Home

Ольга Колесник: авторка «Сенсів»

Вона доводить: кожна з нас може все, якщо багато працювати та витримувати баланс! Це особливе інтерв'ю. Ми поговорили з нашою гостею про те, що таке улюблена справа, і як слідувати поклику серця, незважаючи ні на що. Приклад для наслідування – Ольга Колесник. Підприємниця, ментор та спікер з мотивації, авторка «Живу своє життя» та «Сенсів».
 

Ольга, більше 25 років ви присвятили себе побудові та роботі бізнесу, до вас прислуховуються, а люди готові їхати на ваші івенти навіть в Португалію. В чому ваш магнетизм, як вважаєте?

Тут немає нічого таємного. Багато роботи та дисципліна, а також повна самовіддача улюбленій справі (посміхається). Я людина дії. Саме ця якість мого характеру притягує інших людей, бо багатьом цього, насправді, не вистачає. Дуже багато разів у житті мені доводилося приймати рішення. Іноді від таких рішень залежала доля бізнесу. А також те, як саме складатиметься життя після. Я досить імпульсивна людина, тому всі рішення приймаю швидко та легко. Щоб мій рух був вільним та швидким, останні 8 років я постійно знаходжусь у саморозвитку –навчаюсь та своїми здобутками щиро ділюсь з іншими. Мені хочеться щоб люди краще розуміли себе та покращували якість свого життя. Для цього кожного день я розповідаю про свої трансформації та мотивую до дій в своєму телеграм каналі!

 

Ви більш відома як менторка та наставник. Скажіть, з чим доводиться працювати частіше, які блоки руйнувати?

Наразі, частіше всього я працюю з розширенням та масштабуванням підприємців та експертів. Люди звертаються до мене, коли хочеться побудувати нові цілі та зростати, але дуже часто вони не бачать своїх можливостей, не мають віри в свої сили, не мають бачення особистого масштабу. Кожна людина приховує в собі безліч талантів, які, на жаль, не помічає або відмовляється від них – тільки через визнання починається розкриття всіх здібностей та життя виходить на новий рівень.

 

На скільки більше людей до вас звертаєтся під час повномасштабного вторгнення? Чи змінилися запити?

Я активно почала працювати з людьми як раз під час війни. Спочатку люди хотіли заспокоїтись, потім у багатьох включилась жага до життя. Все, що відкладали на потім – захотіли втілювати зараз. І я цьому щиро радію! Багато людей почали навчатись та проявляти себе, як спеціалісти по роботі з людьми, тому запити наразі саме такі.

 

Ольга, ви авторка «Сенсів». Розкажіть як зародився цей проект, яка його мета?

Я була на ретриті, де зрозуміла, наскільки змінюються сенси в житті людини. Ми змінюємося, і те, що було важливим 3-5 років тому – втрачає свою актуальність. Людям в саморозвитку не вистачає однодумців, тих, хто проживає теж саме, що й вони, не вистачає спілкування та підтримки.

Мета «Сенсів» - створити комюніті людей, схожих по духу! Допомогти розкрити потенціал кожної людини. Адже я впевнена, не буває не талановитих людей, є люди які це ще не усвідомили!


А коли плануються наступні івенти? Розкажіть про спікерів, як та за якими критеріями ви їх обираєте?

Планую проводити такий формат раз на рік, але є запити на проведення восени, над цим я міркую (посміхається). Всі спікери – це діючі практики, які працюють з людьми, тому ми надаємо багато інструментів, що актуальні тут і зараз. Коли проходиш свою трансформацію – ти проживаєш певні етапи, в яких бувають моменти, коли хочеться поставити крапку. Я сама це проходила та проходжу, тому розумію процес з середини. Саме тому я підібрала крутих спеціалістів, які проводять людину по ланцюжку питань, які виникають, щоб було розуміння: як виходити з ситуацій та проживати легко різні періоди життя та насолоджуватися процесом. Нещодавно ми провели такий івент, це була конференція-ретрит, де всі відвідувачі приїхали з запитом та вийшли із чітким розумінням, що вони можу все! Все, чого прагнуть! Інстайти, з якими виходили наші учасники після ретриту – вражають.

 

Нещодавно ви кинули собі виклик та організували масштабну конференцію за 78 днів. Вам подобається ставити собі рамки та досягати цілей? Як це було?

Так, це моя суть, бо в бізнесі по іншому не можливо. Коли ставиш собі ціль – ти або зробиш це, або зроблять інші. Час має дуже велике значення.

Для мене це був виклик самій собі, адже це нова справа для мене. Але коли в мене народилась ідея та пішов імпульс на реалізацію – зупинитись фізично я не можу! Я в такий момент живу тільки цим процесом. Викликів було багато, один із –  пояснити людям про що ця конференція і як вона змінить їхнє життя. Аналогів таких заходів немає, та всі хто був там – збираються знову їхати на наступний рік! В цьому моя сила (посміхається).

 

А в чому сила підприємця? Ви точно знаєте, адже спілкуєтесь із сотнями підприємцями. Що усіх обʼєднує?

Сила підприємця в його баченні. Підприємці – це люди з не стандартним мисленням, бо немає єдиного шаблону як треба та що спрацює на 100%. Ти постійно знаходишся в пошуках рішень які приведуть тебе до цілей. Це вибудовує в тобі можливості швидко приймати рішення, брати відповідальність та шукати нові можливості там, де їх не бачать інші. Це новатори.
 

Ольга, шалений ритм життя, постійний потік людей та енергій навколо вас. Чи не буває у вас втоми від вашої роботи? Якщо так, як боретесь?

Буває. Я проходила вигорання, коли порушила баланс в своєму житті. Тоді весь час був присвячений тільки роботі. Зараз я навчилася прислухатися до себе та роблю так, щоб в житті були всі складові, які для мене важливі.

Тому беру щоденник та знаходжу час для відпочинку, хобі, відвідування масажу, який дуже полюбляю. Я вписую ці справи в календар, як важливі, бо найголовніше – це відчувати задоволення від життя. Зі стану задоволення ти починаєш усвідомлювати, що головний герой цього роману – це ти сам!