Home

«Енергоцілитель – професія нового часу», СоФея

СоФея(Софія Семянишин) – кармолог, регресолог, енергоцілитель, майстер трансформаційної практики «Дерево Роду», гід по місцях сили.

 

Софія, розкажіть про себе та свій дар. Як давно ви його виявили? З чого все почалося?

Цей дар є у кожної людини, однак відкривати, зазвичай, його приходиться через несприятливі примхи долі. Коли виявилося, що моє життя у всіх сферах тріщить по швах і нічого не вдається налагодити, я почала шукати причини – що не так зі мною? Я була у психологів, проходила різні тренінги, досліджувала все, що представлено на ринку, але нічого не приносило результату. Моя криза затягнулася. Я розуміла, що загальноприйняті норми життя мені не цікаві. Наперед скажу, що я завжди цікавилась таро, східними віруваннями, езотерикою. Найголовніше, я відчувала та вірила у силу природи, стихій та духів. Почала досліджувати теорію впливу на життя, карми та роду. Вийшовши з абʼюзивних стосунків, я не могла знайти пару, взагалі не складалося з чоловіками, все повторювалося по колу. Було розуміння, що я хочу гармонії в житті і якщо не виходить це втілити, то почну змінювати простір навколо, так, як прагне моя душа. Перше, що я зробила – переїхала жити за місто, в село, звідки я родом. Життя в місті, без доступу до лісу і ріки, засмучувало і гнітило мене. Тобто я пішла у відрив від цивілізації (посміхається). Досліджувала травництво, звідки береться магія, як вона впливає на людину, які є її види. Досліджувала родовід, розуміючи, що якісь моделі поведінки закладено в генах. Це вже зараз я розумію, що людина, яка стикнулася з проблемами, має розібратися, де може бути причина цієї життєвої ситуації, в якій вона опинилася? Можливо на вас впливає дитинство? Можливо причини в роду? Впевнитись, чи не впливають на вас деструктивні родові програми? Що карма існує, а завданням її – є зцілити своє життя, проживаючи його по-іншому сценарію. Коли, нарешті, було отримано відповіді на мої питання, я опанувала ці знання, зрозуміла, що шукаючи ключі до гармонійного буття – отримала доступ до сили, яка вважається надздібностями. І, що завдяки своєму досвіду я зможу допомагати іншим навести лад в своєму житті, знаючи, як влаштований цей світ, а саме – його невидима частина. В мені відкрився дар яснобачення, а точніше – було активовано таємні знання з минулих втілень. Ми народжені щоб жити щасливими, здоровими і багатими, кохати та бути коханими. Кожна людина має свій канал та доступ до яснобачення, і, вже зараз, я можу допомогти іншим згармонізувати життя через консультації та активувати свої власні надздібності. Через соціальні мережі, YouTube я ділюся своїми думками та інформацією про невидиме та втаємничене. Я щаслива, що можу займатися своєю роботою з великим задоволенням, в щасті творення реальності!

 

Зараз ви проводите консультації. А з якими запитами до вас найчастіше приходять?

Найчастіше – це фінанси та реалізація, що блокує потік достатку, наступний запит – це стосунки, налагодження особистого життя, проблеми у шлюбі. Так найчастіше йде відпрацювання кармічних боргів та вузлів. Також люди приходять за пізнанням того, хто вони насправді, яке в них призначення, це ті, хто не може знайти себе в професії, не має задоволення від місця в соціумі.
 

Софія, а як проходить консультація? До чого варто бути готовим? Це безпечно?

На консультації я працюю як провідник: в медитації, через потік Творця, я передаю інформацію для вас з Хронік Акаші. Це безпечно, адже ми знаходимося в божественних енергіях Світла і Любові. Інформаційне поле, в якому знаходиться все про досвід, який пережила душа. В медитації ми це продивляємося та корегуємо зцілюючи негативні напрацювання та переконання, отримуємо розуміння уроку та досвіду з пережитого. Людина робить вибір змінити свою гілку реальності і її життя трансформується. Також через Хроніки Акаші можна заглядати в можливі варіанти майбутнього.

 

Розкажіть про ваш Майстер клас «Відпрацювання родових програм», коли він проходить? Цей онлайн чи офлайн?

Інколи, для того щоб згармонізувати своє життя, не вистачає дуже важливого елементу, а саме благословення Роду. На майстер-класі ми проводимо медитацію, де поєднуємся зі своїми предками в енергіях вдячності і любові. Людина формує запит, в чому саме вона хоче попросити допомогу у свого Роду та плетемо оберіг «Жива мандала Дерево Роду». Працюємо для гармонізації в сім’ї, парі, для продовження Роду (на вагітність), для покращення стосунків з мамою, татом, свекрухою і тд. Людина плете, вкладає енергію з великою вдячністю, а Рід відповідає взаємністю. В нашому фізичному тілі багато інформації записаної на ДНК із тих поколінь. Наше завдання – відсікти поганий вплив, а вигенерувати ресурс. Оберіг – це сімейна реліквія, яка буде передаватися із покоління в покоління. Кожного разу коли ви його бачитимете у себе в будинку, то передаватимете енергію вдячності. «Відпрацювання родових програм» проходить як онлайн, так і офлайн. Переважно це групові практики, але бувають індивідуальні. Частіше всього я проводжу їх до Різдва, Нового року, Великодню. Коли вперше я створила оберіг для себе, я відчула неймовірну підтримку. У мене завжди так відбувається, що на мене подіяло позитивно, те я вивчаю у автора (Олена Акименко) і передаю далі людям.
 

Ви багато подорожуєте. Розкажіть про ваші місця сили?

Так складається, що коли я подорожую, а це відбувається майже весь час, я зупиняюсь дуже близько до визначних місць. Є певні точки, місця сили, де можна наповнитися могутніми енергіями землі, природи, та древніх цивілізацій. Є природні місця сили – знаходяться вони переважно в горах. Кожне місце має своє значення і ми щось беремо корисне для себе, нанизуємо знання і гармонізуємося. А є рукотворні місця сили. Наразі я вже можу вважати себе досвідченим дослідником спадщини Єгипту, адже мала там декілька втілень в минулому і кілька років вожу групи по сакральних місцях, де ми працюємо з тими знаннями, які нам залишили древні єгиптяни та представники Атлантичної цивілізації, зчитуємо та активуємо коди безсмертя. Я хочу популяризувати ці маршрути та займатися езотеричними подорожами по світу і, звичайно, в Україні, адже в нас є свої «піраміди і стоунхенджі».

 

Софія, як ви можете охарактеризувати свою головну місію?

Просто жити в повній гармонії, але хотілося б, щоб якомога більше людей зрозуміли, що все життя повністю в їхніх руках. Головне віра в свої сили та здібності, бажання творити і діяти, але тільки через любов. Моя мета – в кожній людині відкривати дар, підбирати ключ до таємниць, давати розуміння відповідальності за свої дії та вчинки та відкривати творчий божественний потенціал.