Home

GOVOR в новому кліпі показав видовищний чоловічий бокс

У кліпі GOVOR показав видовищний поєдинок на ринзі, в якому, як і в реальному житті, йде боротьба між пітьмою та світлом. Саме внутрішній світ та шепіт серця, за словами виконавця, допомагають слідувати своїм істинним шляхом. Композиція наповнена сильним сенсом, який близький кожному з нас, і розповідає про пережитий досвід виконавця. 

 

«У цьому треці я хотів розповісти не лише свою історію, а й описати ті стани, з якими стикається кожна людина на своєму життєвому шляху. Всіх лякають страхи та захоплюють бажання, але навіть через біль та страждання можна скинути кайдани ілюзії, вирватися на волю та знайти себе – своє Внутрішнє Я», –  розповів GOVOR.   


У кадрі GOVOR вступає в поєдинок зі своїм противником. До кліпу потрапили і постановочні кадри бою, і експромти спарингу. У відео GOVOR безкомпромісно відбиває атаки суперника, демонструючи силу духу та, врешті-решт, перемагає.  

 

«Бийся до останнього, щоб знайти своє Внутрішнє Я та усвідомити, хто ти є насправді. Це найважливіший пошук у житті кожної людини, і ніякі перешкоди та штучно нав’язані рамки не повинні стати на твоєму шляху. Я розумію, що кожен сам обирає свій шлях, тому прийняв рішення іти до кінця», – пояснив закінчення кліпу GOVOR.


Команда готувалася до зйомок кілька місяців. А підготовка до зйомки поєдинку тривала майже 2 місяці. Впродовж цього часу GOVOR працював із командою, зазвичай тренування займали по 5 годин на день. 

  

Нагадаємо, під псевдонімом GOVOR творить український виконавець Дмитро Говоренко, який сам став продюсером кліпу для свого нового синглу «Бейся». GOVOR – нове ім’я в українському шоу-бізнесі. Вперше про нього заговорили в січні 2019 року, коли дебютна композиція виконавця «Сеньорита» майже за місяць зібрала більше 2 млн переглядів на YouTube. Треки «Не слушай ум» та «Время на исходе» ще більше зацікавили аудиторію творчістю виконавця, оскільки GOVOR читає тексти про те, як не бути в рабстві обставин, вірити в себе та слухати своє серце, яке завжди підкаже вірний шлях. 

Music: GOVOR & Олександр Василенко

Lyrics: GOVOR 

 

Director: Євгеній Громов

Operator: Сергій Шляхтюк

Actor: Іван Стрижаков

Video Editor: Борис Марков

Gafer: Ярослав Федоренко

Administrator: Ярослав Микитин

Color correction: Валентин Василенко 

The First AC: Alex Sillec

Виробництво: Govor Production