Home

Українська співачка Е.К.А презентувала кліп на особливу пісню “Ти той”.

Кліп знімали в українських мальовничих Карпатах.
 

Зйомки тривали 3 дні. Заради неймовірних кадрів, співачка E.K.A та знімальна група, перший раз піднялись на гору Говерла.

 

“Мені було дуже складно підніматись на Говерлу - зізнається зірка. У мене хворі коліна, тому я відчувала дуже сильний біль. Ми поспішали, треба було встигнути до заходу сонця вже спуститись з гори. Окрім цього, ми мали важкі рюкзаки на плечах -багато води, знімальну техніку і  все необхідне для перебування в горах. Я вдячна режисеру Дімі Мухіну, за те що, незважаючи на мої сльози, зміг змотивувати йти далі, хоча я хотіла здатися ще на початку підйому” – розповіла Е.К.А.
 

“Для зйомки останніх кадрів, довелося затримати потяг і тікати від провідників. Але кінцевий результат, вартував всіх труднощів, які склались під час знімального процесу. У нас вийшло неймовірно красиве відео” – зазначила співачка.

  

Сюжет кліпу це справжня історія кохання. Зустріч двох людей, які втомилися від міста, проблем і сірих буднів. Приїхали в гори шукати натхнення, спокій і усамітнення з природою. А знайшли один одного і вже разом підкорювали вершини,зокрема, найвищу точку Карпат -Говерлу- розповідає режисер кліпу Дмитро Мухін.