Home

ISITA GAYA — майстер ченнелінгу!

Наш світ настільки великий і незбагненний, що в його безмежності часом зустрічаєш справжні чудеса. Ми знайомимо вас із жінкою, яка зуміла розкрити в собі щось неймовірне, а сьогодні ще й допомагає розкривати це в інших людях. Isita Gaya – ченнелер, контактер, майстер рейки, астролог, таролог, нумеролог, вчитель йоги і тантри. Фіналістка конкурсу красоти Ms top Ukraine 2021. 

 

Ви є майстром з ченнелінгу. Розкажіть про ваші здібності, що привело вас до практик?

Всі ми знаємо, що кожна душа втілюється з певним планом. А всі події, зустрічі та обставини – це велика картина життя. Так сталося і в моєму житті. Одного разу, коли я робила медитації, я почула голоса своїх предків, наставників, вони показали мої інші реінкарнації на планеті земля, розповіли про мою місію, вказали шлях та показали минуле і майбутнє. І до сьогодні мої куратори ведуть мене та підказують кращий шлях. Після ченнелінгу я відкрила для себе сенс життя, я зрозуміла свою місію та чому в моєму житті були ті чи інші події та люди, і куди мене це привело. У мене відкрився дар не тільки транслювати ченнелінг, а й допомагати іншим людям відкривати канал з вищим я. Зараз до мене приходить багато людей, яких я навчаю, які також як я згодом починають проводити потік божественної, космічної енергії для інших.


Розкажіть, як взагалі працює ченнелінг? Що відбувається на сеансі? На чому основана методика?

Під час ченнелінгу я входжу в зв’язок з вищими кураторами та наставниками, які мають високі вібрації, вібрації божественної любові і вище, і через мене вони транслюють спочатку звуковий код, який вирівнює структуру людину, потім йде переклад для розуму: що відбувається, яку саме інформацію вони передають. Це спосіб спілкування та комунікація з вищою свідомістю людини. Душа і структура людини одночасно знаходиться на різних вібраційних рівнях. Коли ми з’єднуємось з нашою вищою божественною суттю (ми називаємо це наше вище я), ми можемо отримувати інформацію, знання, чітке керівництво куди нам рухатися далі, що нам треба робити і про що наше життя, в чому сенс реінкарнації, чому ми тут і саме в цей час. І найголовніше, що ми отримує під час ченнелінгу — відчуття великої любові та наповнення. Коли ми з’єднуємось з божественними аспектами, ми відчуваємо любов. В деяких під час сеансу стається автоматичне відкриття ченнелінгу в моєму полі і вони починають говорити на мові вібраційних кодів, чути своїх янголів, згадувати минулі життя і це розкриває істину. Допомагає на фізичному плані. У людини відбувається значний розвиток у фінансовій сфері, тіло добре себе почуватиме, ви слухаєте тіло, а ваші куратори вас ведуть і показують, якщо в тілі є якісь проблеми і підсвітять їх. Ви починаєте бачити майбутнє та поступово рухаєтесь туди!


Тобто коли у людини виникає якась тупикова життєва ситуація, і вона звертається до ченнелера, то відповідь знаходиться у…?

В процесі ченнелінгу людина отримує відповіді на всі свої питання. Немає питань на які вона не отримає відповідь. Інша річ — ці відповіді можуть не подобатися їй. Отримати відповіді — не означає піти і діяти, все залежить від людини і її рішучості. Варто дотримуватися рекомендацій. Під час ченнелінгу працюють вібраційні коди і розмова з кураторами через контактера вирівнює поле людини, зцілює. Але є речі які залежить лише від людини і вона має їх зробити самостійно.

 

А як самостійно розвивати це в собі? Чи можливо?

Я не рекомендую самостійно відкривати канал ченнелінгу, адже ви не знаєте чи маєте внутрішню готовність. Може бути так, що на канал вийдуть сутності і почнуть з вами розмовляти. Припустимо, якщо людина курить, вживає алкоголь, їй не можна йти в ченнелінг. Це загрожує дуже серйозними наслідками. Людина, яка має погані звички, починає чути духів низького порядку, які можуть почати зводити з розуму. Відкривати канал треба під керівництвом вчителя або майстра в якого чистий канал. В мене також були вчителі в яких я навчалась. Під керівництвом майстра ви зрозумієте, як чистити канал, як зрозуміти з ким ти розмовляєш — з вищими кураторами, чи з мілкими духами, чи з демонами. Тільки майстер навчить розрізняти.

 

До вас, звичайно, приходять різні клієнти, але чи можна виділити специфічні жіночі проблеми, з якими звертаються до вас?

Більшість людей, як жінок так і чоловіків, звертаються до мене по трьом основним напрямках: фінанси, реалізація (зрозуміти чим саме займатися, яке їхнє призначення в житті) і третій — особисте життя. Дуже багато жінок звертаються саме з приводу особистого життя. І дійсно є практики та медитації які можуть впливати на цю сферу, покращувати її. В мене є приклад: дівчина яка приїхала до мене на ретрит в Єгипет. Ми з нею багато працювали з приводу особистого життя, хоча прохання та запит в неї був інший. В мене є дар бачити істинну ціль з якою приходить людина. Якщо вона її не називає, я починаю підводити її до неї. Ми з нею інтенсивно працювали і ось, вже пройшло пів року, як вона одружилася і місяць тому ми бачилися в Європі. Вона приїхала зі своїм чоловіком!