Home

«GRACE MODEL HOUSE» Анни ТРІЛЬ

Анна Тріль – засновниця модельного агентства та модельної школи «GRACE MODEL HOUSE», авторка проекту «LUTSK FASHION WEEKEND». Вона продовжує надихати своїм прикладом та ділитися багатим досвідом. Анна поділилася з нами викликами, з якими вона стикалася, своїми мріями та проектами, в які вкладає душу та серце. Анна – бізнес-леді, мама трійняток та затята модниця, представляємо ексклюзивне інтерв'ю для журналу GOSSIP magazine!


instagram.com/anna.tril

instagram.com/lutsk.fashion.weekend

instagram.com/grace_model_house

  

Анна, ваше життя напряму пов’язане з модою. Звідки у вас з’явилася любов до fashion індустрії?

Мабуть, з дитинства! Я завжди бачила себе в модельній сфері і плідно працювала над собою ще з дитинства. Це принесло свої плоди, в 90-х роках я стала «Міс Луцьк», представляла Волинську область на «Таврійських іграх» в конкурсі «Королева України», певний час подорожувала та працювала за кордоном, як модель, мала модельні контракти в Кореї, Китаї, Тайвані, Тайланді та інших країнах Азії. За роки роботи моделлю я отримала чимало досвіду, але настав період, коли потрібно було обирати: продовжувати кар’єру та заключати новий контракт, чи реалізовувати себе, як мама та жінка. Спочатку я обрала другий варіант, але на моє життя у Всесвіту свої плани (посміхається). Все одно життя мене привело до моделінгу, але вже в іншій інтерпретації. По своїй натурі я дуже амбітна людина, яка завжди досягає свого, інколи ставлю цілі, які здавалося б складно реалізувати, але мені вдається! Сьогодні я повністю реалізовуюсь в сфері моделінгу та допомагаю іншим прийти до їхньої мрії.


Ви засновниця агентства «GRACE MODEL HOUSE». Скажіть, як прийшла ідея заснувати модельне агентство?

Якщо вдаватися в історію, то засновником була не я, а Анна Русінова. Для мене ця жінка стала і вчителем, і наставником, адже саме вона започаткувала моделінг на Волині, відкривши агентство «GRACE». Я перейняла цю справу від неї, вдихнув в агентство сучасність, життя та задала темп. Вже 8 років ми працюємо, як «GRACE MODEL HOUSE», але наша філософія трішки змінилася. На базі агентства ми відкрили школу моделей різного віку: 4+ - 50+ років – «GRACE MODEL HOUSE». До карантину у нас також була школа журналістів, акторів, багато різних напрямків. Наразі ми себе позиціонуємо, як школа естетичного виховання, школа стильних леді. Моделінг – це чудовий спосіб навчити дитину бути дисциплінованою та відповідальною, не боятися виступати перед глядачами, висловлювати свої емоції та розуміти чужі. Завдяки заняттям та досвіду професійних моделей та викладачів у дітей та підлітків сформуються якості необхідні для життя у великому світі. В модельну школу батьки приводять дітей чи підлітків для того, щоб вони стали впевненішими в собі. І це правильне рішення, бо самооцінка впливає все життя людини! Також у нас є група 50+, де жінки можуть здійснити свої мрії та спробувати себе в моделінгу!

 

Анна, розкажіть детальніше про школу моделей «GRACE MODEL HOUSE». Чого очікувати батькам, які віддають дітей у вашу школу?

В процесі навчання моделінгу у дитини (в нашій школі моделей навчаються діти та підлітки від 4 до 18 років) формуються м'які навички – це самопрезентація, стресостійкість, гнучкість мислення, вміння виступати на публіці та керувати часом. Саме вони допоможуть в дорослому життя, щоб не відбувалося у світі, тому що soft skills універсальні стосовно будь-якої предметної області. У нас є педагоги з акторської майстерності, зі сценмови, дефіле, хореографії, естетики та історії моди. У модельному бізнесі є ті, хто знімається тільки в рекламі, ті, хто беруть участь лише в дефіле, і є ті діти, які хочуть бути телеведучими. Це теж частина модельного бізнесу, тому що, як правило, на телебачення беруть дітей, які не тільки добре говорять, а й вміють поводитися перед камерою. До речі, цілі у батьків різні. Хтось приходить за комплексним розвитком, а хтось хоче спробувати дитину у моделінгу, щоб мати результат у вигляді комерційних зйомок.


