Home

Любов Ніцца: моя пісня «Honey» про багатогранну любов!

instagram.com/lubovnicca


Жіноча краса має безліч граней. Бути вільною і без шаблонів відкривати світові себе — ось воно справжнє задоволення. Нова після від сучасної співачки Любов Ніцци саме про це – багатогранну любов без стереотипів. Пісня «Honey» підкорює своєю щирістю, пристрастю та провокацією. Останні 5 років співачка займається музикальною кар’єрою і вже підкорила Україну, Європу, ОАЕ та має намір стати міжнародною співачкою №1 у світі. «Любов Ніцца» - це псевдонім Анни, з яким вона підкорює вершини!
 

Анно, з останньої нашої зустрічі пройшло півроку. Знаємо, що для вас цей період був активним: участь в показах, конкурсах краси, зйомки кліпів та купа фотосесій. Ви проживаєте яскраве життя! Що надає вам сил та наснаги скільки всього створювати для себе та навколо себе?

Мене надихає моє життя (посміхається), перспективи, красиві люди, цікаві ідеї, творчі плани. Не дивлячись на те, що відбувається у світі, в нашій країні, я намагаюсь будувати своє життя так, щоб кожен день був насичений, яскравий, завжди робити крок вперед і ніколи назад. Я вірю в те, що мрії здійснюються і це показує моє життя: все, що є навколо мене, я створила сама, своєю цілеспрямованістю, жагою до життя. Останні півроку дійсно були дуже активними: багато подорожей, зйомок, творчих знайомств. Я завжди роблю лише те, що люблю. Потрібно черпати сили та радість усередині себе – такий підхід правда працює! Налаштовуйте себе щодня на позитив і просто радійте життю, щоб не трапилося. Нещодавно, 1 березня, на честь мого дня народження в найкращому готелі Дубаю «Бурж-ель-Араб» відбулася презентація мого кліпу та пісні «Happy birthday to me». В цей день мені вручили корону «Найкрасивіша дівчина Дубаю». Нехай це прозвучить «гучно», але я мрію своєю творчість захопити увесь світ і роблю для цього усе можливе! Ось, що по-справжньому мене надихає.

 

В соц.мережах ви підігріваєте цікавість короткими, жартівливими відео, які дуже подобаються вашій аудиторії. Є провокативні відео, а є - мотивуючі, сексуальні та пристрасні. Це ваша нова піар-стратегія? Більше отримуєте підтримку чи негатив теж є?

О, так! Мої відео наробили шуму (посміхається). Так як вони набирають мільйонні перегляди, звичайно, бувають як позитивні, так і негативні коментарі. Але через мою зайнятість я їх просто не читаю. Взагалі вважаю, що будь-який коментар – це круто. Уявляєте, людина не пройшла повз, а вирішила на хвилинку затриматися та залишити частинку своєї душі на моїй сторінці. Я люблю усіх моїх підписників, навіть хейтерів. Найголовніше, що мій контент викликає емоції, а саме до цього я прагну. Посміхнутися, відволіктись від рутинних справ – ось про що ці відео. А ще, до речі, створювати контент для соціальних мереж – це чудовий спосіб позбутися від «зажимів» та розкритися перед камерою. Ще 5 років тому, коли я розпочинала свою співочу кар’єру, я боялася жартувати на камеру, відео знімали з 20-го дубля, а зараз – все відбувається імпровізовано та не займає багато часу.
 

Анно, нещодавно пройшла премʼєра вашого нового кліпу «Honey». Чи вірите ви, що попадете в тренди?

Звичайно. Пісня «Honey» - ритмічна, динамічна, спонукає до танцю! Це не просто трендова пісня, це пісня про багатогранну любов, яку треба слухати, прислухатися та відчувати. Одні образи та акторська гра в кіліп чого вартують. Щодо трендів я скажу так: я творча людина, виражаю свої почуття через музику, через пісні, і не важливо чи залетить кліп, мені важливо бути почутим, щоб моя музика викликала емоції!

 

В новому відео на пісню «Honey» ви знімались разом із дівчиною. Пристрасть так і палала! Хто був автором ідеї?

Спочатку моя команда бачила кліп так: розкрити почуття кохання, ніжності, пристрасті між чоловіком та жінкою, але пізніше, порадившись, вирішили, що кохання – воно буває багатогранне. Воно різне. Наше серце не обирає в кого закохатися. Тому в кліпі на пісню «Honey» ми показали кохання між двома жінками, кохання та дружбу без заздрощів. Так як я прославилась своєю провокаційністю, ми вирішили ризикнути. Кожен, хто перегляне відео побачить в ньому щось своє. Краса – врятує світ (посміхається), тому в кліпі є я і ще одна красива дівчина, а ще - фламінго. Я вважаю, що ми зняли щось ну дуже неординарне!
 

А ви вірите в кохання? Те, про що ви співаєте, знаходить відгук в вашій душі?

Так, я вірю в любов, вірю, що любов – це світле почуття, яке робить нас краще, яскравіше, позитивніше, чуттєвіше. Цю пісню я присвятила своєму коханому чоловіку, до якого маю пристрасні почуття. Мені важливо співати про те, що палає в моїй душі!

 

А як щодо образів? Ви змінили декілька яскравих «луків» та образів в цілому. Під час зйомок кліпу працював стиліст?

В моїй команді, зазвичай, є стиліст, але образи я затверджую самостійно. Усі образи в кліпі від український дизайнерів від "KEL" та  "EGORINI", які мені підбирають в шоу-румі "Tutuskurniatiofficial" в Дубаї. Я обожнюю їхній одяг, вони створюють такі образи, які притягують погляди та не залишають нікого байдужими. По всьому світу до мене підходять люди та запитують звідки мої образи. Я з гордістю розповідаю їм про Україну та наших творчих людей!

 

Що для вас, як для артиста важливіше - зйомки кліпу чи запис пісні?

Неможливо обрати! Для мене важливо, щоб був якісний звукозапис, чистий звук, красива картинка, надихаюча пісня, щоб кожне слово відгукувалося в мені. Неможливо виокремити щось одне, адже якщо буде помилка в пісні – кліп не будуть дивитися, буде помилка в кліпі – пісня не звучатиме так. Моя команда працюй над тим, аби все було досконало та мої фани насолоджувалися якісною картинкою та професійним звуковим супроводом.

  

Розкажіть, як часто плануєте випускати власну музику цього року? Вже є напрацювання над новою роботою? Чого очікувати вашим фанам?

Наразі я працюю над новою піснею, яку хочу випустити на англійській мові. Яскрава, літня після про Дубай та Мальдіви, про відпочинок, про кохання на відстані та про кохання до нестями. Це танцювальна пісня, яка заполонить літні танцполи. Планів багато, але як завжди: моє життя багатогранне, я багато подорожую, готова до будь-яких пропозицій та музикальних колаборацій! Найближчі декілька місяців я презентую пісню, а поки – слухайте пісню «Honey»!

 

Бажаю читачам журналу GOSSIP завжди йти до своїх цілей, використовувати всі можливості. Зберігати гармонію? дотримуватися балансу між роботою та відпочинком, регулярно займатися спортом, правильно харчуватися та оточувати себе лише позитивними людьми та однодумцями!