Home

Вийшов новий музичний альбом Поліни Крупчак.

Побачив світ новий альбом співачки Поліни Крупчак - «Не отпукай» ( «Не відпускай»), який включив в себе дев'ять пісень, що поєднують в собі як поп звучання, побудоване на pop dance, так і сучасні музичні рішення.
 
Поліна Крупчак - ресторатор, яскравий представник нової танцювальної поп музики України. Не дивлячись на недовгий творчий шлях, їй вдалося торкнутися сердець своїх слухачів і в якості музичного подарунку співачка представляє свій музичний альбом про любов і про стосунки з коханими людьми. У ліричних і в запальних композиціях відбивається ритм нашого часу, а в текстах звучать теми любові і взаємин.
Альбом «Не отпускай» - це перший альбом, в якому Поліна Крупчак зібрала раніше випущені пісні, а також нові пісні. На кожну музичну композицію в альбомі ще не були зняті офіційні відео роботи. Заголовною піснею нового альбому співачки є пісня з найбільшою кількістю позитивних відгуків - пісня «Не отпускай» («Не відпускай»), яку вона представила 8 березня. Весь альбом - це немов оголені почуття співачки, її думки, переживання, якими вона ділиться зі слухачами протягом півгодини. Не відпускай близьких людей, не відпускай коханих, не відпускай - головна фраза всього альбому, який записаний з любов'ю для слухачів.
Одним із завершальних акордів альбому «Не відпускай» є остання дев'ята композиція «Незаконно», яка представлена для слухачів в якості бонусу - музичної новинки, яка ще ніде не випускалася.