Home

Злата Огнєвіч – «Ти обіцяв»

Тендітна, ніжна і водночас сильна та пристрасна Злата Огнєвіч вміє дивувати слухачів новими роботами. 

 

Хоч і зірки завжди стараються «залишити в тіні» особисте життя та відносини, Злата Огнєвіч знайшла в собі сили поділитися своєю історією кохання під назвою - «Ти обіцяв». 


 «В моєму житті була історія, коли я зустрічалась з хлопцем і через деякий час дізналась, що у нього є відносини з іншою дівчиною. Взагалі виявилось, що його хоббі було колекціонування красивих дівчат, саме так він тішив своє самолюбство. Коли я дізналась правду, мені було дуже боляче, моє серце розбили. Відносини з цим хлопцем я досі вважаю справжнім і чистим коханням, яке зробило мене кращою» - ділиться Злата Огнєвіч. 

 

Щирість, найчистіші почуття та справжнє кохання з одного боку, а з іншого самолюбство, лицимірство та зрада підштовхнули співачку поринути у творчість та створити нову музичну історію. Злата Огнєвіч знайшла себе у віршах Андрія Хливнюка, а її особливе прочитання тексту та творче поєднання музики дуже сподобалось лідеру гурту Бумбокс. 

«Коли Андрій Хливнюк прислав мені свій вірш, я одразу зрозуміла, що це моя історія. Я хочу аби кожен з вас зміг побачити щось своє у цій пісні. Кохання близько, не потрібно його шукати. Просто живіть, відчувайте та не здавайтесь!» - прокоментувала Злата Огнєвіч.

 

Співачка анонсувала вихід трилогії - «Історіі мого кохання» у яку увійдуть два авторські треки «Ти обіцяв», «Беги», а також трек «Гола правда», який був створений у творчому тандемі з Вадимом Лисицею, Мішею Кошевим та співачкою EYRA, яка написала для Злати Огневіч трек «Солодка кара», який зібрав вже більш ніж 3 млн. переглядів на YouTube та неодноразово посідав перші місця у сервісі TopHit.


Трек доступний на всіх музичних платформах та на офіційному YouTube-каналі Злати Огнєвіч.