Home

«Мене зустрічали бурхливими оплесками в Монако!»

Сучасний світ — це постійний рух, подорожі, безперервна течія життя, що несе із собою безліч викликів та можливостей. Воно наповнене енергією, динамікою та нескінченним потоком подій. В цьому інтерв’ю ми поринемо у вир бурхливого ​​життя, відкриваючи таємниці співачки Любов Ніцци та її пригод в Монако, Ніцці та Каннах.
 

Анна, цьогоріч в Монако ви виступали на «Tiffani fashion show» та презентували свою пісню «Honey». Як вас зустріла публіка?

Кожен раз, виходячи на європейську публіку, я хвилююся, але завжди отримую у відповідь лише тепло. Адже музика – це моє життя. Вона надихає мене, допомагає впоратися зі стресом і приносить задоволення. Тому в своїх піснях я передаю людям цю енергетику, а вони з радістю її сприймають. Я співаю про кохання, почуття та легкість, я порушую вічні теми, які можна інтерпретувати по-різному. Європейський глядач – вибагливий, але світ був би значно нуднішим і простішим без музики. Люди б не веселилися, а весь час сумували (посміхається). Коли я презентувала пісню «Honey» в Монако, фани вставали та підтанцьовували. Адже моя музика прикрашає буденність, приносить оптимізм та позитивний настрій, а ще, музика – це чудовий спосіб абстрагуватися від проблем, розслабитися та поміркувати над ритмом життя. Я підкорила публіку та «тонула» в оваціях!

 

Ваша пісня «Honey» безперечний хіт! Тепер вона звучить ще в Ніці, Монако та Каннах. Яка географія ще чекаю вашу пісню?

Я мрію, щоб мою музику слухав увесь світ! Наразі мою пісню можна почути в аеропортах Ніцци, Монако, в Каннах, Дубаї. Її «крутять» на усіх музичних платформах. Після виступу до мене підійшов один із фанів я сказав: «Ваш виступ був найяскравішим на цьому шоу». Я пишаюсь цим, адже докладаю зусиль, аби тримати рівень. Мене надихає занурення в музичну атмосферу, знайомства з неймовірними людьми і можливість допомагати. Сьогодні артист – це не лише про красу, ритмічні мелодії та яскраві пісні. Сьогодні світ більш відкритий, у нас більше платформ для обміну ідеями. Це чудово, але все залишається незмінним, як і тисячу років тому. Людям завжди важливо знати, що поруч є ті, для кого вони найважливіші, і ті, задля кого вони щось роблять, мислять, думають. Світ змінюється, але людська природа — ні. Я думаю, що любов була, є і буде найважливішою цінністю для всіх. Моя музика – про любов. Я знаю, що вона знаходить відгук у серці фанів з усіх європейських країн!
 

Ви із тих артистів, які на свої виступи та червоні доріжки, частіше обираєте одяг від українських дизайнерів, хоча маєте можливість обрати будь-яких дизайнерів. Чому саме українські бренди?

Я не перестану пишатися українськими дизайнерами, все частіше на червоні доріжки я обираю українські бренди та гідно демонструю їх! По-перше, я нагадую європейській публіці, що українки – одна із найталановитіших націй у світі, у нас найкрасивіші жінки та найяскравіші виконавці. Маю честь бути однією із зірок українського шоу-бізнесу та представляти Україну у Франції цього року і не тільки. Тому на свої виступи, для зйомок кліпу я обираю українське, адже в сукнях та костюмах наших дизайнерів я відчуваю себе королевою, без перебільшень (посміхається).

 

Здається, що вже усі європейські нагороди — ваші! Про яку світову нагороду мрієте?

Звичайно, що Греммі! Греммі є однією із найпрестижніших нагород у сучасній музиці, яку можна порівняти із премією «Оскар» у кінематографі. Цього разу в Монако я отримала нагороду за «Найкращий виступ». Я вважаю, що трек «Honey» створений для того, щоб слухачі могли відвернути свою увагу від буденних турбот та поринути у світ закоханості, коли ти літаєш, ніби в тебе є крила. У наші часи поняття любові та закоханості дуже стерлись, у тому числі й у музиці. Але це неправильно, бо почуття кохання може змінювати тебе та світ навколо. Тому ця пісня є покликом віддатися почуттям, жити цим моментом та насолоджуватися. Вона заслуговує найвищих нагород, що підкреслюють мої фани та шанувальники!

   

В Монако ви прилетіли на приватному вертольоті з Ніци. Багато людей бояться перельотів. Ви — ні. Але може у вас інші фобії є? Поділіться з читачами.

Ох, це була захоплююча пригода! Цього року я переміщалась виключну на приватному вертольоті, адже, як би це не прозвучало, але в період Канського кінофестивалю, в Монако, Ніцці та Канах – величезні затори (посміхається). А приватний літак – це не лише спосіб переміщення між французькими містами, а й певна пригода! По-перше, Франція – неймовірна країна, лазурний беріг зверху, на висоті – суцільна насолода. Я з радістю ділилася світлинами зі своїми підписниками та отримувала шалений фідбек. По-друге – я долетіла до готелю, в якому зупинилася в Монако, за 20 хвилин. Це ж вау! Усім бажаю відчути ці емоції хоча б раз в житті!

 

Ваш псевдонім «Любов Ніцца» тісно повʼязаний із містом Ніцца. Які відчуття, коли ви знаходитесь в цьому регіоні Франції?

О, так! Це одне із найпрекрасніших міст в цілому світі. Я маю титул «Найкрасивіша дівчина Ніцци», а мій псевдонім – це ода любові до Ніцци та лазурного берега. Ніцца – місто, в якому я відпочиваю тілом та душею. Цього року в мене ніби відкрився творчий портал, друге дихання, нове бачення – мені хочеться творити з подвійною силою. Я написала нову пісню, яку ви, дорогі читачі, зовсім скоро почуєте (посміхається). Це буде шалено! Варто дочекатися.

 

Анно, після Монако ви відвідали Канський кінофестиваль. Здається, що цей сезон у вас наповнений івентами та червоними доріжками. Літо буде насиченим?

Запрошення на Канський кінофестиваль я отримую не вперше, але цього року програма була насиченою! На червону доріжку я обрала сукню від дизайнера з Дубаю, який створив її особисто для мене. Сукня, що ідеально сіла по фігурі, якій я, до речі, приділяю багато уваги, була обшита камінням та дорогим пір’ям. Я обожнюю використовувати пір’я у концертних нарядах та на червоних хідниках. Цього року я зупинилася в одному із найдорожчих готелей Канн, а це по-справжньому історичне місце, в якому зупиняються усі світові зірки, типу Девіда Бекхема, Анджеліни Джолі, Міли Куніс, Леді Гаги та інших. Номер в готелі обходився більше ніж 2000 євро за ніч, але що не зробиш для себе коханої (посміхається)? Я багато працюю та вкладаю в себе, аби дозволяти собі таку розкіш, особливо під час Канського кінофестивалю. Там панувала зіркова атмосфера, скрізь було купа охорони, а енергетика відчувалась шалена. Але це лише початок. Попереду багато концертів, сюрпризів від мене та масштабних івентів. Далі буде!