Home

SAMVEL "Романтик" - перший сингл, записаний артистом Samvel українською мовою

«Романтик» - перший сингл, записаний артистом Samvel українською мовою. Ротація російськомовної версії  цього треку з успіхом відбулась  на радіостанціях України та СНД, отримавши позитивні відгуки як від музичних редакторів, так і від слухачів. 

 

«Романтик» - своєрідний експеримент для артиста, який спочатку бачив себе тільки у реп-форматі. Симбіоз року, репу і поп-музики значно розширив аудиторію шанувальників, а проникливий та чуттєвий текст про неймовірне кохання, що  охоплює людину, яка не вірить в його існування, посилює ефект музичної складової. Над аранжуванням пісні «Романтик»  працював талановитий композитор Роман Непомящий, він є і автором музики. Текст української  версії майстерно створив Ігор Татаренко - поет, з яким Samvel співпрацює вже тривалий час.

 

Samvel – відомий, перш за все, перемогою в гучному телепроекті «Топ-модель по-українськи». Він - єдиний хлопець за всю історію проекту, який отримав перемогу.

В минулому Samvel - професійний спортсмен, Чемпіон України з дзюдо, багатооразовий Чемпіон України з бойового самбо і чемпіон Світу з MMA серед юнаків. Нещодавно артист знявся в багатосерійному фільмі української режисерки Оксани Байрак «Ничто не случается дважды», де зіграв роль самого себе - співака на ім’я Samvel, який підіймається на верхівку шоу-бізнесу країни.

 

Життєве кредо артиста - завжди і в усьому бути першим, досягаючи поставленої мети. З перших кроків в музиці він вже показав свою цілеспрямованість і талант - в промо-турі по містах України восени 2019 року (Харків, Одеса, Дніпро, Львів, Київ) - артист презентував свою дебютну концертну програму, зібравши  повні зали своїх шанувальників.

За словами самого артиста, створити українську версію пісні його надихнуло неймовірне почуття закоханості у дівчину, рідною мовою якої є українська. Саме тому Samvel обрав найромантичніший трек зі свого репертуару.