Home

«У кожної жінки України є своя особлива місія»

 

Впевнені, що багато з вас стикались з моментами, коли раптом все йде шкереберть: руйнується життя, ламаються плани, раптово погіршуються стосунки з близькими, виникає апатія та тотальне розчарування у всьому. І складається враження, що ви живете чужим життям, не можете вирватися з цього полону. В інтерв'ю для журналу GOSSIP magazine Надіна. Вона – духовний практик, Майстер Справедливості та протидії магічному впливу. Вона знає як допомогти у цей нелегкий час.


facebook

instagram.oleksnadina

nadiya0.webnode.com.ua/

 

 

Надіна, ви є духовним практиком, езотериком. Розкажіть, як давно ви відкрили в собі ці здібності?

Світ езотерики відкрився мені ще у дитинстві. Вже у 5 років я відчувала, що відрізняюсь від інших діток. При чому, настільки, що батьки жартома називали мене «інопланетянкою» (посміхається). В дитинстві я не любила гратися іграшками, а гралася з представниками інших вимірів, яких ніхто, крім мене, не бачив. Оскільки я була ще дуже маленькою, то все сприймала, як гру: переміщення у інші виміри чи мандри у будь-яку точку інших світів. А їх, до речі, дуже багато. І на нашій планеті є багато представників інших цивілізацій. Вони або «шукають своїх», або проходять на нашій планеті певні випробування.

 

А як проявлялися ваші здібності в дитинстві?

Ще змалку я знала, коли, до прикладу, буде дощ. Завжди відчувала, з чим приходили люди у наший дім – з добром чи злом. Пізніше могла відчути, що саме болить у людини, бачила хворий орган і лікувала своїми руками.

Моїми першими пацієнтами були батьки. До речі, вони дуже за мене переживали, побоюючись, що я можу накликати на себе хвороби, лікуючи людей. І тому мені ще довелось навчитися енергетичному захисту та очищенню свого енергопростору. Тепер це у мене відбувається автоматично. І це я роблю для всіх своїх клієнтів.

Знаєте, наш енергопростір, чи аура, біополе, як кому зручніше називати, потребує регулярного очищення. Я зазвичай пояснюю це клієнтам так: ви ж регулярно приймаєте душ, щоб тримати тіло у чистоті. Бо інакше можна захворіти. Так і наш енергопростір потрібно постійно очищувати від негативної енергії, якої, на жаль, більш ніж достатньо. Це і заздрість, і плітки за спиною, і прокльони, і негативні думки, новини… список можна продовжувати ще довго. І саме через накопичення цього всього людина хворіє, у неї немає сил для розвитку та досягнення цілей. До речі, засмічене енергополе людини притягує різноманітних енергопаразитів та сутностей.

 

Надіна, а як впливають езотеричні здібності на ваше життя?

Життя практика завжди сповнене випробувань. Особливо на етапі становлення. І чим сильніший практик – тим більше випробувань він успішно пройшов. На мою долю випало багато магічних втручань. Вони стосувалися особистого життя, здоров’я, і ментальної сфери. Фактично я відновлювала себе з нуля. У цьому мені допомогли мої здібності. І зараз я, як практик, продовжую виходити на нові рівні.

У моєму житті відсутні випадкові або непотрібні люди. Я можу прораховувати варіанти розвитку подій і вибирати для себе найкращий. Всюди, де б я не перебувала – починається гармонізація и трансформація простору. Звичайно, витримати це можуть не всі. І ті, у кого низькі вібрації – просто тікають. Лихим людям у моєму енергополі стає зле. А ті, кому потрібне зцілення - відчувають від мене материнську енергію.

  

Зараз все більше людей занурюються в пізнання себе. З якими питаннями чи проблемами можна звернутися до вас?

До мене звертається дуже багато різних людей. Це і жінки, у кого негаразди в особистому житті, і військові, кому потрібен захист, і люди, які прагнуть самопізнання, розвитку, які шукають свій шлях.

Звертається багато пробуджених свідомостей. І тоді я проводжу перемовини з іншими світами. У тому числі, це стосується і світу мертвих. Також бувають випадки, коли людині заважають жити різноманітні сутності. Тож я з’ясовую причину їх появи, і якщо це втручання проти волі людини – я змушую їх піти.

До речі, кожен випадок – індивідуальний. Буває так, що клієнту можна допомогти за один сеанс. Однак частіше потрібно працювати кілька місяців. Бо на людині може накопичитися стільки негативу, що його правильний життєвий шлях доводиться реконструювати і трансформувати практично «з нуля».

Для того, щоб розпочати роботу з клієнтом мені потрібне усього лише його фото, ім’я і запит.  До речі, оскільки я – Майстер Справедливості, то я відновлюю справедливість на всіх дозволених мені рівнях. Зі злом я не працюю.

 

Чи можете дати декілька практичних порад жінкам, як зберегти та захистити своє енергетичне поле та своїх близьких?

Зараз увесь світ проходить дуже серйозну трансформацію, яка почалась саме з України. Це відчуває на собі практично кожна людина – починаючи від проблем зі здоров’ям, закінчуючи різким пробудженням свідомості. Тому у жінок зараз є особлива і дуже серйозна місія – бути берегинею своєї сім’ї, захищати її ментальний спокій. Це нелегко, особливо в умовах війни. Тож найголовніше – посилати якомога більше енергії любові, тепла та підтримки своїм близьким, що знаходяться на фронті. Наголошу: не тривоги, а любові. Важких емоцій їм і так вистачає вдосталь. А енергія любові та тепла – це високі вібрації, які створюють потужний енергозахист навколо ваших найрідніших.


А як самій відновити енергію, коли навколо стільки стресу?

Для швидкого очищення від негативу можна використовувати свічку. Запаліть її і кілька хвилин дивіться на полум’я, уявляючи, як в ньому згоряє увесь негатив за день. Вона буде коптити – це добре. Значить негатив згоряє. Коли полум’я стало рівним – очищення завершене. Паралельно можете увімкнути молитви, медитативну музику, мантри, тощо. Ці високі вібрації будуть наповнювати вас чистою енергією.

Коли вам тяжко на душі – просіть допомоги у Всесвіту. Він завжди нас чує. Тільки своє прохання чи бажання формулюйте точно і коротко. Чим конкретніше прохання – тим точніше воно буде виконане. І найголовніше: не бійтеся бути щасливою. Навіть зараз, у наш час. Бо від того, наскільки ви відчуваєте гармонію в собі, любов до близьких, залежить енергетичний імунітет вашої родини.