Home

Miss Travel Ukraine 2019


 

Катерино, вітаємо вас з перемогою в конкурсі Miss Travel Ukraine – 2019! Це дуже масштабний конкурс який цього року пройшов у Туреччині.  Яка основна місія конкурсу?

Дякую (посміхається)! Національний туроператор Travel Professional Group проводить цей конкурс уже 3-й рік поспіль. І на мою думку, основна місія даного проекту показати, що в туризмі працюють надзвичайно талановиті та чарівні жінки. І, оскільки немає жодних обмежень щодо віку або сімейного стану, кожна учасниця проекту отримує надзвичайну можливість спробувати себе у ролі моделі, попрацювати з професіональними фотографами та відео операторами. Відчути себе зіркою під бурхливі оплески глядачів!


Що вас надихнуло взяти участь в конкурсі?

Щодо минулих конкурсів «Miss Travel Ukraine» було багато чуток. І я вирішила на власному досвіді переконатися, по-перше, як все відбувається насправді: чи дійсно ім’я переможниці відомо заздалегідь? А по-друге я хотіла показати приклад тим дівчатам, які не наважуються здійснити перший крок до своєї мрії. Тому що хтось їм сказав, що в них не вийде. Адже якщо ти всім серцем прагнеш досягти мети і докладаєш максимум зусиль – ти маєш всі шанси на її здійснення (посміхається).


Як ви вважаєте, чому саме ви стали переможницею?

Під час тренувань і підготовки до фіналу я намагалась прислуховуватися до порад наших зіркових викладачів і максимально втілити їх у життя під час фінального дефіле. Я вважаю себе життєрадісною та щирою людиною, і думаю, що члени журі також це відмітили!
 

Вже більше 7 років ви працюєте в сфері туризму. Вас можна назвати професіоналом! Якими рисами характеру має володіти людина, щоб досягнути успіху в цій сфері?

Перш за все, комунікабельність, адже запорукою успішного відпочинку є правильне виявлення вимог клієнта, також стресостійкість. Іноді з туристом можуть траплятися не зовсім приємні ситуації – не встиг на літак, захворів, загубив багаж і багато іншого. І наше завдання, не впадати у відчай, а максимально чітко надати туристу інструкцію як йому діяти в даній ситуації. І на останок, весь час навчатися – дізнаватися про новинки у готельній базі, нові напрямки, відвідування виставок, майстер-класів та конференцій.


У вас є власне туристичне агентство «KTRAVEL». Які послуги ви пропонуєте клієнтам?

Ми пропонуємо тури на будь-який смак. Це можуть бути як готові пропозиції від туроператорів, наприклад відпочинок у Туреччині, так і індивідуально розроблені авторські тури до будь-якої країни світу. Все залежить від уподобань клієнта.


Чим «KTRAVEL» виділяється на фоні інших туристичних агентств?

В першу чергу, професіоналізм. Особисто я декілька років працювала закордоном у приймаючих компаніях провідних туроператорів. Цей досвід допомагає мені таким чином побудувати робочий процес, щоб уникнути складнощів, а клієнти отримали максимум задоволення і порадили наше агентство своїм друзям. Мені дуже приємно, що туристи з якими я працювала за кордоном багато років тому, зараз є клієнтами мого агентства (посміхається).
 

Кажуть, що на курорти краще брати тур, а для поїздки по Європі бронювати самому. Чи так це?

Не завжди можу погодитись з даною думкою. Дуже часто тур агент може запропонувати набагато вигіднішу пропозицію щодо проживання, або авіаквитків. Самостійний пошук квитків, готелю та розробка маршруту займає багато часу, а ми можемо запропонувати декілька варіантів з максимальним урахуванням побажань туриста. Що суттєво зекономить час клієнта. Також ми порадимо на чому зосередити увагу, допоможемо заздалегідь оформити квитки і не стояти у черзі до визначних місць, забронюємо столик у ресторані і т.д.


З приводу гарячих турів поширене побоювання, що хороший товар не залежується. Що ви можете сказати з цього приводу?

Мені здається, що на сьогоднішній день у вислів «гарячий тур» кожний вкладає свій зміст. І з цього приводу виникає маса непорозумінь. Перш за все, гарячий тур – це особлива пропозиція з обмеженим терміном для прийняття рішення. Наприклад, виліт через три-п’ять днів. Не буває гарячих турів з вильотом у серпні, якщо сьогодні травень. Також, більшість хороших готелей зазвичай стають у стоп під час акції раннього бронювання. Адже це найкраща можливість обрати відпочинок в улюбленому місці, готелі за вигідною ціною.

 

Що найскладніше у вашій роботі? Як проводите дозвілля?

Особисто для мене, найскладніший момент – це те, що необхідно весь час бути на зв’язку. Адже у туристів можуть виникнути питання у будь-який час, особливо на відпочинку. Вільний час намагаюся проводити у колі близьких та рідних. Багато подорожую, читаю книжки та відвідую майстер класи з психології.