Home

Хід королеви: Наталія Христинська

Найчастіше пацієнти звертаються до косметолога з проблемою акне, висипань та зморшок на обличчі. Багато людей хочуть мати ідеальну шкіру, але як досягти бажаного результату та те, як правильно доглядати шкіру боротися з найпопулярнішими проблемами, розповіла в ексклюзивному матеріалі косметолог Наталії Христинської. Вона не боїться підкорювати нові вершини. Тому завжди і в усьому досягає успіху!

 

Наталія, ви лікар-косметолог з багаторічним досвідом. Скажіть, вас завжди вабила beauty індустрія? Чому вирішили розвивати свою карʼєру саме в цій сфері?

Мій шлях і подальший вектор, безумовно, визначила власна потреба. Багато років я боролась із хворобою, з якою сьогодні зіштовхуються дуже багато жінок – це акне. У мене було акне тяжкого ступеню, а на обличчі не було живого місця, я соромилась війти на вулицю, ненавидила своє відображення у дзеркалі. Для деяких жінок – це вирок, тягар, з яким вони довго проживають. Звернувшись до лікаря, лікування подіяло, але лише на деякий час. Потім все знову поверталось. Але я не здавалась, продовжувала шукати інші методи лікування та кращих спеціалістів. Я дійшла до кінця та впоралася з цим. Незабаром до мене почали звертатись дівчата з проханням допомогти їм, розповісти, як я з цим впоралась. Адже навколо акне купа міфів, в яких людині складно розібратися самостійно. Звернень було все більше і я зрозуміла, що реально можу допомогти. Подолавши цей шлях, відчувши всю цю біль на собі, я розумію цих дівчат. Я можу і ХОЧУ їм допомогти! У своїй сфері я зібрала найефективніші методи лікування, без зайвих коштів та років лікування. Зупинилася на косметології, тому що в ній все розвивається дуже швидко. Апарати крутіші й крутіші, нові методики — постійно. Не занудьгуєш (посміхається). В моїй професії дуже важлива також психологічна підтримка, а так як за першою освітою я психолог, я роблю усе в комплексі, щоб мої пацієнти відчували себе комфортно, відчували підтримку та розуміли, що вони у надійних руках. Те, чим я займаюсь, це не просто робота, це моє призначення, моє життя!


Ваша професія — постійний двигун. На ринку з’являються нові техніки, а підвищення кваліфікації — незмінна частина вашого життя. Чи вистачає вам часу на навчання? 

Коли ставиш собі велику мету, з'являються великі амбіції. І на якомусь етапі обов'язково відчуєш, що тобі цього мало і хочеться більше: більше знань, більше результатів, більше практики та найголовніше – чогось нового. З самого дитинства я була дуже активною. Я не люблю витрачати багато часу на те, що можна зробити набагато швидше, вмію правильно керувати своїм часом та делегувати деякі справи. Наразі я розписую план на декілька місяців вперед: моє навчання, робота, заходи, поїздки, сім’я, свята...   Я розраховую це так, щоб мені завжди вистачало часу та не забуваю про несподівані обставини. Головне – не боятись планувати та вміти правильно розподіляти життя!

 

Наталія, які послуги в косметології ви надаєте?

Я спеціалізуюсь на лікуванні проблемної шкіри. Але завжди дуже актуальна тема старіння, тому у моєму кабінеті можна зробити процедури омолодження –  це ін’єкційні методи, апаратні та доглядові. Ми завжди працюємо комплексно: є певний план лікування, є курс різних процедур, згідно з показаннями, віком. Крім цього, важливо продумати все наперед: як людина старітиме (враховуємо типи старіння, генетику), як змінюватиметься шкіра, які особливості цих змін і з чим вони пов'язані, який результат у нас буде через 3, 5, 10 років.


Наразі ви вступаєте до медичного навчального закладу. Скажіть, які у вас плани на вашу карʼєру?

Насправді я можу охарактеризувати себе, як дуже скрупульозного косметолога та заядлого перфекціоніста (посміхається). Адже, коли я розпочала займатися косметологією, то починала з азів, з найбанальнішого і найголовнішого, потім рухалася потроху вгору, відточуючи знання та навички, що й продовжую робити до цього дня. Тому, як на мене, головний челендж – залишатися в полі довіри пацієнтів. Я хочу стати затребуваним лікарем-косметологом та відкриті свій косметологічний центр, який постійно буде розвиватися та масштабуватися!


Нещодавно ви приймали участь у конкурсі «Ms TOP Ukraine». Які у вас відчуття після конкурсу?

Після цієї події я зрозуміла, що це саме то, що мені не вистачало. Це була наймасштабніша подія та велика розрядка. Я змінилась, стала більш впевненою, змінились плани та з’явились нові цілі, більш масштабні. Після цього конкурсу я перестала боятись робити великі кроки у майбутнє та зрозуміла, що я варта більшого і можу зробити все!

 

На сцені ви виглядали розкішно: пишні сукні, неймовірний макіяж та зачіска. Чи повторили б ви подібний досвід?

Так, звісно! Це ті відчуття, які необхідні кожній жінці, щоб відчути себе справжньою королевою свого життя!

 

Наталія, сьогодні час, коли і чоловіки, і жінки доглядають за собою. Які процедури за доглядом обличчя та тілом є актуальні влітку для жінок та чоловіків? Щоб ви порадили?

В пержу чергу – це глибоке зволоження шкіри для того, щоб підтримувати шкіру у гарному стані. Також дуже актуальна мезотерапія з вітамінним коктейлем, СПА процедури для тіла, обгортання з охолоджуючими діями, легкий лімфодренажний масаж. А ще –  обов’язково очищення шкіри, літом це дуже актуально для обличчя, так як шкіра пітніє та жирніє більше, ніж в інший час.


Яка для вас ідеальна формула, як косметолога? Чому читачам GOSSIP варто звернутись саме до Наталії Христинської?

Я так люблю свою роботу, отримую просто максимальне задоволення від неї. Це і постійна мотивація для саморозвитку, і регулярне навчання, і вирішення складних питань, і допомога пацієнтам, щоб їхні очі блищали, посмішка не сходила з лиця і вони завжди були впевнені у собі, у своїй красі, у своїй індивідуальності. Моя формула і щастя, і успіху в роботі – це бути чесним насамперед із самим собою, ніколи не обманювати пацієнтів та відповідати на всі їхні запитання, створюючи атмосферу комфорту та повної довіри!