Home

Команда MONATIK «в справі»: Сергій Асафатов випустив новий трек

Як часто ви встаєте з ліжка «не з тієї ноги»,  скільки разів за ранок вам наступають на ногу в транспорті, а скільки незадоволених обличь ви бачите за день? Підсумували?  Чому так виходить, та як вирішити цю проблему, знає суперфіналіст шоу на 1+1.

 

Суперфіналіст команди MONATIK, мультиінструменталіст Сергій Асафатов презентує свою нову пісню. Після участі у проекті молодий артист не сидить вдома без діла, а продовжує радувати своїх шанувальників неординарними композиціями.

На цей раз, Сергій випустив справжній гімн ранкових підйомів! Нам всім так «хочеться зранку, аби хтось побажав – Гарного дня!».


«Здавалось би, така проста та коротка фраза «Гарного вам дня!», а скільки натхнення вона дає. Історія написання цієї пісні дуже проста: кожен мій ранок починався з кави в одній і тій самій кав’ярні. Я брав каву – мені бажали гарного дня, і далі я йшов по справах. І в один день, я просто зрозумів, що вже не можу без цієї фрази. Мені потрібен цей двигун, що заряджає енергією. Виявилось, це так важливо, почути те маленьке побажання від незнайомої мені людини, аби я зміг посміхнутися у відповідь та далі йти зарядженим на максимум. Маленька дрібниця, що може врятувати твій день. Своєю піснею «Гарного дня!» я хочу заряджати усіх слухачів, аби і вони могли починати свій день позитивно» - поділився Сергій Асафатов.


В день прем’єри треку на цифрових площадках, з’явиться й кліп на YouTube- каналі виконавця, де Сергій разом з музикантами побажає усім «Гарного дня»


Нагадаємо, Сергій Асафатов – учасник ювілейного сезону шоу «Голос країни», що посів місце суперфіналіста у команді Діми Монатіка.