Home

Злата Огнєвіч і бренд Anabel Arto презентували спільний проєкт

У п’ятницю, 10 липня, співачка Злата Огнєвіч та бренд спідньої білизни та купальників Anabel Arto зібрали гостей на вечірку з нагоди презентації соціального проєкту «Моє тіло – моє діло».

 

Вечірка пройшла на літній терасі торгівельного центру River Mall. Головною подією вечора стала презентація кліпу на пісню «Богиня». Відеоробота була знята у рамках сумісного проєкта співачки та бренду Anabel Arto — «Моє тіло — моє діло».

«Жіноча сила — в прийнятті себе і любові до кожної клітинки. Знати, що ти унікальна і неповторна.  Жити, нікому це не доводячи. Все, що навколо — не гонитва «хто скоріше до фінішу», а відчуття, з яким ти прокидаєшся і засинаєш.» — так співачка підписала своє яскраве фото у білизні Anabel Arto в Instagram.

  

Презентацію кліпу відвідали багато прихильників співачки, а також героїні відео: Юлія Сахневич (хореограф), Маргарита Верховцева (учасниця шоу "Топ-модель по-українськи"), Вероніка (58-річна модель) та інші зіркові гості. Ведучою вечора стала українська акторка Альона Мусієнко.

Не обійшлося без зіркових гостей: подію відвідали юна співачка Ульяна Ройс, учасник и хореограф «Танці з зірками» Анна Паламарчук, зірковий фотограф Михайло Федорак, зірковий візажист Лємара Ахбаєва, фешн-фотограф Лоліта Шарун, фіналістка Чемпіонату Світу, переможниця і призер Гран-Прі етапів Кубку Світу з художньої гімнастики Яніка Вартлаан та багато інших. Також захід відвідали власники компанії Anabel Arto Анастасія та Андрій Дуліни.

 

Злата Огнєвіч подарувала гостям 5 пісень і підкреслила унікальність всіх дівчат фінальною піснею «Богиня».

Гості танцювали та співали під запальні пісні Злати, а співачка була щаслива провести перші живі виступи після карантину.

Пам’ятайте, кожна жінка – це Богиня, а наше тіло — наше діло!