Home

Міс особлива мама України

Міжнародна доброчинна група " Подаруй усмішку _UA " вже 13-й рік допомогає українським сім'ям в яких є особливі дітки.

 

Та дуже часто стикаєшся, що цих мам завжди уявляють заплаканими страждальницями і на теренах інтернету цькують їх , як тільки бачать з усмішкою та макіяжем. Мовляв яка ж то в неї біда? От і жевріла в мене мрія донести суспільству,що ці матусі і красуні, і талановиті,і розумні і....Тому я, Оксана Гаденко Трапані вирішила організувати перший всеукраїнський інтернет конкурс "Міс особлива мама України ", а підтримали мене подруги волонтери Валентина Глушко,Лідія Галичанська та Юлія пропадиста.

Обрали 9 членів журі та провели реєстрацію.4 травня був данний старт 1 туру.Всього їх було 6 і кожен тривав тиждень "Представлення""Українському роду немає переводу""Секрети маминого горщика ""Родина""Моє хоббі/талант""Перевтілення"а закінчився конкурс 14.06.20.Змагання між учасницями перетворились у свято , вони одна за одну хвилювались,підказували.Наші матусі показали справжній майстер клас української кухні. Були згадані рецепти наших бабусь.Також українські народні костюми наші красуні показали різних регіонів . А в конкурсі талантів виявилось , що у всіх золоті руки, вони неперевершенні майстрині.  Адже будучи мамою особливої дитинки не має змоги працювати от вони і освоюють різні майстрерності,щоб все таки якимось чином заробляти.

Вишивають стрічками,нитками ,бісером, алмазом,малюють картини, плетуть вінки, роблять вироби з мила.Не очікують на когось, а стараються робити щось самі. 77 учасниць з 22 областей України  жили всі 6 тижнів в радості,клопотах , адреналін зашкалював при виконанні завдань.А які фото та відео чудові робили вони! Вони сіяли щастям!!!! Знали організатори,що контингент діток учасниць важкий, але ніхто не міг передбачити, що на протязі конкурсу в однієї з конкурсанток донечка стани ангеликом.А інші попадуть в реанімацію.

Це ще раз доводить, що в таких діток сьогодні є, а завтра може не прийти.Їм треба дарувати усмішку сьогодні!!!Саме цей конкурс в інтернет режимі надав можливість взяти участь всім бажаючим особливим матерям.Адже не треба було нікуди їхати, шукати з ким залишити дитинку.Це перший такий конкурс.Над вдосконаленням треба працювати.Але дякуючи долі у нас з'явились спонсори та підтримка президента фонду "Нетворк оф керінг"Татяна Столяренко та Архипова Віра, які і нагородили переможців грошовими преміями.

 
Перше місце впевнено виборола Світлана Муха зі Львівщини Сокальський р-н, с.Куличків.2 місце виборола Ірина Олійник з с.В селі Лисогірка Одеської обл та 3 місце Наталья Печеніна м. Харків. Найголовніше, що не оцінювались фізичні та вікові дані учасниць,а їхні здібності, креатив, талант,інтелект.

Організатори Оксана Гаденко Трапані Валентина Глушко Юля Пропадиста Лідія Галичанська,міжнародна доброчинна група Подаруй усмішку _UA"

 
Переможиця Світлана Муха Львівська обл

 
Друге місце Ірина Олейнік Одеська обл
Третє місце Наталі Печеніна Харків
Спонсори грошових премій Нетворк оф карінг