Home

Жінка, яка живе життя мрії!

ЇЇ місія – зробити якомога більше жінок успішними в усіх сферах життя! Яна Помазан – психолог, засновниця жіночого клубу «Енергія жінки», кармолог, тета-практик, інструктор з кундаліні та справжня жінка, яка реалізована на усі 100%. Яна допомагає сотням жінкам налагодити стосунки з собою, партнером та фінансами!

  

Яна, ви засновниця жіночого клубу «Енергія жінки». Розкажіть, це закритий клуб? Для кого він підійде ідеально?

Так, це закритий клуб для жінок, які прагнуть стати успішними в УСІХ сферах свого життя. Я почала помічати, коли жінка звертається до мене з одним запитом: реалізація, фінанси чи стосунки, а як результат в роботі я виявляю, що людина потребує насправді покращення ще в одній і ще в одній сфері життя і в результаті ми працюємо з всіма сферами життя. Адже кінцевий результат, який вона прагне отримати - бути щасливою, а щаслива людина тоді, коли у неї все гармонійно. Окрім класичної психології я застосовую методи, які є найдієвіше у 21 сторіччі. Висновок: ми не можемо бути щасливими на повну, якщо хоч одна із сфер нашого життя знаходиться в занепаді. Тому я створила жіночий клуб, де вже 1,5 року щоденно, кожного ранку о 6:10 ранку  проводжу медитації та йогу. Чому? Мені важливо дати бажаний результат у всіх сферах життя та довгострокову мотивацію. Розповідати про вплив медитації, йоги і т.д. на наше життя я думаю це вже не потрібно. Адже для результату нам потрібно створити звичку, а звичка формується від 45 днів щоденної роботи в одному напрямку, аби мозок сформував нейронний зв’язок. Коли людина розуміє, що я - Яна, психолог, яка має сім’ю, обов’язки - встаю о 6 ранку аби провести ефір, коли сотні інших жінок так само приєднуються до ефіру вранці, то і я це робитиму. Сила групових практик творить дива, де бажання клієнтів здійснюють навіть під час самої практики чи відразу після…і клієнти це вже називають дивом, а де во асоціює мене з фразою «тепер моє життя просто несеться». В нашому клубі ми працюємо з усіма сферами життя для кожної жінки, а інформацію, яку учасниці клубу отримують – безцінна. Я ділюся власною енергією, а вона, повірте, заряджена на успіх та результати чому є підтвердження понад сотні кейсів!

 

Ви провели більше 500 ефірів за рік — це неймовірно! Які теми ви підіймаєте на своїх ефірах? Що більше хвилює жінок?

Є 2 ключові сфери, які хвилюють майже всіх людей – це стосунки та фінанси. Оперуючись на це – формується вся робота клубу та теми наших ефірів. Взагалі є 10 важливих сфер життя, в яких варто наводити порядок, але якщо людина буде одночасно йти до виконання 100% успіху в усіх сферах – буде розфокус та повільний рух. Тому варто поступово наводити порядок. Дуже часто ми зливаємо купу нашої енергії, хапаючись за багато справ одночасно, інколи не помічаючи, що ці справи, бажання були взагалі не наші, а нав’язані ким завгодно. В клубі ми вчимося відчувати себе, працювати зі своєю жіночою енергією та головне – чути свої істинні бажання!

 

Яна, багато хто говорить про жіночу енергію, але як ви поясните, що це?

Якщо спробувати у двох словах пояснити, що таке жіноча енергія, то це: я б розпочала з того, що це ПАСИВНА СИЛИ, так як жіноча енергія проявляється через мʼякість, та вміння не конкурувати, а співпрацювати, що являється дуже сильною формою впливу. Наступне це ІНТУЇЦІЯ, жінка насправді більш інтуїтивна і це допомагає їй глибше зрозуміти людей і ситуацію. Також жіноча енергія це вміння піклуватися про інших, створювати комфорт і затишок, саме цей прояв жіночої енергії створює гармонію в стосунках, також жіноча енергія  допомагає виражати та розуміти емоції, створювати емоційні зв’язки з іншими. Жіноча енергія це також про гнучкість у підходах до життя, здатність пристосовуватися до змін і долати їх з легкістю і жіноча енергія важлива для підтримання внутрішньої гармонії, емоційної стабільності та здоров'я. Вона часто виявляється в догляді за собою, у спілкуванні з іншими. Жіноча енергія відповідає за радість, задоволення, пристрасть, де жінка цю радість несе в сімʼю, вміє помічати красу навколо, допомагає помічати цю красу своєму чоловіку та дітям. Це про легкість! На жаль, з початком повномасштабної війни в Україні, багато жінок перейшли на чоловічу енергію, а чоловіча енергія несе за собою - заробіток, відповідальність за сімʼю. Жінки взяли на себе цей функціонал, але проблема в тому, що якщо жінка починає вібрувати на чоловічих енергіях в неї на перший план виходить - «я сама»! Самій заробити на житло, авто, створити фінансову подушку, забезпечувати сімʼю - все сама.


Як програма «Я САМА» шкодить жінці?

