Home

Анна Лісняк «Естетика у всьому»

Красивій жінці легко підкорити світ, особливо якщо вона впевнена у собі і твердо знає, чого хоче. Анна Лісняк – лікар-дерматолог, косметолог з 16-ти річним досвідом, яка проживає в ОАЕ. Анна має тонкий естетичний смак, тому кожна процедура, виконана її руками, є шедевром.

https://www.instagram.com/dr.annalisniak/
 

Анна, ви практикуючий косметолог-дерматолог з 16-ти річним досвідом. В чому особливість вашої роботи?

З дитинства у мене були проблеми зі шкірою. І я, як ніхто знаю, що таке «боротьба» за здорове та чисте обличчя. Знаю, яку впевненість в собі знаходять жінки після кабінету дерматолога. Понад 16 років я працюю у сфері естетичної медицини – переважно займаюся ін’єкційними та лазерними методиками. Завдяки цим методикам жінки знайшли компроміс для зовнішності у період, коли консервативні маски та масажі не вирішують проблеми, але на хірургічне втручання клієнтки не вирішуються. Після моїх процедур у пацієнтів починаються перетворення у житті – і внутрішні, і зовнішні. Але не тільки через естетичні зміни, змінюється їхнє ставлення до себе! В цьому, напевно, і є особливість моєї роботи (посміхається). Я лікар, який робить ін’єкції, апаратні процедури та інші серйозні маніпуляції, маю вищу медичну освіту, регулярно підвищувати кваліфікацію та маю ліцензію в ОАЕ. Я відчуваю таку безумовну любов до того, що роблю, до людей і гармонізації їхньої зовнішності.

 

А на чому ви спеціалізуєтесь?

Я обожнюю технології, машини (посміхається). Ін’єкційну косметологію витісняє апаратна, яка розвивається просто величезними темпами. Вона добре себе показує, поза сумнівом – за нею майбутнє. У апаратної косметології величезний діапазон впливу. Немає, мабуть, таких проблем із зовнішністю, з якими вона не працює. І цей спектр збільшується, адже технології не стоять на місці. Якщо раніше, наприклад, безопераційна підтяжка обличчя була фантастикою, то сьогодні доступна реальність. Це лише один приклад. Далі буде тільки краще та природніше. Я працюю з багатьма найсучаснішими лазерами, займаюся лікуванням дерматологічних захворювань як вугровахвороба та лікую шрамипісля акне, а також трихологія — зі всіма інʼєкційними процедурами.
 

Зараз ви приймаєте клієнтів в Дубаї. Скажіть, ви працюєте з українками чи більше з місцевими жінками?

В цьому і є особливість моєї роботи в Дубаї: я працюю зі всіма національностями, від українок до арабок, від німкень до індусок. За час роботи, а це вже більше 8 років в Дубаї, я вивчила всі типи шкіри різних народів світу, знаю, з якими проблемами частіше стикаються ті чи інші жінки. Мені довіряють, а це – головне.

 

А які відмінності у виборі догляду за собою у них ви помітили? Які інʼєкції частіше роблять місцеві жінки?

Сьогодні жінки прагнуть виглядати природніше, ніхто не хоче ходити з «надутими» губами і нерухомим, як маска, обличчям. Всі прагнуть виглядати чудово, але ніби від природи, без втручання ззовні. І це вірно! Краса має бути природною. Тому більше немає такого, що арабки якось відрізняються від інших національностей у виборі косметологічних процедур. Найпопулярніші в естетичній медицині серед моїх клієнтів - мезотерапія та біоревіталізація. Це базові процедури, які покращують якість шкіри, підвищують еластичність, пружність, зволоженість, запобігають утворенню зморшок, уповільнюють процеси старіння. Введення активних компонентів - вітамінів, амінокислот, мінералів - стимулює шкіру і стає так званою цеглиною для побудови колагену, еластину. Ці процедури обожнюють всі!

 

В Україні сьогодні нормально, коли чоловіки теж відвідують косметолога та роблять ін’єкції краси. Чи є в Дубаї серед ваших клієнтів чоловіки?

Так, і тут це дуже розповсюджено, адже менталітет східних чоловіків такий – вони люблять за собою доглядати. Я часом жартую, що в ОАЕ для всіх ботокс – це ніби на манікюр сходити. Як жінки, так і чоловіки відвідують косметолога. Всі усвідомлюють, що без регулярної турботи про себе у кабінеті та поза кабінетом косметолога, справжньої доглянутості і красивого зовнішнього вигляду не досягти. Серед чоловіків користується попитом ін’єкційні та лазерні процедури, догляд за волоссям та протидія облисіння.
 

В Дубаї постійне сонце, а особливо влітку — температура доходить до 50 градусів. Як це впливає на шкіру? Що ви порадите нашим читачам, як себе захистити?

Не бути на сонці (посміхається). В Дубаї сонце 365 днів, але майже у всіх місцевих жителів дефіцит вітаміну Д. Тут мало хто спеціально, як звикли ми, йде загоряти, прогулюються під палючим сонцем. Скажу про себе: я постійно користуюся захистом, без нього не вийду з дому, а в сумочці обов’язково буде лежати додатковий spf. І вам раджу!

 

Анна, ваша професійна діяльність не стоїть на місці та потребує постійного навчання, підвищення кваліфікації. Чи проходите ви додаткові навчання?

Так! Без цього неможливо. Я відвідую міжнародні конгреси – мінімум 4 рази в рік. Адже дерматологія та косметологія не стоїть на місці, цікаво не лише обмінюватися досвідом, а й тримати себе в тонусі. Минулого року я була в США, проходила навчання та підвищення кваліфікації у них. Відвідую конференції в Європі та деякі в ОАЕ.
 

Сьогодні важко будувати плани на рік вперед, але все ж: чи є професійні та особисті мрії, які ви б хотіли втілити до кінця цього року?

Останні 4 роки були інтенсивні. В плані роботи та навантаження, а ще психологічно складний минулий рік – війна в Україні. Тому зараз я планую відпочити. І душею, і тілом. Планую відкривати навчальний центр, адже зараз я розумію, що вже на тій стадії, коли мені самій важливо поділитися досвідом з іншими спеціалістами. Планую рости та розвиватися (посміхається).