Home

Магія трансформацій: як енерготерапія та підсвідомість перетворюють життя у реальність мрії

Анастасія Браїло – експертка у сфері роботи з підсвідомістю. У цьому інтерв'ю Анастасія поділилася своїми історіями успіху, улюбленими інструментами та планами на майбутнє.

  

Як ви відкрили для себе роботу з підсвідомістю? Що спонукало вас стати експертом у цій сфері?

Спочатку я прагнула працювати у сфері міжнародних відносин, володію шістьма мовами та мріяла про МЗС, але після стажування в цій сфері зрозуміла, що це не моє. Після цього довго шукала себе в різних сферах, вийшла заміж, народила двох дітей, але мені хотілося більшого. Я досліджувала себе, психологію, шаманство, відвідувала семінари та ретрити. З початком війни я дізналася про методику роботи з підсвідомістю і вирішила спробувати, заплативши свої останні гроші за навчання. Я запропонувала 10 безкоштовних сесій своїм друзям, щоб спробувати та в результаті отримала купу рекомендацій та позитивних відгуків, а вже за місяць я відкрила ФОП. Наразі я маю понад сім профільних курсів і сертифікацію коуча, займаюся коучингом, медитаціями та енерготерапією. Мій шлях розпочався у 2019 році, коли я почала активно досліджувати, слухати та відчувати себе.


Анастасія, які ваші улюблені методи для допомоги людям у досягненні їхніх мрій?

Все залежить від конкретного запиту, подібно до набуття бажаної форми тіла - кожному підходить свій метод. Наприклад, енерготерапія та робота з підсвідомістю чудово підходять для глибинних запитів, тоді як коучинг, що зазвичай включає 5-7 сеансів, допомагає структурувати думки, натренувати нові звички та навички. Тета-хілінг і енерготерапія забезпечують швидкі зміни, схожі на пластичну операцію, коучінг - це стратегічна історія, як спортзал. Для глобальних змін, коли потрібен квантовий стрибок, найкраще підходить наставництво – глибока робота в різних техніках протягом двох місяців з підтримкою до півроку. Буває і таке, що відправляю клієнтів до інших спеціалістів, бо так буде ефективніше для клієнта.

 

Чи можете ви поділитися історією успіху клієнта, який досяг значних змін вже після першої сесії?

Таких історій багато, бо за два роки роботи я допомогла вже понад 100 клієнтам. З найулюбленіших - це робота з важким розладом харчової поведінки, де людина майже півроку не могла їсти (організм не приймав їжу), через тиждень після першого сеансу клієнтка почала нормально їсти та набирати вагу. Ще один цікавий кейс - дівчина прийшла з двома запитами: гроші та стосунки. Ми працювали 2 сеанси та потім ще було кілька точкових медитацій. Через рік вона написала мені величезний відгук, як кардинально змінилося її життя: вона вийшла заміж, народила дитину та запускає вже другий бізнес в іншій країні. А історії про роботи із запитами на вивчення мови - то можна книгу писати.   Одна з моїх клієнток переїхала в англомовну країну і не могла сприймати мову на слух, хоча мову знала та могла комунікувати письмово. Під час роботи ми знайшли та зцілили  негативний досвід з попереднього втілення і вже на наступний день вона почала сприймати англійську на слух, а через тиждень вже спілкувалася.


Як ви знаходите натхнення та мотивацію для себе?

Найсильніше моє натхнення – це я сама. Моє життя — це мій щоденний вибір, який залежить тільки від мене. Я багато подорожую, відкриваю нові місця і знаходжу натхнення у всьому навколо. Моє джерело натхнення – це також мої діти та чоловік, які надихають мене своїми захопленнями. Природа, події та саме життя – все це джерела. Мені вирішувати, як його використовувати – надихатися чи жалітися. Коли людина бере відповідальність за своє життя у свої руки та перестає шукати винних, вона починає свідомо будувати своє життя. Якщо щось не подобається, треба це змінювати, а не звинувачувати інших. Якщо людина живе у злості, страхах, образах, то ідеям просто не буде місця куди приходити.


Анастасія, а як ви бачите розвиток своєї кар'єри найближчим часом?

Спостерігаю тенденцію, що індивідуальна робота зі мною стає дорожчою та обмеженою. Тому планую запуск кількох групових проєктів. Один із них – мінікурс у форматі марафону про базову фінансову грамотність та енергію грошей. Це буде двотижневий марафон, де люди здобудуть навички фінансово-грамотної людини, про які зазвичай не говорять, але які є очевидними для тих, хто володіє грошима. Також розглядаю зміну формату наставництва, можливо, і тут зʼявиться груповий формат. Крім того, у мене є кілька ідей масштабних проєктів, які планую реалізувати протягом року.

 

Які поради ви дасте людям, котрі починають свій шлях до саморозвитку та роботи з підсвідомістю?

Досліджуйте себе та знаходьте те, що вас надихає. Збалансуйте своє життя, щоб бути гармонійним і щасливим. Беріть відповідальність за своє життя і не шукайте винних у навколишньому світі. Вибір жити активно чи жалітися завжди залишається за вами. Постійно розвивайтесь, адже світ швидко змінюється, і лише рухаючись вперед, можна залишатися у гармонії із Всесвітом.