Вона може шкодити жінці, так як вона веде до надмірної незалежності та відмови від допомоги, надмірне прагнення щоб завжди бути незалежною і робити все самостійно, може мати негативні наслідки. Ця програма може призвести до емоційного та фізичного виснаження. Жінка, яка намагається робити все сама, може не дозволяти собі відпочивати або просити допомоги, а це створює надмірний стрес. Наступне це високі очікування і цим жінка на себе створює постійний тиск із за цього бажання, що озвучують жінки «бути незалежною» це викликає відчуття невдоволення і як результат така жінка починає себе критикувати за найменші дрібниці. Наступна проблема цієї програми, це відмова від прийняття допомоги і тоді жінка починає відчувати, що ніхто її не підтримує, хоча насправді вона сама відмовляється від допомоги. Такі жінки бояться виглядати слабкими, уникають вираження своїх емоцій, що може негативно вплинути на стосунки з партнером, друзями чи родиною. Така жінка відмовляється від здорової підтримки, яку їй насправді готові всі дати, але вона цього просто не помічає. Такі жінки стають менш відкриті саме до емоційної близькості. Ця програма підвищує тривожність і може негативно впливати на психічне та фізичне здоров'я. Саме ця програма руйнує стосунки, тому що жінка не дозволяти партнеру виконувати саме свою чоловічу роль в стосункам, що може віддаляти партнерів один від одного. Я хочу донести до кожної жінки, що просити про допомогу - це не слабкість, а навпаки прояв правильної жіночності, це є золотим ключиком для гармонії як в житті в цілому  так зокрема в стосунках між партнерами.

 

А чи є у вас місія? Ви для сотень жінок є наставником, провідником у краще життя!

Моя місія – зробити якомога більше жінок успішними в усіх сферах життя!


А якщо відчуваєш, що згасаєш. Втрачаєш жіночу енергію та не відчуваєш себе справжньою. Як зрозуміти, що варто вже звертатися до спеціаліста?

Зараз спробує максимально перерахувати ключові ознаки, щоб читачі змогли провести самостій аналіз свого стану це: безсоння або навпаки постійне бажання спати, це говорить про те, що вашому фізичному тілу вже важко самостійно справлятися зі стресом. Наступне – відчуття постійного емоційного виснаження яке чергується з фізичним виснаженням, це ваш розум і навіть ваше тіло намагається до Вас достукатися вже; це постійні перепади в настрої, дратівливість, а також відчувати одинокість навіть в присутності інших людей; коли відчуваєте, що втрачаєте інтерес до життя, це те, що ті речі які вас радували і наповнювали вже не дають вам цього відчуття радості та наповнення, ви втратили інтерес як до роботи і навіть до своїх хоббі; коли людина починає дуже часто вживати фразу я більше не вивожу, більше не виношу, більше не справляюся і т.д та постійно починаєте сумніватися в собі та своїх силах. Це частина ознак які сигналізують про те, що було б дуже добре звернутися спеціаліста та хоча б обговорити свій стан і спеціаліст обов’язково допоможе вам зрозуміти сам корінь проблеми та повернути вас до себе.


Ви психолог яка вивчає Карму? Як карма впливає на наше життя?

Карма - це причинно- наслідковий зв’язок, де кожна думка, слово, дія людини має наслідок та впливає на її життя, саме це створює енергетичні відбитки які і впливають на наше життя. Як впливає карма на наше життя ми можемо спостерігати коли ми вчиняємо добрі дії цим ми створюємо позитивну карму яка до нас цим самим і повертається, і це одна із дій яка мене і моїх клієнтів приводить до бажаного рівня життя у всіх сферах, а негативні дії приводять нас до труднощів в житті. Але саме головне Карма нам показує, що все що ми маємо це наслідок наших дій, а якщо це так, то саме ми можемо і робимо наше життя таким яке воно є зараз…і усвідомлюючи це більш глибше, ми можемо зробити своє життя за допомогою цих знань і потім втілення цього в життя таким як ми тільки собі забажаємо. Карма також допомагає нам досягнути балансу між духовним та метаріальним, що так зараз важливо кожному і також також вона має вплив на будь які стосунки, якщо ми діємо по відношенню до батьків, партнера, клієнтів, людей в цілому з любовʼю, повагою, співчуттям то тобі ми отримуємо те ж саме як наслідок. І карма нам показує, що ми не заручники обставин життя, а показує, що саме ми являємося творцями свого життя. Саме тому всі мої клієнти стають творцями свого життя і як результат кожна сфера їхнього життя стає на 10 з 10. Жінка, яка успішна у всіх сферах життя! І саме тому її місія - зробити якомога більше жінок успішними в усіх сферах життя!

  

Ви психолог, який вивчає карму. Як карма впливає на наше життя?

Коли я познайомилася з людиною, яка вибудовує своє життя, опираючись на медитації, карму, на йогу, я побачила, яке може бути розмірене та гармонійне життя і мене це зацікавило! Карма – це будь-яка дія, вчинок чи крок. Будь-яка наша дія чи крок, слово має причинно-наслідковий зв’язок. Поєднавши це зі знаннями психології, зі знаннями глибинної підсвідомості, ти можеш яскравіше зрозуміти та відчути те, що говорить людина, що говорить мій клієнт.  Сьогодні я проживаю життя моєї мрії: я задоволена собою та своїм тілом, задоволена матеріальними благами, які маю, стосунками в сім’єю, задоволена стосунками з дітьми, з партнером, своїм покликанням та призначенням, задоволена сферою дружби. Це все в моєму житті відбулося не просто так, а крок за кроком…