Home

Любов Ніцца: «Музика – це моє призначення!»

Сьогоднішня наша гостя, Любов Ніцца, є яскравим прикладом сучасної жінки, яка по-справжньому розуміє цінність саморозвитку та любові до себе. Цього року вона сяяла на Канському кінофестивалі та отримала нагороди, які підтверджують її відзнаку у світі музики! Анна із задоволенням поділилася своєю місією — надихати та допомагати людям через свою музику, відкриваючи нові горизонти самовираження та внутрішньої гармонії. Про Канни, розкішний готель, червоні хідники, життя селебріті та постійні перельоти – в новому інтерв'ю для журналу GOSSIP!


instagram.com/lubovnicca

 

Анно, ваше життя схоже на життя мрії. В Канни, на Канський кінофестиваль ви прибули на приватному вертольоті, вас зустрічали по-королівські. Чи завжди ви мріяли жити саме так?

О, так! В дитинстві я завжди мріяла співати, мріяла про велику сцену та фотографуватися для обкладинок журналів. Мої батьки говорили, що це неможливо, адже таке життя лише для обраних, а музика – це щось несерйозне. Тому за першою освітою я інженер-машинобудівник, закінчила аспірантуру, написала дисертацію, але не зрадила своїй мрії. Музика – моє все. Моя душа! Тому наразі я втілюю усі свої дитячі мрії і саме в Каннах це відбулося на 100%. Червоний хідник, вручення нагород, виступ на велику європейську аудиторію, розкішні сукні та купа фотографів – тепер це не мрія, а моє справжнє життя. В Каннах я проживала в готелі «Martinez Cannes» – це історичний готель, в якому в свій час зупинялися зірки світового рівня, від Бред Піта до Селени Гомез, а по всьому готелі розміщенні фото усіх селебріті, які там побували. Сподіваюсь, найближчим часом там буде і моє фото!

 

Цьогоріч ви, безперечно, були зіркою червоної доріжки в Каннах. Розкажіть про ваш образ, хто створював, хто вас готував до Канського кінофестивалю?

Дякую! Я ретельно готуюся до будь-який заходів, івентів, червоних хідників, але до Канського кінофестивалю підготовка має бути надвіповідальною. Адже це історична подія, яка з року в рік, в одному місці збирає весь бомонд світу! Цього року на червону доріжку кінофестивалю я обрала діамантові прикраси у вигляді зірок від арабського дизайнера, адже це повністю характеризує мене та мій стан – я зірка, яка сяє з кожним роком все потужніше. Сукню я також обрала від арабського дизайнера в моєму улюбленому кольорі – рожевому. Довга, в пір’я та блискітки сукня створила романтичний образ, яка виділяла мене на червоному хіднику та приковувала погляди глядачів, а особливо – фотографів. Моя команда мене супроводжувала увесь час підготовки до і під час Канського, але це така подія, до якого дуже довго готуєшся, а проходить як одна мить! Цього року я, безперечно, сяяла!


Ви отримали нагороду «Super Star Award Cannes 2024» та презентували свою хітову пісню «Honey». Українська артистка, яка виступає на європейську аудиторію — це високий рівень.

Для мене це було надзвичайним сюрпризом, навіть, неочікуваністю отримати нагороду «Super Star Award Cannes 2024» під час Канського кінофестивалю. Адже спочатку я виступала в Монако, потім прилетіла на вертольоті в Канни і одразу мене запросили на захід, де я мала виступати, але те, що я отримаю нагороду – це справжній сюрприз! Мені було дуже приємно бути кращою з кращих та представляти Україну на європейській сцені. Після мого виступу до мене підходили глядачі дякуючи за виступ, а організатори подякували за щирий та яскравий виступ, за енергетику та запальну музику, яку я створюю!

 

В Каннах ви проживали в історичному готелі «Martinez Cannes», в якому зупиняється Бред Піт, відомі моделі та світові зірки. Як ви себе почували? Чи сподобалося вам?

Так, дійсно, готель розкішний, але розміри готельного номеру були вражаючими (посміхається). Я звикла до королівських апартаментів, до кращих готелей світу, останній час я зупинялася лише в таких, а тут в Каннах був номер люкс, але наскільки маленького розміру, що я й уявити не могла. Знаєте, згадується жарт, що розмір не має значення, але все ж має (сміється). Але мене це не засмутило, адже «Martinez Cannes» дійсно історичне місце, в якому зупиняються найяскравіші зірки світу, в готелі було дуже багато охорони, а про нас, гостей та зірок готелю, піклувалися по-королівські. Мені дуже сподобалося, ми снідали з чудовим видом на краєвиди лазурного узбережжя, знайомилися з іншими селебріті та фотографувалися, обмінювалися соцмережами. Ці емоції незабутні!


Анна, біля готелю та під час проходу червоної доріжки вас зустрічали фани. Чи відчуваєте ви любов від ваших фанів по всьому світу? Фотографуєтесь залюбки чи все ж тримаєтесь осторонь?