Ви виконуєте неабияку роботу – даєте старт іншим (дітям та дорослим) для реалізації в моделінгу. Вас це надихає?

Я щаслива від того, що можу бути причетною до долі дівчат та хлопців, які приходять до нас на навчання. Мене це дуже окриляє, адже коли я бачу їхні успіхи, я готова далі працювати, в будь-яких умовах, які є в Україні. Зараз, під час повномасштабної війни ми потрібні дітям та батькам. Найкрутіші кейси для мене — це коли до нас приходить, умовно, закомплексована дитина, яка у школі соромиться вийти до дошки. А завдяки навчанню у нас вона починає проявлятися, стає відкритою. Але найголовніше, чому до нас приводять дітей, щоб вони навчилися красиво ходити, красиво позувати, тримати поставу!

  

Анно, ваше агентство вже більше 8 років на ринку. Як вам вдалося вистояти під час пандемії? Більшість компаній зупиняли роботу або закривались.

Перші місяці пандемії були дуже складними. Повна дезорієнтація, адже наша робота на той час була побудована лише офлайн. Багато клієнтів нас підтримали в цей складний момент: хтось сплатив заняття, хтось займався онлайн, щоб підтримати школу, усі все чудово розуміли. Ми одразу перейшли на онлайн навчання, не закриваючи школу ні на один день. Так, це було не просто. Ми запускали флешмоби, карантинний лук, вигадували конкурси та розіграші аби не втрачати темп. А вже за декілька місяців, коли це стало можливим, знову відкрилися офлайн. Я пишаюся командою, витримкою та неабиякою мотивацією дітей та дорослих!

  

Анно, для того аби керувати агентством, бути на слуху та створювати бізнес в Україні сьогодні потрібна неабияка сила духу. Чи не складно вам?

Складно, як і будь-якому підприємцю сьогодні в Україні. Але ми на те й українці, що зможемо встояти не зважаючи ні на що! Взагалі, в першу чергу я мама, дружина, а вже потім – підприємниця та засновниця проектів. 3 роки тому я народила трійнят, трьох неймовірних дівчаток і тут життя так понеслося, що й оговтатися не встигла (посміхається). Звичайно, все поєднувати непросто. Але для мене важлива кожна сфера мого життя, я не уявляю себе домогосподаркою. Я хочу щоб мої дівчатка, підростаючи, бачили перед собою приклад успішної, щасливої та реалізованої мами!


Окрім модельної школи та агентства ви є засновницею «LUTSK FASHION WEEKEND». Розкажіть, як виник цей проект?

Це для мене особливий проект, адже в рамках «LUTSK FASHION WEEKEND» ми надаємо можливість дизайнерам представити власні дизайнерські наряди, колекції та мати змогу заявити про себе. На показах запрошені гості можуть особисто познайомитися з дизайнером, поспілкуватися та придбати одяг. В Україні велика конкуренція серед молодих дизайнерів, а ми допомагаємо розвиватися в непростий час. У нас беруть участь не лише луцькі дизайнери, ми запрошуємо дизайнерів з усієї України! Слідкуйте за нашими соцмережами та відправляйте заявки, якщо ви теж дизайнер чи маєте власний бренд одягу!

  

А які бренди ви полюбляєте?

О! В Україні там багато класних дизайнерів яких я обожнюю та готова придбати все, що вони відшивають (посміхається). Але назву декілька особливих для мене – це @vozianov.design, @kateryna_karol, @katelab_brand, @tomashevskyofficial, @_atelier_margo, @irynaluzhetska.brand, @shatohomewear, @artem.smirnov.clothing. Україна – це країна талантів, я б хотіла перелічити сотні брендів, адже усі варті уваги!