Home

Дізнайтеся, як зрозуміти себе та знайти своє призначення. Кармолог Аліна Плешко про Матрицю Долі

матеріал підготувала Мальована Христина

 

У цій статті ви познайомитесь з новим для себе методом самопізнання – Матрицею Долі. Допоможе нам у цьому кармолог та таролог – Аліна Плешко.
 

Що таке Матриця Долі? Як вона працює?

Матриця Долі - інструмент для самопізнання, побудований із нашої дати народження, створений за допомогою 22 енергій - арканів Таро.

Кожне число - це і є енергія, що складає нашу суть, характер і життя в цілому. З моменту народження в нас закладені певні якості, які можуть бути зараз у плюсі або у мінусі, вже проявлені чи ще не розкриті.

Тобто, Матриця Долі - інструмент, що змінює життя, в прямому і дуже практичному сенсі цього слова.

Вона схожа з астрологією, Human design та іншими методами пізнання, які допомагають зрозуміти себе та свій потенціал на життя. Ми прийшли в цей світ через якісь обставини, досвід наших батьків, тому Матриця Долі тісно пов’язала з кармою. Чому саме такі риси обличчя ми маємо? Бо це наші гени. Чому саме такі якості та такий досвід ми маємо? Бо це наша карма.


Хоч матриця і складається з цифр, вона має більше спільного з езотерикою, ніж з нумерологією. Тому люди, які працюють з Матрицею Долі називають себе «кармологами», а не «нумерологами».

Я дуже люблю розбирати дитячо-батьківську карму, бо це якраз той показник, що Матриця дійсно працює. Дитячо-батьківська карма показує: якою дитиною ти була, поведінку твоїх батьків, потенціал дитини, непорозуміння які виникали між вами і тд. Мої клієнти завжди дивуються, що я можу так детально описати їхнє дитинство.


В чому може допомогти Матриця Долі?

Вона може показати абсолютно все. Наш минулий досвід, дитинство, уроки, які маємо пройти. Потенціал, таланти, фінанси, професії, стосунки, майбутнє, наше призначення.  Кармолог дає рекондації, як вивести ці енергії в плюс. Бо дійсно, це не просто цифри, а енергії


Чому важливо пропрацьовувати свої аркани та виводити в плюс?

Хтось - міліонер, а хтось з такими ж енергіями - безхатченко. Якщо наші енергії йдуть в плюсі, то ми отримуємо щастя, успіх, багатство, реалізацію. Ми почуваємо себе набагато щасливіше та гармонійніше. Завдяки виведенню своїх енергій в плюс, ми можемо покращити своє життя.

 

Чи дійсно по Матриці Долі можна зробити прогноз на тиждень, місяць, рік?

На день, тиждень - ні, такі прогнози покаже Таро. А на рік або декілька років - так. Навіть, якщо дуже глибоко розбирати, то можна і на місяць, але в основному прогнози робляться на рік. Наприклад: чому Леонардо Ді Капріо отримав Оскар? Бо в 41 рік в нього була 10 енергія. Вона вказує на успіх, удачі, як то кажуть пощастило :)


Якщо в людей однакова дата народження, то в них буде однакове життя?

Ні)) В цьому випадку люди по-різному проживають свої аркани. Вони можуть бути, або в мінусі, або в плюсі. Це енергії, а Матриця долі - факт, який вказують на плюсові і мінусові варіанти, але лише люди обирають, як їх проживати. Також на людей впливає їхнє дитинство. Це нова карма кожної людини, і у всіх вона різна. Тому люди з абсолютно однаковою Матрицею - можуть мати абсолютно різні життя


З якими найпоширенішими запитами до тебе звертаються клієнти?

О, ну тут фінанси. Дійсно, люди люблять гроші. Їм цікаво, як збільшити свій дохід, в якій сфері реалізуватись, що заважає і т.п. Але важливо розуміти, що реалізація і покликання - це різні речі. Наприклад, у мене в покликанні 3 аркан, який вказує на материнство. Моя місія - народити дитину.

Також до мене часто звертаються за розбором каналу стосунків, талантів, та й в принципі майже за всім. Але найпоширеніше - стосунки та фінанси.

В мене досить молода аудиторія, тому рідше за дитячо-батьківською кармою, бо там потрібно копатися в травмах, що може бути досить боляче. В основному, всім цікаве майбутнє, а не минуле. Хоча, саме наше дитинство - будує наше життя.

  

Що потрібно для опанування цієї системи?

Інтерес, жага, бажання. Люди без езотеричних чи магічних здібностей можуть легко працювати з Матрицею Долі, бо це система. Головне бути свідомою та духовною людиною, яка любить людей. Бо коли ти розбираєш Матриці, то ти розбираєш - життя. Комусь ти можеш допомогти, а комусь нашкодити. Це не про професію, а про якість та твою готовність до того, що тебе чекає.


Чи важко тобі працювати з Матрицею Долі? Як багато енергії ти на це витрачаєш?

Я дуже люблю людей. Чим більше я віддаю - тим більше я отримую. Це я вже зрозуміла з свого досвіду. Я дуже емпатична людина, інколи це може мені шкодити. Я не вмію відмовляти клієнтам, завжди готова допомогти, тому у мене щодня дуже багато роботи, яка дійсно трохи виснажує.

Це моя проблема, я зараз над цим працюю, бо особисті кордони - це дуже важливо. Але мені надзвичайно подобається те, чим я займаюсь, незважаючи на втому і завантажений графік :)


Систему Матриці Долі відкрила Наталія Ладіні у 2006 році. Як ти вважаєш, чому за такий короткий проміжок часу, порівняно з іншими методами самопізнання, Матриця Долі набула такої популярності?

Зараз люди почали духовно пробуджуватись. Їх почало цікавити не тільки те, як заробити кошти, а як робити це в задоволення. Люди хочуть духовно розвиватись, вони шукають істину про себе, свій потенціал. Найважче зрозуміти себе, а Матриця Долі в цьому якраз дуже допомагає. Карма, рід, призначення - це стає дуже актуальним для людей. Вони втомилися від чорного та білого, тому шукаю свою правду.


Як ти прийшла до Матриці Долі? Розкажи про свій шлях.

Рік тому я зайшла на ефір духовного наставника Сергія Скляренка, де він розповідав про Матрицю Долі. Мені стало дуже цікаво, бо завжди хочеться дізнатись щось нове про себе. Я почала працювати з Таро. А коли дізналась, що енергії в Матриці Долі - це Старші аркани Таро, то почала вивчати її.  Як казала моя вчителька з української мови: «неконтрольована мережа». Саме ця мережа привела мене до езотерики. Я рада, що спочатку опанувала Таро, а потім Матрицю Долі. Бо без знання Таро справжнім професіоналом в Матриці Долі - ти не будеш.

 

Дякуємо, Аліні Плешко за те, що поділилась своїми знаннями та своїм досвідом!