Home

Я хочу змінити ставлення жінок до білизни, допомогти їм відчути себе комфортно, впевнено та красиво!

Місія "Yulia's Lingerie полягає в допомозі кожній жінці відчувати себе комфортно, впевнено та прекрасно у власному тілі. Я  прагну  змінити сприйняття білизни та підхід до її вибору, зробивши цей процес більш особистим, зручним та позитивним», - інтерв’ю із засновницею брафтингової студії білизни «Yulias lingerie» в Україні.

[media=https://www.instagram.com/p/CwR1UQ2N105/]


Юлія, ви є засновниця брафітингової студії білизни. Розкажіть, чому ви вирішили створити свій бренд та відкрили власну брафітингову студію білизни в Україні під час війни. Як ви наважились?

Справді, створення та відкриття брафітингової студії білизни стало сміливим кроком та потужним викликом собі під час війни (посміхається). Але саме в той момент я відчула, що чекати «кращих часів» не варто.  Чому саме брафітингова студія? Брафітинг- з англ. «bra» -бюстгальтер,  «fitting» примірка чи підбір. Тобто, це індивідуальний підбір розміру та форми бюстгальтера під параметри жінки, враховуючи індивідуальні особливості тілобудови та анатомічні особливості. Відкриттю передував тривалий власний негативний досвід у виборі   білизни  на пишні груди в Україні, а точніше відсутність даного вибору. Я страждала від того, що в магазинах не було мого розміру, а якщо щось і вдавалось знаходити, то це були варіанти, як то кажуть «на бабусю» — зовсім не про стиль, смак, красу та  сексуальність. А я молода жінка, звісно в мене був внутрішній супротив проти такої «краси». В некоректних розмірах бюстгальтеру я постійно мала спадаючі бретелі, чашечка була маленькою, кісточки впивалися в груди, пояс бюстгальтера повз догори, груди лягали на живіт, забираючи таку важливу для жінки лінію талії. Це був невимовний дискомфорт. Ідея створення брафітингової студії виникла в мене в момент, коли я з відрядженням потрапила в Британію, в Лондон, випадково натрапивши на  брафітингову студію, таку, яку маю наразі я. Мені надали послугу з брафітингу і в той момент я відчула себе найщасливішою жінкою (посміхається). Тому що мені підібрали красиву, зручну білизну, а головне комфортну і мого розміру. Після цього я зрозуміла, що точно такий самий сервіс має з’явитися в Україні, для українок. Я  пройшла навчання брафітингу в Британії та Польщі — це передові країни в даному напрямку.  23  вересня 2022 року студія «Yulias lingerie» відкрила свої двері першим відвідувачкам, щоб пропонувати кращі бюстгальтери та іншу, принципово відмінну білизну для жінок України на усі форми і розміри, з послугою професійного брафітингу прямо в магазині. Було важко зробити цей крок саме через війну та невідомість, адже дуже багато жінок покинули країну та і переді мною стояв  цей  вибір, але я вирішила зробити це саме для українок. Я вклала  всю себе в проект, робила, роблю та буду робити  все, що зможу, щоб він міцнішав та зростав.


Бренд «Yulias lingerie» позиціонує себе, як білизна для пишногрудих жінок. Чи є така проблема, що жінки не можуть знайти для себе красиву, сексуальну білизну свого розміру?

Так, це дійсно велика проблема. Багато жінок із пишним бюстом зіткнулися з викликом знайти красиву, сексуальну та водночас комфортну білизну, яка б відповідала їх розміру та запиту. Часто більші розміри бюстгальтерів виготовляються з огляду на практичність, а не естетику, що може змусити жінок відчувати себе менш привабливими або жіночними. Вивчаючи проблематику відсутності коректних розмірів в магазинах, мені стало зрозуміло, що звичайні магазини білизни формують асортиментний ряд з 3-4 об’ємів поясу та в середньому з шести розмірів чашки та відповідно,  підлаштовують ці розміри під усіх жінок.  Так, це маркетинг, але страждання жінок, особливо, які мають пишні груди, дуже недооцінені. Якщо говорити про фізіологію та вплив  бюстгальтера на життя жінки — необхідно окреслити,  що від некоректно підібраного розміру,  страждає наша осанка, відділ шийно-комірцеві зони, як наслідок у жінок може спостерігатися головний біль, запаморочення, подекуди оніміння кінцівок,  уповільнення лімфовідтоку. Уявляєте?

 

А чи є у вас готові вироби чи ви працюєте індивідуально з клієнтами?

 Для системного підходу  в підборі розміру та комплексного вирішення ситуації ми завозимо всі розміри, працюємо виключно індивідуально з жінкою в примірці — це дає нам можливість підібрати коректний розмір бюстгальтера  та форму чашки, які  ідеально підійдуть жінці  за стилем її життя, під певний одяг або під певну подію.  


Розкажіть, а які моделі білизни користуються найбільшим попитом? Що частіше обирають Українки?

Українські жінки відрізняються вишуканим смаком і впевненістю у власних вподобаннях. Їх вибір часто залежить від комфорту, функціональності і естетичної привабливості білизни. По-перше, багато жінок в Україні вибирають бюстгальтери з повною чашкою, що забезпечують відмінну підтримку і комфорт. Вони ідеальні для пишногрудих жінок, оскільки вони не тільки комфортні, але і створюють гладкий, природний силует. По-друге, балконети, або бюстгальтери з половинчастою чашкою, також користуються популярністю. Вони відмінно підходять для вечірніх суконь з відкритим декольте і можуть додати трохи сексуальності до образу. Втім,  колекції постійно розширюються, поновлюються,  щоб враховувати різноманітні вподобання та потреби наших клієнтів.


Скажіть, а щодо комфорту та якості: це міф чи реальність, що красива білизни – завжди незручна?

Це дуже поширений міф, але він абсолютно не відповідає дійсності. Дійсно,  можна знайти білизну, яка є одночасно красивою, стильною і комфортною. Важливо пам'ятати, що комфорт часто залежить від правильного вибору розміру та моделі.

 

Юлія, які перспективи для себе та «Yulias lingerie» ви будуєте?

Метою «Yulia's Lingerie» є розчинення міфу, що вище. Ми віримо, що жінки не повинні вибирати між комфортом та красою. І саме тому ми пропонуємо широкий асортимент білизни та розмірні ряди. Всі моделі розроблені з урахуванням анатомічних особливостей жіночого тіла і відшиті  з високоякісних матеріалів, що дозволяють шкірі дихати і не викликають подразнення. Ми розвиваємося та прагнемо до вдосконалення. У нас є великі плани на майбутнє «Yulia's Lingerie». Перше, що ми хочемо зробити це продовжувати розширювати наш асортимент. Ми прагнемо включити більше моделей та стилів, щоб задовольнити найрізноманітніші вподобання наших клієнтів:  і більш авангардні моделі, і класичні. Друге, ми прагнемо розширити нашу присутність в онлайн просторі. Це дозволить нам досягнути більшої аудиторії та надати можливість жінкам з усієї України знайти білизну, яка робить їх впевненими та задоволеними. Також, ми розглядаємо можливість відкриття додаткових магазинів в інших містах України. Я прагну  створити не просто бренд білизни, а спільноту жінок, які підтримують та надихають одна одну!


Адреса:
Софіївська Бощагівка,
ЖК " Софія"
вул. Боголюбова, 44
098 489 19 18 ( Viber, Telegram, WhatsApp)