, але я не живу тільки ними. Я розкладаю на таро для себе та друзів, вивчаю магію камінців та мінералів, медитую, трошки цікавлюся чакральними практиками. Таро практикую частіше ніж матриці, розкладаю доволі часто. Не сказати, що я великий професіонал в цьому, але розклади збуваються. Таро - це мій інструмент, який я використовую в розборі матриць, іноді треба витягнути декілька карт на певні позиції. Та й сама матриця побудована з  22 старших арканів таро, отже вони пов’язані. Медитації я також часто практикую, гарний спосіб позбутись від енергетичного негативу та розкласти думки по полицям. Чакри ж взагалі окрема наука, всі біди зі здоров’ям від дисбалансу енергетичних центрів, тіло дуже залежне від енергетичної складової людини. В здоровому тілі – здоровий дух, в іншу сторону це теж працює. Негатив, невисловлені емоції, образи, гнів – це все блокує чакри і потім маємо проблеми, маю надію, що в майбутньому люди перестануть зневажати духовні істини, та почнуть це використовувати. Езотерика це про постійний розвиток, тож через деякий час, можливо, ще щось для себе відкрию в цій сфері, поки що якось так.

 

Як ти прийшла до матриць долі та езотерики в цілому?

Я не сказала б що був момент коли я зрозуміла що маю внутрішню тягу до цього, здається, я замаюсь цим все життя. Це дуже плавно в мені визрівало роками, ще з самого дитинства. Але в один момент життя я знайшла для себе конкретний профіль в цьому – матриці долі. На той час в моєму оточенні було досить багато різних відьм і майстрів магічних практик, цей фактор вплинув на мене – я перестала боятись, я прийняла себе. це може звучати так, наче я захопилась естетикою магії  не пірнаючи в суть¸ але ні, я довго вивчала різні направлення в цьому, прочитала багато теорії та спробувала себе в різних напрямах. Практика це взагалі інший розділ магічного світу, дуже об’ємна і складна структура, це не для мене, я знайшла себе в таро, а згодом – в матрицях. Саме на  матриці я натрапила на просторах соцмереж, зацікавилась і почала вивчати. Вони на основі таро побудовані, а з ними я вже давно дружу. Взагалі мені дуже подобається що зараз ця тема популяризується в мережі, будь-яка людина за декілька сеансів може отримати багато ключів до майже всіх сфер життя.

Кому потрібен розбір матриці, що є поштовхом для звернення до матриціолога?

Цікаве питання, я б не сказала що є точний портрет людини, яка потребує в розборі коду життя. Матриця це спосіб самопізнання, отже кожна людина яка прагне духвоного  розвитку, може скористатись моїми послугами. У мене клієнти це завчичай люди  35-40 років, з ними легше працювати. У них такий вік, коли вже багато істин життя людина пізнала, через болючі уроки і власні помилки, їм вже є з чим порівняти та вони вже досягли певної свідомості. Хоча, я б порадила таку послугу замовляти в років 16, щоб точно знати як треба рухатись по життю. В матриці також описана фінансова лінія – енергії, що принесуть стабільність в матеріальному, тож гарний спосіб профорієнтації. Наприклад,  я свою майбутню професію по матриці і обрала, не сказати, що це стало для мене новиною, все одно ж відчуваєш куди душа тягне)

Вцілому кожна людина сама відчуває, в який момент життя треба підказка від езотерика.

Роскажи про свій перший досвід розбору коду життя на замовлення.

Я дуже нервувала. Боялась щось зробити не так, відчувається велика відповідальність в такі моменти, але атмосфера була дуже позитивною. Жінка мене відразу зрозуміла та була дуже задоволена моєю роботою. Перший клієнт це дуже важливо, відразу бачиш свої прогалини та те , що робиш добре, з кожним клієнтом робиш діло все краще. Через деякий час клієнтка написала, що мої поради принесли гарний результат, ще раз мені подякувала. Зараз я з нею періодично спілкуюсь, ситуаційно ходить до  мене на консультації на таро.

 

Матриці – це магія?