Я дуже відкрита людина і до своїх фанів ставлюся з повагою, навіть до хейтерів. Тому коли вони чергували під готелем я завжди фотографувалася, роздавала автографи, а з деякими навіть поспілкувалася. Так, це трішки втомлює, адже на Канському кінофестивалі багато активностей, ти маєш бути завжди в тонусі, з укладкою та макіяжем, адже за кожним твоїм рухом слідкують фотографи, і коли в тебе просять 100 людей зробити фото – витрачається багато часу. Але це моя «робота», моє покликання та те, до чого я прагнула – бути не просто популярною артисткою, а й мати свою фанбазу, бо вони є підтвердженням того, що я на правильному шляху! 

   

Ваші образи поза червоною доріжкою теж були розкішні. Як довго ви готуєтесь до подібних івентів? Чи готуєте ви капсулу одягу, знаєте, що будете одягати чи все експромтом?

В моїй команді, зазвичай, є стиліст, але образи я затверджую самостійно. Я обожнюю одяг від українських дизайнерів та брендів, вони створюють такі образи, які притягують погляди та не залишають нікого байдужими. По всьому світу до мене підходять люди та запитують звідки мої образи. Я з гордістю розповідаю їм про Україну та наших творчих людей! Звичайно, такі заходи, як Канський кінофестиваль потребують неабиякої підготовки, але я з тих жінок, які обожнюють моду та усе, що пов’язано зі світом fashion. Завжди слідкую за модними тенденціями, знаю, що сьогодні в тренді по всьому світу, але орієнтуюсь на власний смак та інтуїцію. Моє життя – зіркове, тому тут не можна зупинятися на просто кежуал образах, адже від мене очікують чогось незвичайного, нового, експерименти завжди приковують погляди. В Монако я виступала в екстравагантному образі, трохи нетиповому для себе, але вийшовши на сцену я почула аплодисменти та вигуки «вау»! Кожен раз, виходячи на європейську публіку, я хвилююся, але завжди отримую у відповідь лише тепло. Адже музика – це моє життя. Вона надихає мене, допомагає впоратися зі стресом і приносить задоволення. Тому в своїх піснях я передаю людям цю енергетику, а вони з радістю її сприймають, а мої образи – це доповнення!


Цьогоріч червона доріжка Канського кінофестивалю була переповнена світовими зірками та прогриміла дуже гучно. Ви були однією із українок, які в непростий час, продовжують заявляти про Україну. Чи бачите ви в цьому свою місію?

Дійсно, ми живемо в непростий час, де всесвіт нам підкидує кожного дня нові випробування. Але моя позиція незмінна – потрібно жити, як «останній раз». Адже ти не знаєш, що чекає тебе завтра, тому сьогодні зроби по максимуму те, що принесе тобі користь. Я горда представляти Україну, на будь-яких заходах чи івентах і гордо заявляю про те, що я українка. Так, сьогодні мій голос звучить в багатьох країнах світу, тому я показую усім, що ми – смілива нація, у нас найкрасивіші та найталановитіші люди!


Здається, що вже усі європейські нагороди — ваші! Про яку світову нагороду мрієте?

Звичайно, що Греммі! Греммі є однією із найпрестижніших нагород у сучасній музиці, яку можна порівняти із премією «Оскар» у кінематографі. Цього разу в Монако я отримала нагороду за «Найкращий виступ». Я вважаю, що трек «Honey» створений для того, щоб слухачі могли відвернути свою увагу від буденних турбот та поринути у світ закоханості, коли ти літаєш, ніби в тебе є крила. У наші часи поняття любові та закоханості дуже стерлись, у тому числі й у музиці. Але це неправильно, бо почуття кохання може змінювати тебе та світ навколо. Тому ця пісня є покликом віддатися почуттям, жити цим моментом та насолоджуватися. Вона заслуговує найвищих нагород, що підкреслюють мої фани та шанувальники!


Анно, ви багато літаєте, а усі знають, що часті перельоти втомлюють. Як ви відновлюєтесь?

Я обожнюю подорожі, а літаки – це невід’ємна їх частина. Завжди, коли знаходжусь десь на вершині польоту – загадую бажання! Звичайно, коли перельотів багато, ти втомлюєшся, але як тільки їх стає менше – починаєш сумувати. Магія якась (посміхається). У мене був період, коли я тиждень ночувала в літаках, адже переміщалася між країнами, де давала концерти. Але той час я згадую часто з радістю. Літак, готель, макіяж та зачіска, концерт або івент, знову літак і так по колу! Мене це надихає, а не втомлює. Я багато працюю та вкладаю в себе, аби дозволяти собі таку розкіш, як бути собою та створювати життя мрії. Але це лише початок. Попереду багато концертів, сюрпризів від мене та масштабних івентів. Далі буде!