Home

«Творчість вимагає жертв»: топовий блогер Діма Варварук про створення контенту

Він вміє підняти мережу Інтернет на вуха,  прихильники Дмитра називають його «Король хайпу», сам він скромний та працьовитий! Про роботу у YouTube, зйомки роликів та казусні моменти у роботі - читайте далі! 

 

У 2019 ти отримав Срібну кнопку Ютуб, які емоції викликала у тебе ця подія ? 



Цю кнопку отримали Ми , Я та Микола власники каналу , емоції були неперевершені. Мені було надзвичайно приємно бо в українському ютубі мало хто має таку кнопку , бо ще донедавна роблячи контент українською розвиватись було практично неможливо. А ось вже зараз я на своєму особистому каналі Діма Варварук я маю 

більше 140 000 підписників і чекаю з нетерпінням ще одну срібну кнопку вже для себе.


Що дають Срібні / Золоті кнопки Ютуб, на твою думку? 

Це подяка та визнання від Ютуб за старання які ти робиш в цій соціальній мережі. Дуже приємно коли ти отримуєш нагороду бо зявляється ще більше мотивація щось робити та розвиватись, тепер наш курс на Золоту кнопку – тільки вперед.


Які секрети використовуєш при роботі Ютуб, чи є щось , що ти можеш порадити не досвідченим користувачам? 

Секретів немає, я роблю те що мені приємно, від чого отримую задоволення . Аудиторія моя мене сприймає таким який я є і залюбки дивиться ті відео які я роблю.





Ось вам і секрет , вас мають полюбити таким який ви є.


Хто займається монтажем відео , та наскільки це клопіткий процес?

Це дуже складний і довготривалий процес , подекуди займає 3-4 дні загального монтажу важливо щоб ця людина була на одній течії з нами. Дуже добре що у нас така людина є у нас повне розуміння процесу з обох сторін. На початках я монтував ще сам для себе , пригадую момент коли я монтував цілий день програма для монтажу зависає і вимикається програма , автозбереження не було і стільки праці та часу пішло коту під хвіст. Прийшлось робити знову відео бо хотілось опублікувати в Інстаграм. Зараз є декілька монтажерів в Сільраді – Микола , в мене ж це Борис та Славік.


Як би банально не звучало, але усім творчим людям потрібне натхнення, чим ти надихаєшся на створення нових відео? 

Буває по різному , але часто я надигаюсь від інших людей , а саме їхнім запалом та енергією від того і сам хочу творити. Коли навколо мене такі ж творчі люди наша енергія множиться і всі горимо бажанням робити та творити.


Чи завжди легко вдається створювати контент? Пригадай цікаві/ казусні моменти при зйомках відео, які ти запамятав на усе життя? 

Не завжди , бо постійно думаєш про те щоб нічого не забути , коли часу немає то щоб все встигнути . Буває що трапляються проблеми то потрібно їх швидко вирішувати а це не завжди виходить. Памятаю момент коли я знімався в кліпі ”Банда-Банда” то DZIDZIO кинув мої кросівки в багнюку поскакав на них і дам мені їх , бо в кліпі я мав виглядати ”живо” і природньо тому нове взуття тут не підійшло. Потім Михайло сказав що нові відкупить але так і не відкупив (сміється) . В інстаграмі памятаю знімали вайн то був момент коли мені в листопаді треба було перебігти річку , вода була дуже холодна , але я пробіг. Творчість вимагає жертв.