Я не вважаю це магічним дійством, якщо заглиблюватись в значення цього слова, то магія це буквально фраза «я можу» - здатність нести відповідальність за своє життя. Маг ніколи не звинувачуватиме когось в своїх проблемах, він почне розбиратись в власному образі дій. Все що ми маємо – результат певних вчинків. « Господи, за що це мені» - люблять кричати люди.  Бумеранг існує, але не ніхто його  не може запустити, тільки власне людина. Люди звикли до образу мага, як  до людини з ритуальним ножем і свічкою, насправді маг це в першу чергу свідома людина, яка не живить своє его і розуміє що за своє життя відповідальна тільки сама особистість. Отже магія це здатність самому писати сценарій свого життя, людина що хоче пізнавати духовність – архетипово маг, але сама інформація закладена в матриці долі магічним дійством не виступає, а от здатність покращувати своє життя, опираючись на інформацію з коду життя – це магія.

Як до твоєї діяльності ставляться рідні та друзі?

На початку мого езотеричного шляху відразу з’явився страх осуду. Я боялась бути осудженою з боку суспільства чи близьких, боялась насмішок та фраз типу «займаєшся дурнею» чи «дуриш людей». Але, насправді мене всі відразу прийняли і почали всіляко підтримувати. Перші дізнались друзі, їх реакція мене трішки здивувала. Відразу пішли замовлення з їх боку на матриці та таро, не знаю чи почала б я брати клієнтів якби не підтримка друзів, потім дізнались рідні, не сказати що вони дуже в цьому зацікавлені і надто це сприймають, але вони мене підтримують та радіють моїм успіхам в цій справі. Мій страх виявився марним, мене всі сприйняли, я знаю що багато езотериків мають таку саму проблему. Я б їм порадила не боятись проявляти себе справжніх, навіть, якщо це комусь не до вподоби.

Який стереотип про езотерику тебе смішить, а який засмучує?

Смішить стереотипний образ відьми, яка ходить в чорному, має чорного кота вдома, скляний шар, котел з травами та все таке інше. Розумію, що так уявляють люди дуже далекі від магії, але кипляче зілля з павучих ніжок, ви серйозно? В мене вдома доволі мило, розчарую вас. Засмучує стереотип про зарозумілість відьм, при чому, засмучує навіть не стереотип ,а наявність людей його підтверджуючих. Езотерик, таролог, відьма,маг в першу чергу мають бути відкритими, ми ж допомагаємо людям своїми знаннями, а не демонструємо свою крутість, щоб всі позаздрили. Не вважаю таких людей професіоналами своєї справи. Вищі сили-покровителі завжди спостерігають за діями відьми, впевнена, що таким «майстрам» ще пошлють життєвий урок, який приземлить їх его.

 

Скільки коштують твої послуги?

Конкретної ціни немає, донат завжди вільний. В цій справі працюють закони всесвіту. Закон про баланс енергій, хочеш щось отримати – віддай рівноцінно. Для кожної людини однакова інформація буде різною за цінністю. Тому, людина віддає на власний розсуд і почуття, але віддати в будь-якому разі треба, бо тоді всесвіт сам з людини забере таку кількість енергії, і це будуть не гроші, бо для центру всього в існуючого гроші це нічого, надто низька вібрація. У клієнта що не заплатив можуть інші сфери життя полетіти, лад в сім’ї, дружба чи здоров’я. І в цьому винний ніхто інший як клієнт, який знехтував законами буття.

Церква і езотерика, твоя думка.

Поки церква не намагається внести свої закони в магічний світ – я досить нормально ставлюсь до християнської релігії, хоча і не сповідую її. Не дуже приємно, коли в коментарях під моїм дописом про таро пишуть, що я горітиму в пеклі, у кожного є вибір в що вірити, не намагайтесь нав’язати комусь своє бачення. Езотериків які кричать, що магія єдиний правильний шлях теж засуджую, немає єдиного правильного шляху, нехай кожен віднайде для себе вірну стежку. Поважатимемо вибір один одного.

Порада, яку ти б дала собі на початку шляху.

Нічого не бійся, але буть обережною, відповідально стався до езотеричного ремесла. На самому початку я дуже всього боялась, все було дуже незвичне і мне лякало. Мабуть, ця порада підійде будь-якій людині в її справі, але для мене декілька років тому  це було б дійсно щось цінне.