Home

Леся Нікітюк VS Олександр Педан в хітовому кліпі «Дівчата-хмарочоси»

Нещодавно відома телеведуча Леся Нікітюк зробила те, що ніколи до цього не робила...вона записала пісню у комерційній колаборації з брендом glo™ разом зі своїми фоловерами-переможцями челенджу #TODAYIWILL.


 Думаєте, що просто пісню? Ні, звісно, ні. Леся була б не Леся якби не створила справжній хіт під назвою «Дівчата-хмарочоси». Влучні порівняння, порція жартів, трошки сатири і декілька саркастичних ноток – все це прекрасно поєдналось в рядках нової пісні про високих дівчат. Виявляється, високий зріст – це зовсім не проблема, а крута перевага представниць жіночої статі.

Більше того, не менш відомий телеведучий Олександр Педан просто не зміг пройти повз творчість Лесі та запропонував їй записати відеокліп на пісню «Дівчата-хмарочоси». Яскраві образи: гадалка, лижниця, телеведуча, лектор і навіть комарик, безліч перевтілень, ритмічна музика та слова пісні, які просто «засідають» в голові. Олександр Педан не втримався і трошки «дописав» пісню, додавши до високих дівчат невисоких чоловіків. Вийшло не просто класно, вийшло драйвово та комічно – в зірковому стилі Педана та Нікітюк.