Home

Макс Барських відверто у «Говорить Суханов» розповів про свій страх, а Олексій Суханов згадав випадок з дитинства, за який йому соромно

Гостем нового випуску на ютуб-каналі «Говорить Суханов» - авторської програми Олексія Суханова, ведучого суспільно важливого проєкту «Говорить вся країна» на 1+1 Україна, став співак Макс Барських. У першій частині інтерв’ю артист говорив про свої найбільші страхи, про те, як бореться з депресією, згадував дитинство та складні стосунки з батьками, а також розповів, чим зараз надихається, крім музики. Олексій Суханов, своєю чергою, пригадав випадок з дитинства, через який йому і досі соромно.

«Мій головний страх – позбавити людину життя. Я зараз не зі зброєю, але все роблю, щоб допомогти тим, хто відважився взяти зброю. Але для себе я зрозумів, що не зможу далі існувати, якщо буду знати що відібрав життя у людини», - зізнався Барських.

 

Ведучий запитав зіркового гостя, як той бореться з депресією, на що Макс Барських відповів:


«Книги - філософські або езотеричні, напевно, це один з особливих способів позбавлення від депресії. Кожна людина так чи інакше занурюється в побутове життя і ми забуваємо про ментальне і духовне життя. Я вірю в реінкарнацію, в те, що ми перероджуємося, і кожен раз, коли мій стан фокусується на матеріальному, саме в такі моменти я занурююся в розвиток духовного».

 

Макс Барських також розповів, які найголовніші якості у чоловіка мають бути:

«Вміння брати відповідальність, я б навіть сказав, вміння забезпечити побут або допомогу своїй сім’ї та вміння їх захистити».

Олексій Суханов також підняв тему дитинства і запитав співака, чи вважає той, що його дитинство могло би бути більш теплим, затишним і сонячним. На це Макс Барських відповів, що насправді всі складнощі в його дитинстві зробили його тим, ким він є зараз. Та він вдячний всім подіям, всьому досвіду у своєму житті.


«У мене була досить складна ситуація в сім’ї, було насилля, ще багато чого, але я розумію і свою маму і свого тата, чому все відбувалось саме так. Перш за все, це передані з покоління в покоління навички і вони самі не знали, що з цим робити, як бути. На жаль, не було інтернету, мало книжок про те, як виховувати дітей, тому, звісно, все це було не без рукоприкладства. Я не звинувачую їх, давно відпустив всі образи, які були в мене до них. Розумію, чому це відбувалось – моїм батькам самим було складно», - каже співак.

  

Олексій Суханов вперше розповів і про свої неприємні спогади з дитинства – про сварки і численні зради батька:

«Пам’ятаю випадок, за який мені й досі соромно, коли батько не ночував вдома. Мені, напевно, було років 10. Він на ранок тільки повернувся. Звісно, трапилась велика сварка. А батько, знаючи про це, прийшов з величезною пожежною іграшковою автівкою і подарував мені. Я тільки згодом зрозумів, що він мене підкупив, але тоді я за нього заступився. Почав казати мамі, хай вона на нього не гримає».


Також поговорили і про нові захоплення крім музики артиста. Так, у програмі «Говорить Суханов» показали картину, яку Макс Барських намалював в США і яка була виставлена на благодійний аукціон. А ще співак розповів про своє нове захоплення – гончарство. Знімальна група потрапила за лаштунки гончарної майстерні зірки і подивилася процес створення вази. 


Повне інтерв’ю з Максом Барських дивіться за посиланням: