Home

YAROMIYA: Відкрита розмова про життя, мрії та музику. Що надихає співачку створювати такі пісні?

 

YAROMIYA - українська співачка, музика якої говорить мовою серця. Її пісні - це гімн життя, кохання та всіх тих емоцій, які нас об'єднують. Саме вона є виконавицею таких пісень як "Більш ніж друг", "Журавлі", "Син і дочка", "НЕ ТВОЯ" та інших. В ексклюзивному інтерв'ю для GOSSIP співачка YAROMIYA поділилася, як створюються її пісні, про колег по цеху, плани на майбутнє та яким бачить майбутнє української музичної індустрії.


Які емоції ви зазвичай вкладаєте у свою музику? 

Я романтична особистість. Кохання, почуття, відносини, дружба - це все, про що я люблю співати. Мене надихають міцні відносини пар, за якими я інколи спостерігаю. І іноді мені здається, що нам потрібно брати, як приклад міцні та щирі відносини між коханими людьми. Але інколи буває навпаки. І тут потрібно розуміти те, що якщо так стається, тоді потрібно добре обдумати та приймати рішення в користь щасливого життя. Тому і помітно вам, що мої пісні десь в тому напрямку, який називається шлях, який несе щастя та вічне міцне кохання.

 

Чи є пісні, які ви створили як своєрідну терапію, щоб впоратися з певними життєвими ситуаціями? 

Є одна, та досі ще не випущена пісня… Адже в той час вона була для мене досконалою, але зараз є багато коректив. Але звісно, коли я її включаю послухати, вона мене трепетно зачіпує за душу. Я сподіваюся, що з часом усі слухачі зможуть її почути та розкажу передісторію цієї пісні, але поки - це великий секрет. 


Чи є якісь музичні жанри або стилі, які ви хотіли б спробувати, але ще не мали можливості? 

Якщо ви помітили, є дві пісні, в яких я трішки експерементувала в стилі хіп-хопу, який не притаманний мені. Я інколи в буденності люблю слухати таку музику. Тому, спробувала в пісні «Україна» заспівати один куплет, і звісно пісня «Козак» має такі ж нахили. Але я зрозуміла, що те, що інколи я люблю слухати не означає, що я маю так співати. А загалом бажання спробувати нові стилі або жанри зараз не виникають.


Які якості ви найбільше цінуєте в музичних колегах? 

Я скажу одне - це простота! Коли немає хайпу, немає гордості, зазнайкуватості та пихатості! Люблю щирість, простоту і професіоналізм. І тут я скажу, що мені вдалось познайомитись з хорошим та щирим артистом. Де простота душі грає на повну. Це артист та колега ALEKSEEV. Коли ми писали дуетну пісню - це було надлегко та просто. І все на одній хвилі. 

 

Чи є якісь українські або зарубіжні виконавці, з якими ви мріяли б записати спільну пісню? 

Я вже маю дуетні пісні та колаборації - це GLOVA - «Вставай країно», «Щедрик», і звісно неймовірна пісня «Більш ніж друг» в дуеті з АLEKSEEV. Пісня попала в тренди YouTube та довго трималась та досі тримається серед популярних на гідній сходинці. 


Чи є у вас певні ритуали або методи, коли ви створюєте нові пісні? 

Ні, немає. Це стається якось само по собі. Інколи ідея виникає за кермом в дорозі, вдома в суботній день за прибиранням, за кулінарією, або просто за філіжанкою кави ( в думці виникне гарна мелодія і звісно в цьому мені в поміч знадобиться диктофон) а далі вже база є тоді працюю над ідеєю та корективом.


А чи шукаєте ви натхнення в повсякденному житті, літературі, або, можливо, у снах? 

Тільки в повсякденному житті. З оточення, з думок. Інколи по фантазую, придумую історію. Так вийшла пісня «Недосказано» з думок та фантазій. Ця пісня була направлена на те, що в житті може бути так реально.


Як ви бачите взаємозв'язок між музикою та модою? 

Чи впливає ваш музичний стиль на ваш зовнішній вигляд і навпаки? Музика, мода… Я особисто не люблю, коли тобі навʼязують стиль, якого ти маєш триматись і відповідати йому згідно проекту. Я люблю бути вільною та одягати те, що люблю та хочу. Я сама собі створила образ. На концертах я обрала короткі пишні плаття з цікавим оздобленням. А в побуті я звичайна людина, яка любить те що подобається.

 

Як ви бачите розвиток української музичної індустрії в найближчі роки? 

Які тренди, на вашу думку, будуть актуальними? Важко спрогнозувати… Тут все складно, адже люди зараз слухають те, що їм до вподоби. Кожен артист має свою аудиторію, і якщо зʼявиться щось нове, то звісно навіть на новий стиль зʼявиться слухач. Як в народі кажуть: « На кожен товар є свій покупець», тому впевнена, що нові тренди несуть і нові уподобання.