Home

Я знайшла себе в 33 роки, коли почала діяти моя місія «1» по науці Сюцай

Усі люди прагнуть зрозуміти своє призначення, бути успішними, здоровими, багатими та щасливими. Але тільки розвиваючись, розширюючи свою свідомість, навчаючись, працюючи над собою кожен день, ми можемо реалізуватися в усіх сферах. Це як сейф, код від якого всі прагнуть знайти, але більшість людей так і помирають біля цього сейфа, не відкривши його. Виявляється дата народження людини –  це є код від сейфа. Антоніна Хаммуді – цифровий психолог, майстер Сюцай, родолог, коуч mini MBA та просто мудра жінка, призначення якої – вивчати закони світобудови, філософію життя, психологію людини та передавати знання.  


instagram.com/antonina_khammudi

  

Антоніно, ви – цифровий психолог та майстер Сюцай. Розкажіть, що це за наука? Як вона діє в житті?

Життя людини з першого до останнього дня складається з цифр. Час, календар, рахунок у банку — ми повністю залежимо від цих маленьких знаків, вимірюємо ними свої бажання, можливості та досягнення. Дата народження — це унікальний код, в якому зашифровано дуже багато послань, а за кожною цифрою у даті народження стоїть певна енергія. Цифрова психологія сьогодні дуже популярна, адже за допомогою цієї науки можна визначити характеристики особистості, не будучи навіть знайомим із людиною. Дата народження розповість про бажання, думки, спрогнозує зміни у тому чи іншому віці, розкриє суб'єктивний погляд на світ. Вісім важливих цифр в даті народження можуть багато розповісти про відчуття щастя — що приносить людині задоволення, які приховані здібності зроблять її реалізованою і задоволеною собою, в якій сфері діяльності їй найлегше заробити великі гроші. Через енергію цифр у дати народження можна визначити навіть сумісність партнерів у відносинах та у бізнесі. Тому що все у нашому житті є енергії та вібрації. Але не плутайте цифрову психологію з нумерологією чи астрологією (посміхається).

 

В минулому ви – поліцейська, яка кардинально змінила своє життя. При яких обставинах відбулась трансформація?

Через кризу (посміхається), адже будь-якій ріст завжди ми переживаємо через біль. До 33 років я працювала в поліції, і, звичайно, вже розуміючи сьогодні себе, свої бажання, знаючи про себе через науку Сюцай, впевнено скажу, що то була не моя сфера. 16 років я працювала в системі Міністерства Внутрішніх Справ, де є чіткі правила та вказівки, але в 33 роки почала діяти моя місія «1» (місія королівської влади та самотності), а це означає, що з цього моменту людина хоче тільки керувати, а не бути підлеглою. Коли я вийшла з декретної відпустки, пропрацювала в університеті викладачем деякий час, то зрозуміла, що більше не можу. Я була в постійному конфлікті, мучила мозок питаннями: а чи подобається мені те, чим я займаюсь? А для чого я прийшла в це життя, а що приносить мені задоволення? З цього і почалась моя трансформація, коли фокус я перевела повністю на себе. Навіть в сімейному житті колишній чоловік почав говорити мені «Ти поводиш себе як королева!» Тоді я не знала, що в мені вже діє зовсім інша енергія (посміхається). Мені різко захотілось спробувати себе скрізь: ходити на танці, вивчати психологію, різні науки, бути скрізь. Ситуація закрутилась таким чином, що я пішла з університету і у мене звільнився простір для нового – психології. У мене був класичний приклад – в 33 я повністю змінила своє життя!

   

Розкажіть про «магічну» цифру 33. Чому їй придається таке значення?

33 роки – це достатньо важлива цифра для будь-якої людини. По науці Сюцай в цей час на нас починає впливати інша планета, і цей вплив наскільки потужний, що людина починає змінюватися. Провівши сотні консультацій з клієнтами, я бачу одну і ту ж ситуацію із разу в раз: після 33 років людей «штормить». Як я вже сказала, що у мене теж був класичний приклад – в 33 я змінилася кардинально. Мені захотілось жити за своїм планом, приймати самостійні рішення, на мене почала впливати інша енергія. Багато людей навіть не розуміють, що з ними в цей час відбувається. Цифрова психологія допомагає не заплутатися людині у житті. Це як навігатор, який ви включаєте на шляху з пункту A до пункту B. І найкоротшим шляхом, за мінімальну кількість часу, сягаєте свого результату.

 

Як близькі люди поставились до вашої нової професії?

Звичайно, коли ми йдемо в трансформацію, починаються проблеми з нашими близькими, адже ми перестаємо бути зручними. Виникають конфлікти, але на те вони наші рідні, що змушені прийняти нас нових або ні. Звичайно, якби боляче не було, але в цей час втрачаються деякі друзі, адже ви стаєте зовсім «про різне». Але люди, які розуміють, «які в темі», вони знають, що це період трансформацій, коли людина працює над собою.

 

Антоніно, а з якими запитами частіше всього до вас звертаються на консультаціях?

60% людей, які звертаються до мене, приходять із запитом – призначення. Зрозуміти себе, знайти своє місце у світі. Взагалі, у мене є 2 види консультацій: бізнес-консультація та базова. Щодо бізнес-консультацій: ми вираховуємо коли краще підписувати договори, в які дати, де орендувати місце для нового бізнесу, підбір персоналу. Це дуже важливо, адже спеціаліст Сюцай вам точно скаже, як будуть працювати ваші енергії в колективі з тим чи іншим співробітником. До прикладу: є «двійки» - це люди, в яких число свідомості 2, вони будуть працьовитими та відповідальними, педантичними. Є люди з числом 8, які готові працювати 24/7, у них мозок запрограмований працювати на результат. Якщо керівник це розуміє, він може вдало підібрати людей, які будуть пліч-о-пліч розвивати з ним бізнес. Щодо звичайної, базової консультації, тут приходять із різними запитами, а частіше – відносини: чи співпадають вони з чоловіками, як краще розуміти один одного, вираховуємо дату весілля і тд. Більшість клієнтів звертається до мене, коли вже переживають кризу, але я та усі мої колеги Сюцай, працюємо для того аби полегшувати життя, давати об’єктивні підказки.

  

Ви проводите майстер-класи по Європі. Розкажіть, де вас можна побачити найближчим часом?

Усі анонси я оголошую на сторінці в Instagram! Наразі я вивчаю тілесну терапію, і дуже хочу приїжджати, припустимо, до Польщі, збирати майстер-класи та передавати нові знання аби українці не втрачали себе, а якщо так сталося – швидко оговтувались. Насправді, існує певна проблема: на кожному майстер-класі я прошу людей звертатися до спеціалістів, будь-яких, які їм ближче до душі; більше 80% українців в Європі – приймають антидепресанти, купують в Україні ліки і п’ють їх для «нормального настрою». Так, легше випити таблетку і зробити вигляд, що все ок. Але я просто кричу – зупиніться. Сьогодні існує така кількість спеціалістів на будь-який смак та гаманець, спробуйте і ви зрозумієте цінність життя! Приходьте до мене на індивідуальну консультацію Сюцай, де ви отримаєте повне розуміння життя, долучайтесь до групової терапевтичної групи з цифрового коучингу, де 6 місяців ми будемо проходити вашу повну трансформацію разом; приїздіть на мої жіночі ретрити за переродженням себе у справжню жінку. З любов’ю, Антоніна Хаммуді!