Home

Вперше після декретної відпустки Наталка Карпа виступила на сцені палацу “Україна” спільно з шоу-балетом SHADOWS

“Великий весняний концерт  2020” від “Русского радио Украина” та телеканалу “М1” зібрав на сцені палацу “Україна” всіх топових артистів: NK, MONATIK, DZIDZIO, Олег Винник, Ірина Білик, Наталка Карпа, Віталій Козловський, Тіна Кароль та інші. 

 

Кожен артист дарував свою енергетику та зізнавася піснями у коханні своїм прихильникам! Адже весна має починатися з кохання, зізнань, танців та улюблених пісень! Нагадаємо, що “Великий весняний концерт  2020” глядачі побачать зовсім скоро в ефірі телеканалу М1. 


Не обійшлося без сюрпризів. Так, на сцену палацу “Україна” вийшла солнцезалежна -  Наталка Карпа, яка перебувала у декретній відпустці. І це був її перший виступ після народження немовля! Наталка Карпа зізнавалась глядачам у коханні та подарувала дуже відвертий, сексуальний номер у виконанні танцівниць шоу-балету  SHADOWS. Режисер-постановник номеру - є Василь Католик, який доповнив хореографію віджеінгом, тому від сцени неможливо було відірвати погляд.

 

Василь Католик 


 

“Дякую, усім глядачам палацу Україна, які вчора так гарно підтримали оплесками та позитивною енергетикою! Сонцезалежна дуже скучила за своїм глядачем та сценою!” - подякувала всім  Наталка Карпа на своїй сторінці в інстаграм після концерту.

 

Наталка Карпа та шоу-балет SHADOWS