Home

Зміни через духовність: розкриття здібностей кожної талановитої жінки через навчання Рейки з Маргаритою Данилюк

У сучасному світі багато людей шукають шляхи досягнення гармонії та внутрішнього балансу. Серед них Маргарита Данилюк, яка знайшла свій шлях через біоенергетику та Рейки. Сьогодні вона є Майстром-Вчителем Рейки та засновницею Школи Рейки Атлантис, де допомагає жінкам досягати духовного та матеріального розвитку. Маргарита розповіла про свої методи, принципи школи, особисті трансформації та шляхи досягнення гармонії та енергетичної цілісності.

  

margarita_danyliuk_reiki

+380992686863

margaritaolegovna1333@gmail.com

Що привело вас до світу біоенергетики та Рейки, і чим ця сфера вас найбільше зацікавила?

Я почала свій шлях із психології, де навчалася арттерапії, роботі з посттравматичним стресовим розладом у воєнних умовах, а також роботі з біженцями та переселенцями. Але, працюючи з людьми, я відчувала, що, окрім психіки, існують інші важливі складові, які впливають на самопочуття людини та на обставини, в яких вона опинилась. Саме під час війни я підсвідомо почала шукати методи, які б працювали одразу з підсвідомістю, свідомістю і тілом. Такими методами стали біоенергетика та Рейки.


Принципи та філософія, що лежать в основі вашої школи Рейки Атлантис

Коли я закінчила навчання на Майстра-Вчителя Рейки, основною метою було створити екологічний опорний простір для зцілення кожної жінки. Тому, в основі моєї школи лежать принципи єдності, підтримки та розкриття здібностей кожної талановитої жінки. Колись я сама шукала коло, що підтримає в цьому світі, і я дуже щаслива, що мені вдалося створити такий осередок духовного зростання під час складного і турбулентного становища у світі.

 

Як ваша методика навчання Рейки допомагає людям розкрити свої здібності та досягти свого потенціалу?

Навчання у моїй Школі Рейки базується на глибинному і систематичному викладанні матеріалу. Кожен учень має можливість опанувати практики, пройти посвяти та особисті трансформації під моїм наставництвом. У нашій школі застосовується індивідуальний підхід до кожного учня, що забезпечує не тільки духовний розвиток, але й матеріальні результати. Завдяки цьому учні отримують нову спеціальність, реалізують себе та знаходять нові джерела доходу.

Найбільші виклики які ви зустрічали в процесі навчання студентів та як ви їх долали?

Найбільші виклики — це бажання людини чіплятися за старе життя, свої старі програми, патерни поведінки, а також его, яке іноді стає на шляху духовного розвитку. Однак завдяки тому, що я вивчала психологію, квантову психологію, метод системного підходу, та розстановки, нам з учнями завжди вдавалось знайти вихід навіть зі складних ситуацій.


Техніки або практики, що вважаються найефективнішими для особистого зростання та енергетичного балансу

Найефективніша техніка — це бажання до змін у людини та сміливість чесно подивитися на своє життя. Як кажуть, правда нас всіх звільнить. Щодо моїх послуг, я завжди рекомендую починати з кінезіологічної корекції та корекції аури та чакр. Коли людина знаходиться у стані виживання або в її енергополі є багато сутностей та деструктивних програм, вона не здатна розвиватися і ширше дивитися на життя.


Вплив роботи з біоенергетикою та Рейки на ваше життя та духовний розвиток

Завдяки цим двом методам моє життя розділилося на «до» та «після». Я переїхала жити в Європу, почала подорожувати та заробляти гроші. Моє фізичне та ментальне здоров'я значно покращилось, і я відчуваю себе щасливою та реалізованою.


Способи підтримки постійного розвитку та вдосконалення навичок у сфері біоенергетики та Рейки

Я постійно навчаюсь у кращих вчителів в Україні. У системі Рейки існує чотири ступені навчання, і я майже два роки постійно вивчала кожен ступінь поетапно. Крім того, я багато навчаюся в суміжних галузях психології та роботі з енергетикою, що дозволяє мені вдосконалювати свої навички та методи роботи.

 

Рекомендації новачкам у Рейки для досягнення гармонії та енергетичної цілісності

Якщо ви вже маєте посвяту в Рейки, то практикуйте, практикуйте, практикуйте! Це розширить ваш енергетичний канал і відкриє перед вами необмежені можливості. Якщо ж ви ще не маєте посвяти, я запрошую вас до навчання у своїй Школі Рейки Атлантіс. Навіть якщо ви не працюєте у допоміжній професії, а, наприклад, маєте власний бізнес або розвиваєтеся в інших сферах, Рейки допоможе досягти більшого успіху, масштабуватися та вийти на новий рівень заробітку. Не варто шукати швидких змін і результатів; ваша енергетична цілісність — це завжди результат клопіткої щоденної роботи над собою.